Обидете се бесплатно Резервирај демо

Виртуелна и хибридна платформа за настани што го поттикнува растот.

Accelevents е платформа настани сè во едно што ве овластува да го проширите вашиот дострел, да ја вклучите вашата публика, да создадете зимзелена заедница и да одржите одржлив организациски раст.

Ајде да разговараме
лаптоп

# 1 Платформа за настани за Забрзување на растот

Секој настан доаѓа со својот уникатен сет на предизвици и цели. Ние специјално ја дизајниравме нашата платформа за да им помогнеме на тимовите за настани да ги забрзаат своите цели за раст, истовремено намалувајќи ја комплексноста, вообичаено поврзана со технологијата на настани. Проширете го вашиот дострел, ангажирајте ги присутните, генерирајте квалификувани лидери, израдувајте ги вашите спонзори и зголемете ги приходите со Accelevents.

 

Погледнете ја нашата Рамка за забрзување на растот

# 1 Платформа за настани за Забрзување на растот

Секој настан доаѓа со својот уникатен сет на предизвици и цели. Ние специјално ја дизајниравме нашата платформа за да им помогнеме на тимовите за настани да ги забрзаат своите цели за раст, истовремено намалувајќи ја комплексноста, вообичаено поврзана со технологијата на настани. Проширете го вашиот дострел, ангажирајте ги присутните, генерирајте квалификувани лидери, израдувајте ги вашите спонзори и зголемете ги приходите со Accelevents.

 

Погледнете ја нашата Рамка за забрзување на растот

логото
логото
логото
логото
логото

Истражуваат Искуство

Додадете ја вашата креативност и експертиза на платформа без ограничувања.

Прилагодување на настанот

Дизајнирајте извонредна околина за дигитални настани со вашата марка и без код.

Билетирање и регистрација

Продајте билети, регистрирајте присутни и раздвојте ја публиката за неколку минути.

Група и вмрежување 1: 1

Негувајте чувство за заедништво во текот на целиот настан за да создадете долготрајни врски.

монетизација

Зголемете ги вашите приходи со доставување подобрена и мерлива вредност до изложувачите и спонзорите.

Гамификација

Поттикнете ги присутните да извршуваат специфични активности што ќе ги наградат за нивниот ангажман.

Податоци во реално време

Веднаш пристапете до најновите податоци за настанот за подобро да ги разберете вашите перформанси.

Искуство со бела етикета

Започнете целосно брендирана средина за настани како да е ваша сопствена технологија.

Безбедност и приватност

Домаќин настан што е безбеден, безбеден и е во согласност со меѓународните стандарди.

Беспрекорни интеграции

Засилете се со интеграција со вашиот технолошки оџак и управувајте со целата инка.

Клиент поддршка е во нашата ДНК

24/7 Вистинска поддршка од вистински луѓе

Нашиот посветен тим за поддршка секогаш има ваш грб, без оглед на денот и времето (без ботови тука!).

Дознај повеќе
Детална база на знаење и Најчесто поставувани прашања

Пристапете до нашата колекција на документација за производот за да го поддржите развојот на вашиот настан на секој чекор.

Дознај повеќе
Индустриски увид, корисни ресурси и ажурирања на производите

Научете како да креирате извонредни настани што ќе ја вклучат вашата публика и ќе добиете мерливи резултати.

Дознај повеќе

Во текот 12,500 компаниите и организациите им веруваат на Акцевентс со своите настани.

партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого
партнер-лого

Нашите клиенти зборуваа

Мајкл Б.

Компанија за софтвер

Микеле Е.

Менаџмент на непрофитна организација

Лори Т.

Алијанса за повреди на мозокот во Северен Кентаки

Роксана Ј.

Универзитетот во Питсбург

Кристал Ф.

Совет за економски развој во Тексас

Никол Г.

Здружение на училишни одбори во Тексас

Дознај повеќе

Земете ја вашата научат on

Прочитајте ги најновите сознанија за настаните, технологијата, растот на кариерата и многу повеќе.

настани се развиваат. Никогаш не пропуштајте ритм.

Пријавете се за нашиот билтен за да ги добивате нашите најнови новости, стратегии, тактики, идеи, ажурирања на производи и многу повеќе.