Mundohuni falas Rezervoni një demonstrim

Platforma e ngjarjeve virtuale dhe hibride që nxit rritjen.

Accelevents është një platformë e ngjarjeve të gjitha në një që ju fuqizon të zgjeroni shtrirjen tuaj, të angazhoni audiencën tuaj, të krijoni një komunitet me gjelbërim të përjetshëm dhe të nxisni një rritje të qëndrueshme organizative.

Le te flasim
kompjuter portativ

# 1 Platforma e Ngjarjeve për Përshpejtimi i rritjes

Çdo ngjarje vjen me grupin e saj unik të sfidave dhe qëllimeve. Ne posaçërisht kemi krijuar platformën tonë për të ndihmuar ekipet e ngjarjeve të përshpejtojnë qëllimet e tyre të rritjes ndërsa ulin ndërlikimet që lidhen zakonisht me teknologjinë e ngjarjeve. Zgjero arritjen tënde, angazhoni pjesëmarrësit tuaj, gjeneroni drejtues të kualifikuar, bëni të lumtur sponsorët tuaj dhe rritni të ardhurat tuaja me Accelevents.

 

Shikoni Kornizën tonë të Nxitimit të Rritjes

# 1 Platforma e Ngjarjeve për Përshpejtimi i rritjes

Çdo ngjarje vjen me grupin e saj unik të sfidave dhe qëllimeve. Ne posaçërisht kemi krijuar platformën tonë për të ndihmuar ekipet e ngjarjeve të përshpejtojnë qëllimet e tyre të rritjes ndërsa ulin ndërlikimet që lidhen zakonisht me teknologjinë e ngjarjeve. Zgjero arritjen tënde, angazhoni pjesëmarrësit tuaj, gjeneroni drejtues të kualifikuar, bëni të lumtur sponsorët tuaj dhe rritni të ardhurat tuaja me Accelevents.

 

Shikoni Kornizën tonë të Nxitimit të Rritjes

logo
logo
logo
logo
logo

Eksploroni përvojë

Shtoni kreativitetin dhe ekspertizën tuaj në një platformë pa kufij.

Klient mbështetje është në ADN-në tonë

24/7 Mbështetje e Vërtetë nga Njerëz të Vërtetë

Ekipi ynë i përkrahur i mbështetjes gjithmonë ka shpinën tuaj, pa marrë parasysh ditën ose kohën (pa bots këtu!).

Mësoni më tepër
Baza e hollësishme e njohurive dhe Pyetjet e shpeshta

Hyni në koleksionin tonë të dokumentacionit të produktit për të mbështetur zhvillimin e ngjarjes tuaj në çdo hap të rrugës.

Mësoni më tepër
Vështrime të industrisë, burime të dobishme dhe azhurnime të produkteve

Mësoni si të krijoni ngjarje të jashtëzakonshme që angazhojnë audiencën tuaj dhe të marrin rezultate të matshme.

Mësoni më tepër

Mbi 12,500 kompanitë dhe organizatat i besojnë Accelevents me ngjarjet e tyre.

logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere
logo-partnere

Klientët tanë kanë folur

Michael B.

Kompania e softuerëve

Michele E.

Menaxhimi i organizatës jofitimprurëse

Lori T.

Aleanca e lëndimeve të trurit të Kentucky Veriore

Roxanne J.

Universiteti i Pittsburgh

Kristal F.

Këshilli i Zhvillimit Ekonomik të Teksasit

Nicole G.

Shoqata e Bordeve të Shkollave në Teksas

Mëso më shumë

Merrni mësojnë on

Lexoni njohuritë tona më të fundit mbi ngjarjet, teknologjinë, rritjen e karrierës dhe më shumë.

Ngjarje po evoluojnë. Mos humb asnjëherë një ritëm.

Regjistrohuni në gazetën tonë për të marrë të rejat, strategjitë, taktikat, idetë, azhurnimet e produkteve tona më të fundit.