Coba haratis Buku demo

Kami Ngartikeun ulang kajadian

Kami pamikir, panyipta, sareng palaku— sadayana kataji ku palayanan palanggan jeung nyieun acara tempat anu langkung saé pikeun diajar, ngahijikeun, ngadidik, ngahibur, sareng inspirasi. Kami ngartos kompleksitas ngahasilkeun acara anu suksés sareng tantangan anu disertakeun ku ngajalankeunana. Hasilna, platform kami dirancang khusus pikeun ngaleutikan halangan téknologi sareng ningkatkeun pangalaman dina acara pikeun host sareng anu hadir.

Ngeunaan Accelevents

Kami ngabantosan merek jeung asosiasi nyiptakeun konéksi manusa anu otentik sareng pangalaman anu émut ngalangkungan kakuatan téknologi kajadian. Urang sadaya-dina-hiji virtual & hibrida platform acara nguatkeun panitia acara sareng ahli pamasaran pikeun sacara épéktip ngahontal tujuan, ngawangun komunitas satia, sareng pamustunganana ngadorong kamekaran.

dina hiji teuteup

diadegkeun dina
2014
5,500 +
Kajadian Hosted
95,000 +
Sesi Langsung
1,500,000 +
Hadirin
100,000 +
speaker
475,000+ Anjog
Dihasilkeun pikeun Exhibitors
gambaran

urang dongeng

Warisan urang diadegkeun kana komitmen urang pikeun filantropi.

Dina persiapan acara amal 850 jalma pikeun Dana-Farber Cancer Institute di Boston, CEO & Pendiri Jon Kazarian mikawanoh seueur watesan sareng téknologi acara sareng platform penggalangan dana anu aya.

Salaku réspon kana kabutuhan, anjeunna ngamimitian misi pikeun ngarévolusi perjalanan pangguna tungtung-ka-tungtung pikeun pengumpul dana ku nyiptakeun pendaptaran sareng pangalaman pengumpulan dana pikeun duanana anu hadir sareng anu sarwa.

Saprak harita, platform na teras-terasan mekar pikeun nyumponan sarat anu muncul tina panitia acara sareng pemasar perusahaan nalika pakumpulan maya mimiti ngagaduhan momentum sareng ditampa sacara lega industri. Nalika ayeuna urang ngalayanan sagala jinis lembaga, ti perusahaan Fortune 500 dugi ka organisasi akademik dugi ka asosiasi, urang bangga pisan kanyataan yén asal urang asalna tina filantropi.

gambaran

urang misi sareng kayakinan inti

Di Accelevents, misi kami nyaéta nyiptakeun pangalaman anu langkung saé ngalangkungan interaksi anu bermakna.

Kami berdedikasi pikeun ngabantosan mitra kami nyiptakeun acara anu pikaresepeun dimana jalma-jalma tiasa berkumpul dina cara anu aman sareng tanggung jawab.

Salaku ahli acara, urang silih tanggung jawab pikeun ngamajukeun acara anu ramah lingkungan anu ngirangan polusi sareng limbah.

Kami komitmen pikeun nyiptakeun tempat damel anu ngabina kapinteran, dampak, kaasup, wani, komunitas, integritas sareng empati.

Kami teras-terasan milarian individu anu gairah sareng motivasi pikeun gabung sareng tim kami anu ngembang.

Ngahiji sareng Kami

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.