Coba haratis Buku demo

6 Strategi Pamasaran Acara Pangsaéna pikeun naekeun Pangalaman Acara Hybrid Anjeun

Acara Acara Hybrid Marketing

Strategi pamasaran acara pikeun ngungkit kajadian Hybrid mangrupikeun kabutuhan anu dipasar modern nalika ayeuna. Ku naékna kajadian maya, langkung seueur usaha ningali yén platform virtual tiasa ngahasilkeun acara anu saé. Sareng ayeuna hal-hal parantos kabuka deui, ngarepkeun langkung seueur kajadian hibrida, atanapi kcacara artial di-jalma.

Acara hibrid ngamungkinkeun langkung seueur anu sumping pikeun ilubiung dina acara mérek; jangkauanna langkung ageung sareng sering acara hibrida langkung suksés. Kalayan intuitif platform acara virtual, teu kedah seueur pikeun nambihan unsur virtual tambahan kana acara anu langsung.

Kami terang yén ngiringan kana acara maya henteu matak paling pikaresepeun. Barina ogé, anjeun hoyong angkat ka acara pikeun ningali babaturan sareng jaringan anjeun. Upami anjeun nyayogikeun acara hibrid alit, maka énergi dina acara fisik tiasa kirang saé ogé. Aya cara anu mérek anjeun tiasa ngeunaan ningkatkeun énergi ieu sareng ningkatkeun pangalaman hibrid.

Rencana Pemasaran Acara sareng Acara Hybrid

Sedengkeun kajadian hibrid parantos lami, aranjeunna parantos ningkat popularitasna sareng paménta kusabab pandemi coronavirus. Kebutuhan pikeun ngaoperasikeun sacara umum online atanapi jauh parantos ngamungkinkeun usaha ngagunakeun padamelan online, boh pikeun acara atanapi hosting rapat perusahaan.

Kajadian hibrid sanés jinis pasamoan idéal pikeun sadaya industri, tapi éta tetep industri bergerak nalika kajadian fisik teu mungkin. Nalika ngawangun strategi pemasaran acara anjeun, émut yén aya sababaraha kaunggulan pikeun hosting komponén online dina acara fisik anjeun, kalebet:

  • Jangkauan anu langkung saé ku cara mencét kana pasar anu berpotensi global
  • Pilihan aksés dina kéngingkeun hadirin perusahaan nganggo rapat online sareng téknologi online pikeun ilubiung
  • Digitalisasi langkung saé tina data anu hadir virtual
  • Gampang digunakeunana pikeun pamilon perusahaan anu ngiringan kana éta acara
  • Langkung seueur data kinerja acara, aksés kana analitik sareng wawasan
  • Pilihan pikeun nempatan acara streaming langsung atanapi ngarékam eusi di tukangeun paywall
  • Transisi kalayan lancar kana kasempetan Dursasana online saatos acara

Alami, nalika aya manpaatna ogé aya tangtangan. Nalika ngarencanakeun strategi acara pamasaran anjeun janten émut kanyataan yén sanaos acara hibrid ngagaduhan jangkauan anu jauh langkung ageung tibatan kajadian di-jalma, aranjeunna henteu nyayogikeun jalma-jalma hubungan sareng pangalaman anu diarep-arep ku aranjeunna dina hiji acara fisik. Kituna, anjeun kedah alamat ieu bari ngarencanakeun ideu pamasaran pikeun acara.

Host hiji-hiji-hiji mixer, obrolan kopi, atanapi sési gaya bobogohan-gaya pikeun naekeun kasempetan Dursasana sareng jaringan. Témbongkeun pemirsa virtual anjeun yén perusahaan anu épéktip jejaring dimungkinkeun dina acara hibrid.

Anjeun hoyong pemirsa pikeun uih deui tina acara hibrid anjeun kalayan ulasan anu hadé. Pikeun ngabantosan anjeun, ieu 6 strategi marketing acara anu tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun pangalaman acara perusahaan hibrid:

Strategi # 1- Fokus kana Kabutuhan Hadirin

Sacara umum, staf perencanaan acara kedah ngarahkeun fokus deui ka para hadirin. Seueur mérek mimiti salah ku ngan saukur fokus kana kabutuhan nyalira, udagan acara, sareng naon anu aranjeunna hoyong laksanakeun. Hanjakalna, ieu tiasa nyésakeun kesan anu goréng pikeun pamiarsa anjeun anu ngan saukur resep ngan ukur hoyong ngagunakeun éta pikeun tujuan mérek anjeun.

Nalika brainstorming ideu pamasaran pikeun acara, léngkahkeun deui, laun sareng pokkeun ngantep para hadirin bersinar! Wartoskeun aranjeunna kumaha anjeun ngahargaan kana kahadiranana. Langkung saé, nunjukkeun ka aranjeunna yén anjeun ngahargaan kana kahadiranana. Pikirkeun kumaha cara Hadirin anu bakal berinteraksi sareng acara anjeun sareng nyobian ningkatkeun aranjeunna.

Upami anjeun ngagaduhan pemirsa online anu langkung ageung, maka acara virtual anjeun kedah diciptakeun ku fitur gamification, penghargaan sareng lencana, hadiah, jajak pendapat, sareng pidéo anu pikaresepeun. Émut yén éta tiasa rada bosen linggih di méja anjeun sareng nonton acara! Coba pikeun milari cara pikeun ngajagi aranjeunna tetep aktipitas.

Hadirin anu kedah peryogi tingkat hormat anu sami. Tunjukkeun ka aranjeunna yén anjeun parantos mikir dua léngkah payun ku nyiapkeun hiasan tempat, nuturkeun tungtunan kasehatan sareng pancegahan kaamanan, ngabagi pameunteu pra-acara, sareng seueur deui.

Strategi # 2- Rancang Tempat Hybrid Anjeun Kalayan Fokus dina Kabutuhan Acara

Kadang-kadang, hanjelu muncul nalika pamiarsa acara henteu yakin dimana badé atanapi aranjeunna henteu ngaraos rohangan éta ngagambarkeun kumaha kajadianana. Ku alatan éta, nalika perencanaan strategi marketing acara anjeun, pastikeun tim perencanaan acara anjeun merhatoskeun pisan kana desain acara. Pertimbangkeun cara cara Hadirin anu langsung anjeun bakal ngalih di luar rohangan. Naha aya cukup rohangan ngumpulan sosial, méja kopi, sareng ruang santai?

Ogé, pertimbangkeun tata ruang desain. Pangaturan kamar anu pikaresepeun mangrupikeun konci pikeun mastikeun yén acara perusahaan bersinar. Ruangan set-up kedahna didasarkeun kana jumlah hadirin anu dijadwalkeun aya, rohangan anu sayogi, prioritas acara (naha prioritas rapat bisnis?), Naha atanapi henteu tuangeun atanapi tuangeun bakal disayogikeun, decor sareng pilihan jati sareng karesep, naha peryogi panggung, kagiatan anu kedah dilakukeun, sareng pitunjuk kasihatan sareng kaamanan anu sanés.

Naha anjeun angkat nganggo set-up ala-téater, kelas, atanapi panginten kabaret, anjeun hoyong mastikeun yén tempat éta bakal ngadukungana sareng éta masuk akal pikeun tujuan acara. Pertimbangkeun cara cara nonton online bakal berinteraksi sareng pemirsa anu langsung. Ngagaduhan komputer streaming langsung di unggal méja tiasa ngadorong anu hadir online pikeun diskusi diskusi méja anu béda.

Strategi # 3- Atur Harepan pikeun Unggal Jinis Pamirsa

Strategi pamasaran acara anjeun bakal kalebetkeun rupa-rupa jinis pemirsa anu sumping kana acara anu sami. Kusabab anjeun nyayogikeun rapat hibrid, anjeun bakal ngagaduhan anggota pemirsa langsung sareng hadirin maya. Dina unggal grup, anjeun ogé bakal ngagaduhan aksés tingkat.

Ti pamiarsa VIP dugi ka pangakuan umum sareng naon waé anu aya di antawisna, pastikeun pikeun ngadeukeutan ka unggal anu sumping sateuacan acara, boh dina email atanapi pamflet anu diposting, pikeun nyiapkeun aranjeunna sareng netepkeun harepan na. Anjeun kedah nimbangkeun ngarahkeun aranjeunna kana téknologi acara sateuacanna supados aranjeunna terang kumaha nganapigasi.

Ogé, nyiapkeun bahan pendidikan gumantung kana kabutuhan kajadian. Ieu kedah tiasa diaksés pikeun sadaya pamilon virtual anjeun sareng ogé dicitak atanapi dilebetkeun kana aplikasi acara pikeun pemirsa anu langsung.

Kalayan aksés tingkat, pastikeun yén unggal jinis pamiarsa parantos disiapkeun sareng jadwal sareng sadaya tunjangan anu aranjeunna pikagaduh ku modél harga na.

Strategi # 4- Digital Mimiti

Kajadian hibrid peryogi seueur perencanaan produksi di payun. Anjeun ogé kedah pastikeun yén tempat acara hibrida anu anjeun pilih parantos disiapkeun ku hook-up digital. Ieu penting pisan, sabab henteu sadaya tempat bakal siap pikeun host audisi digital anjeun.

Salaku tambahan kana sadaya elemen sanés anu anjeun lebetkeun dina strategi pemasaran acara anjeun, hiji perencana acara kedah pastikeun yén tempat acara parantos disiapkeun pikeun komponén virtual:

  • Fitur konéktipitas internét anu saé, kalebet konéksi anu aman sareng dipercaya sareng latén anu rendah, kamampuan streaming bandwidth kualitas luhur
  • Kaméra nyéwa, mikropon, alat-alat AV, sareng dukungan téknis ATAWA setélan anu ngamungkinkeun anjeun nyandak anjeun nyalira
  • Pasokan listrik anu cekap pikeun nampi jumlah hadirin sareng kamampuan listrik alat AC anjeun
  • Sareng kasadiaan pikeun tim anjeun sumping sareng siapkeun sateuacana supados anjeun tiasa nyingkahan tantangan téhnis utama

Kusabab anu sumping digital henteu sacara fisik aya sareng panginten langkung hésé pikeun ngukur katarimaan, pangalaman, sareng nampi tanggepan, anjeun hoyong leres-leres fokus kana pangalaman digital anjeun anu pangpayunna supados aranjeunna henteu katinggaleun.

Riungan digital anjeun bakal nyayogikeun seueur nilai pikeun acara anjeun, kalebet data audién, ROI, sareng téhnik pamasaran gampang sapertos kamampuan ngabagi acara anjeun dina média sosial. Janten tong sieun siraman aranjeunna ku cinta!

Strategi # 5- Jaga Pendaptaran Fleksibel

Henteu aya anu langkung parah tibatan sumping sababaraha jam telat kana hiji acara pikeun mendakan anjeun lasut dina pendaptaran. Urang sadayana hirup sibuk pisan, sareng ngajaga tabel pendaptaran tetep fleksibel. Henteu ngan ukur ngamungkinkeun para hadirin anjeun nga-check-in upami langkung merenah pikeun aranjeunna, tapi aranjeunna moal ngaraos buru-buru nyambung sareng kios ieu salami waktos anu ganjil.

Upami anjeun nganggo aplikasi acara virtual sapertos platform Accelevents, anu hadir bakal ngagaduhan aksés ka online check-in. Ngidinan cek-in sareng detil pendaptaran ngalangkungan antarbeungeut aplikasi supados pamiarsa tiasa nga-check in sareng nampi detil sareng sumber daya na kalayan raoseun anu pangpayunna.

Strategi # 6- Ajak Kolaborasi Sareng Rakan Tempat

Kolaborasi dina acara hibrid perlu pikeun hadirin anjeun ngaraos aya hubunganana sareng mérek. Ngidinan peserta anjeun pikeun nyumbang kana acara éta, tapi ogé milari dukungan ti mitra tempat atanapi sponsor. Ku gaduh seueur jalmi anu nanem modal dina acara anjeun, anjeun bakal mendakan tingkat énergi naék, langkung seueur jalma janten gumbira, sareng langkung seueur anu hoyong ilubiung dina acara éta.

Mertimbangkeun cara anu mitra tempat bakal daék kolaborasi sareng mérek anjeun. Meureun katering hoyong nempatkeun luncheon anu disponsoran kalayan tuangeun ka kebon. Ieu tiasa janten hal anu ngahargaan pisan pangunjung anjeun sareng anjeun bakal ningali dorongan dina papacangan pemirsa kusabab éta.

Anjeun moal terang naon anu dipikaresep ku mitra anjeun, sareng ngémutan anjeun duaan diinvestasikan dina hubungan sareng papacangan acara, naroskeun ka aranjeunna naon anu aranjeunna badé dilakukeun sareng kumaha aranjeunna hoyong janten bagian tina acara éta.

Ngajalankeun acara hibrid ngabutuhkeun seueur padamelan, sareng anjeun kedah nyiapkeun diri sareng téknologi acara anu leres, strategi acara anu cerdas, sareng ideu papacangan pikeun anu hadir virtual sareng ogé tempat.

Milarian pasangan anu pas pikeun ngayakeun acara hibrida anu suksés? Ngahubungan dinten ayeuna sareng ngahontal jalma anu bener dina waktos anu pas sareng urang sadayana solusi platform virtual.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.