Coba haratis Buku demo

7 Alesan Kunaon Acara Maya Mangrupikeun Alat Pamasaran Penting

Acara virtual salaku Alat Marketing

 

Sadaya merek sareng bisnis ngartos pentingna strategi marketing. Seueur mérek parantos ngamanpaatkeun acara virtual salaku alat pamasaran. Aranjeunna saé pikeun kasadaran mérek umum, kapamimpinan panginten, pipilueun komunitas, ngumpulkeun dana amal, sareng peluncuran produk énggal. Tapi, ngajalankeun acara di-jalma nyaéta seueur padamelan, sareng investasi anu lumayan kedah dilakukeun tina segi waktos sareng artos.

Upami taun 2020 diajar para pemasar sareng pemasar acara naon waé, éta kajadian maya sacara épéktip tiasa ngahontal sajumlah ageung jalma sareng nyayogikeun manpaat anu signifikan yén jinis acara sanésna ngan saukur henteu tiasa niron.

Nalika urang teras-terasan ngalangkungan pandemi sareng mimiti mikirkeun kahirupan di sisi anu sanés, janten jelas yén kajadian maya bakal teras janten bagian tina kahirupan urang. Tapi naon ieu hartosna pikeun tim pamasaran? Naha, sareng kedahna, acara maya dianggo salaku alat pamasaran dina 2021 sareng sajabina?

Kami pikir kitu! Pikeun tujuan éta, ieu aya 7 alesan naha urang pikir kajadian maya kedah janten komponén inti tumpukan tech pamasaran anjeun.

7 Alesan Naha Kajadian Maya Mangrupikeun Alat Pamasaran Penting

 

1. Ngaronjat Kasempetan pikeun Dursasana Pemirsa

 

Dina pandangan heula, anjeun tiasa nganggap yén acara online nampilkeun langkung sakedik kasempetan pikeun papacangan pemirsa, tapi ieu ngan saukur sanésna.

Kajadian maya ngamungkinkeun anjeun pikeun nyaluyukeun pangalaman kajadian pikeun maksimalkeun pungsi hubunganana sareng mérek anjeun. Salaku panata acara, anjeun tiasa ngatur agenda ku cara anu ngamungkinkeun pangunjung jauh pikeun ngarobih pangalaman acara na ku ngamungkinkeun aranjeunna milih sési mana anu badé didatangan, nyiptakeun sababaraha saluran jaringan, nyayogikeun gamification, sareng nawiskeun sababaraha jinis eusi. Penting pikeun émut yén anu langkung ageung pemirsa anjeun, campuran jalma anu langkung ageung anjeun ngagaduhan. Henteu sadaya jelema diajar cara anu sami, janten upami anjeun tiasa nyiptakeun eusi anu nyarios kana sababaraha gaya diajar sapertos pdfs anu tiasa diunduh sareng démo interaktif, pemirsa bakal langkung resep mendakan jalan pikeun hubungan.

Nalika pemirsa sanggup kalibet sareng mérek anjeun ku cara anu paling lumrah pikeun aranjeunna, aranjeunna bakal ngawangun sambungan anu langkung jero kana éta sareng langkung condong mikir langkung saé ngeunaan mérek sareng bahkan mésér kapayunna.

2. Aksesibilitas pikeun Pamirsa Target

 

Acara tradisional tiasa nampilkeun halangan aksés ka target audién anjeun. Pikeun seueur jalma, perjalanan sareng akomodasi tiasa mahal-mahal sareng nyegah jalma-jalma ngahadiran. Henteu ngan éta, perjalanan sareng kahadiran tiasa nyéépkeun waktos, sareng individu panginten henteu tiasa nyandak waktos anu jauh tina padamelan sareng kulawargana. Ieu leres pisan upami target pamirsa anjeun kalebet kaputusan-damel atanapi eksekutif tingkat C. Pikeun para profesional ieu, waktos mangrupikeun komoditi anu berharga.

Acara virtual biasana ngagaduhan agenda anu langkung kompak sareng tiasa ngijinkeun jalma pikeun sumping tanpa nyéépkeun waktos atanapi artos pikeun sumping ka acara éta.

Nya kitu, gempungan ageung, sanés-jalma tiasa hésé pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan kahariwang atanapi kaayaan kaséhatan anu sanés. Sareng nalika panitia acara kedah nyandak unggal léngkah anu mungkin pikeun mastikeun aksés gampang pikeun jalma cacat, sababaraha tempat acara fisik ngajantenkeun akomodasi anu diperyogikeun mustahil. Kalayan acara virtual, jalma-jalma ieu tiasa sumping ti lokasi mana waé sareng tiasa dilakukeun ku cara anu paling gampang sareng paling nyaman pikeun aranjeunna.

Lokasi fisik tiasa nampilkeun halangan anu cukup. Upami anjeun mérek global sareng nyobian ningkatkeun jangkauan merek anjeun, hiji acara maya bakal nyayogikeun kasempetan anu paling ageung. Dibikeun larangan perjalanan dumasar coronavirus sareng biaya perjalanan jarak jauh, ngalih kana format acara online ngan raos.

3. Balik deui Langkung ageung dina Investasi

 

Salah sahiji mangpaat panggedéna pikeun acara maya nyaéta hargana murah pikeun ngahasilkeun tibatan acara langsung tradisional.

Kajadian virtual tiasa nyalametkeun anjeun:

  • Waragad tempat
  • Waragad katering
  • Waragad anu aya hubunganana sareng mérek fisik
  • Biaya padamel di tempat

Ieu henteu hartosna kitu, yén teu aya sababaraha biaya unik anu aya hubunganana sareng format ieu. Waragad ieu kalebet platform acara virtual, iklan média sosial anu mayar, sareng paningkatan poténsial téknologi acara sabab anjeun bakal hoyong mastikeun aksés kana alat audio sareng pidéo anu pantes.

Tapi sacara umum, acara virtual langkung mirah pikeun dijalankeun sareng ngahasilkeun sareng, éta ogé ngamungkinkeun anjeun ngahontal pamirsa anu langkung lega. Kajadian fisik diwatesan ku kapasitas tempat. Kajadian virtual henteu dianggo dina watesan anu sami. Dimana anjeun ngan ukur tiasa nampi 200 jalmi dina acara fisik anjeun, anjeun tiasa berpotensi ngahontal rébuan sareng acara digital anjeun, ngahasilkeun pendapatan langkung tina penjualan tikét.

4. Luhung Audiens Analytics

 

Kusabab sadayana anu hadir virtual bakal logging kana platform acara anjeun sareng ngagunakeun éta pikeun nganapigasi sési acara, anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan pemirsa target anjeun sareng kumaha kalakuanana.

A lengkep platform acara virtual bakal nyayogikeun data anu tiasa dianggo ku pangusaha sareng pemasar pikeun ngadukung pamasaran acara, ningkatkeun kasadaran pikeun acara anjeun. Éta ogé tiasa nyayogikeun anjeun data detil perkawis dimana hadirin nalika acara sareng eusi naon anu paling mangaruhan.

Upami anjeun janten host konperénsi tradisional atanapi pertunjukan dagang, sesah terang naon anu kajantenan nalika pangunjung parantos didaptarkeun. Anjeun tiasa ngalakukeun headcount gancang dina sési khusus, tapi anjeun moal terang upami kontén na ngahasilkeun pangaruh. Dina acara dagang, anjeun henteu terang dimana hadirin sakali di lantai paméran. Kalayan acara virtual, anjeun tiasa ngawaskeun ruang paméran virtual mana anu didatangan jalma sareng naha aranjeunna ngaunduh bahan anu aya hubunganana.

Nya kitu, anjeun tiasa ngawas kahadiran sési, pidangan pidéo, panjang pidangan pidéo, matérial anu diunduh, ogé téks sareng pidéo obrolan

Inpormasi ieu tiasa ngabantosan anjeun langkung ngartos naon anu dipikaresep ku demografi target anjeun. Éta bakal ngabantosan anjeun kéngingkeun bagian mana tina mérek anjeun anu paling dipikaresep sacara umum, ogé fitur mana anu paling dipikaresep pikeun bagéan khusus pemirsa anjeun. Inpormasi ieu tiasa ngabantosan usaha pamasaran B2C sareng B2B ku nyiptakeun eusi anu langkung pikaresepeun pikeun pemirsa sasaran bari nyayogikeun mérek kalayan inpormasi anu tiasa ningkatkeun produk sareng jasa anu ditawarkeun.

5. Ngahasilkeun Anjog Anu langkung Mumpuni

 

Ku ngadaptar pikeun acara maya anjeun, hadirin parantos nga-mumpuni dirina salaku kalungguhan. Ieu ngandung harti yén ku ngahadiran, jalma-jalma ieu parantos haneut pikeun mérek anjeun.

Gumantung kana ukuran acara maya anjeun, éta tiasa nempatkeun dimana waé ti puluhan dugi ka ratusan atanapi rébuan lead anu mumpuni dina ujung jari anjeun.

Anjeun tiasa nyéépkeun anggaran pamasaran anjeun sadayana pikeun ngahontal angka-angka éta tanpa hasil. Kajadian maya bakal mawa ngawujud ieu ka anjeun.

6. Nyiptakeun Siklus Penjualan Langkung pondok

 

Kusabab acara virtual tiasa masihan anjeun petunjuk anu mumpuni, éta ogé tiasa nyingkat siklus penjualan anjeun.

Henteu ngan ukur pamiarsa tiasa berinteraksi sareng mérek sareng produk / jasa anjeun dina acara éta, tapi aranjeunna ogé tiasa berinteraksi sareng wawakil penjualan anjeun sacara langsung. Gumantung kana tempat aranjeunna dina perjalanan pembeli, aranjeunna tiasa siap mésér dina acara anjeun.

Hyper-personalization gancang janten ekspektasi standar. Janten, ngagunakeun data pribadi anu dikumpulkeun dina acara anjeun, anjeun tiasa ngirim eusi anu dipersonalisasi ka pamiarsa pasca-acara anu paling ngagambarkeun minat sareng tingkah paripolahna anu nunjukkeun dina acara éta.

Kusabab eusi ieu jero pisan hubunganana sareng anu nampi, seruan pikeun aksi bakal mangaruhan langkung penting sareng mindahkeun langkung gancang ngalangkungan corong penjualan.

Pikeun ngamaksimalkeun usaha personalisasi, ngayakeun jajak pendapat nalika acara, ngawaskeun sési P&P, sareng ngintunkeun a survey post-event. Alat-alat ieu bakal masihan anjeun tempoan anu langkung jero kana naon anu dihubungkeun ku pemirsa sareng naon anu aranjeunna ngarepkeun pikeun ditingali deui dina waktos payun!

7. Kajadian Maya Tiasa Berkembang sareng Merkna

 

Hal anu hébat ngeunaan kajadian virtual nyaéta aranjeunna gampang diskalakeun. Salaku mérek sareng bisnis anjeun kedah robih, maka ogé kajadian maya anjeun tiasa. Upami anjeun parantos ningali nomer pemirsa anjeun ngabeledug, anjeun tiasa sacara gampang nyayogikeun acara skala ageung, atanapi upami anjeun ngarepkeun ngasuh bagian anu langkung ageung tina pemirsa, anjeun tiasa nampi acara anu langkung alit sareng langkung spésifik sapertos webinar.

Kumaha anjeun nganggo acara virtual pikeun mekar atanapi mekar kalayan mérek anjeun terserah anjeun. Salaku conto, upami anjeun parantos damel dina pembaruan produk, anjeun tiasa nahan hiji peluncuran / démo produk ageung nalika pembaruan parantos réngsé. Atanapi, anjeun tiasa ngayakeun acara anu langkung alit anu nyayogikeun pamutahiran anjeun sareng ngajantenkeun pamirsa kalibet dina prosés éta. Gumantung kana industri anjeun sareng mérek anjeun, acara virtual tiasa dianggo dina kontéks naon waé anu anjeun tiasa bayangkeun.

Kalayan kisaran pilihan tikét sareng pendaptaran, detil data real-time, alat pamasaran internal, pilihan streaming langsung terpadu, pilihan jaringan, pidéo langsung sareng obrolan téks, sési inti sareng breakout, kamampuan ngumpulkeun dana, sareng sababaraha integrasi konci, Accelevents nyaéta sadayana dina hiji platform anu anjeun peryogikeun. Ngahubungan dinten ayeuna sareng diajar langkung seueur ngeunaan naon anu tiasa kami laksanakeun pikeun anjeun.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.