Coba haratis Buku demo

Sadaya Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Kumaha Nyiptakeun KTT Online anu suksés

Hosting gempungan online anu suksés

Alatan, sawaréh, pikeun pandemi COVID-19, acara online na booming. Puncak online mangrupikeun salah sahiji cara pikeun ngahubung sareng pemirsa anjeun, ogé ningkatkeun generasi kalungguhan sareng ningkatkeun pendapatan. Upami anjeun henteu kantos ngayakeun gempungan online sateuacanna, tugasna tiasa dipikahartos siga anu pikasieuneun.

Kami di dieu pikeun ngabantosan.

Upami anjeun resep ngajalankeun gempungan online, prosésna langsung lugas, tapi léngkah-léngkah tertentu kedah dilaksanakeun sateuacanna.

Ieu pitunjuk ringkes pikeun puncak online sareng salapan léngkah gampang pikeun ngamimitian!

Naon KTT Online?

KTT online atanapi maya biasana didadarkeun salaku webinar anu diampét-up, sareng éta sami sareng anu konferensi online. Kuncén virtual jauh langkung ti ngan ukur konperénsi, sanaos. Kuncén virtual biasana mangrupikeun multi-dinten, gempungan antar disiplin jalma anu sami-sami anu online host.

Puncak maya ilaharna narik bakat luhur sareng ahli industri. Para ahli ieu diwawancara sakitar topik atanapi topik khusus dina hiji téma umum.

Puncak online tiasa ningkatkeun pendapatan, numuwuhkeun kasadaran merek, ngalangkungan kampanye generasi kalungguhan, sareng ngagedéan élmu topical.

Kunaon Anjeun Kedah Ngadatangan KTT Online?

Gumantung kana industri anjeun, tingkat pamasaran gempungan anjeun tiasa ngatur, sareng platform acara virtual anu anjeun anggo, gempungan online anjeun ngagaduhan kakuatan pikeun ningkatkeun pendapatan sacara drastis, numuwuhkeun kasadaran mérek, nyayogikeun sambungan jaringan anu bermakna (sareng lumayan), sareng ngadukung tujuan bisnis sareng kampanye pamasaran anu langkung lega.

Upami anjeun gaduh waktos sareng kersa nempatkeun kana gempungan online, laksanakeun! Teu pernah aya waktos anu langkung saé tibatan ayeuna!

Sareng kalayan pangrojong mérek anjeun ngadukung gempungan online, beuki seueur jalma anu bakal ngiringan kana éta. Anjeun panginten héran pisan ku minat dina acara anjeun!

Sababaraha alesan kunaon anjeun kedah mertimbangkeun ngayakeun gempungan online kalebet:

  • Tumuh pangaruh sareng otoritas anjeun
  • Tumuwuh anjeun daftar email
  • Ngahasilkeun kauntungan

Ieu gampang kameunangan. Di sagédéngeun éta, KTT online masihan nilai ka pamiarsa anjeun (anu hoyong inpormasi anu anjeun pasihkeun) sareng ngabantosan panyatur atanapi vendor anjeun. KTT online biasana nyayogikeun platform pikeun panyatur anu hoyong naék profilna. Éta ogé ngamungkinkeun panyatur pikeun numutkeun daptar email atanapi néwak kalungguhan.

Kumaha Nyiptakeun KTT Online: 9 Léngkah Sederhana

Ngamimitian gempungan online tiasa janten pikasieuneun. Nanging, ku salapan léngkah anu gampang ieu, anjeun bakal siap pikeun ngamimitian gempungan online anjeun.

1. Mimiti kaluar, Pasihan Diri Nyatu Waktos (4 dugi 6 Bulan)

 

Sateuacan anjeun henteu ngamimitian ngadamel rencana, anjeun kedah pastikeun yén anjeun parantos masihan waktos ka diri nyalira. Antara pamasaran anu ditarik sareng FOMO, nyusun jejer anjeun, ngatur sési, sareng ngajantenkeun panyatur anjeun satuju nampilkeun, hal-hal ieu bakal langkung seueur waktos tibatan anu anjeun ngarepkeun.

Bisa nyandak sahenteuna opat nepi ka genep bulan pikeun babarengan. Upami anjeun nyobian nyepetkeun prosés ieu, anjeun tiasa gagal, anu bénten sareng ngan ukur ditekenkeun atanapi buru-buru gempungan online anjeun.

Anjeun panginten henteu kéngingkeun speaker anu diperyogikeun, panyatur panginten tiasa lungsur, sareng anjeun panginten icalan artos dina pangalaman pelanggan anu kirang. Candak waktos anu anjeun peryogikeun sareng entong pintaskeun.

2. Nangtukeun Hadirin Anjeun

 

Léngkah ieu penting sabab anjeun bakal kedah ngartos naha pemirsa anjeun bakal sumping heula supados anjeun tiasa nyayogikeun solusi anu pas pikeun aranjeunna.

Dina nangtoskeun pemirsa anjeun, naroskeun patarosan ieu:

  • Pikeun anu gempungan maya pikeun saha?
  • Naha aranjeunna bakal paduli kana ngiringan puncak ieu?
  • Kunaon anjeun hoyong maju di payuneun pamirsa ieu?

Ku naroskeun patarosan ieu, anjeun nuju kana tujuan sareng tawaran gempungan online anjeun. Anjeun kedah tiasa ngaidentipikasi titik nyeri konci pikeun milih topik anu cocog sareng presenter.

3. Ngadamel Agenda sareng Topik konci (atanapi Téma)

 

Sakali anjeun parantos netepkeun hal-hal ieu, anjeun tiasa ngamimitian ngawangun agenda anjeun. Identipikasi topik konci atanapi meureun téma utama konperénsi sahingga anjeun tiasa ngamimitian ngembangkeun kampanye pamasaran anjeun.

Agenda anjeun panginten hoyong difokuskeun topik anu anjeun terang yén presenter anjeun saé. Atanapi, upami anjeun parantos gaduh sababaraha pamiarsa anu resep atanapi kakonci, maka anjeun tiasa ngamimitian ngawangun topik sakitar presentasi aranjeunna.

Langkung saé pikeun ngaidentipikasi topik anjeun heula teras mimitian dina daptar daptar presenter anjeun. Ieu bakal mastikeun yén acara anjeun tetep jelas sareng fokus.

4. Nangtukeun Tawaran Anjeun

 

Mimiti, sateuacan anjeun ngahontal ka anu nampilkeunana, anjeun kedah terang naon anu bakal anjeun jual atanapi tawarkeun ka hadirin anjeun. Anjeun tiasa nyobian nganyahokeun bungkus panyatur atanapi numuwuhkeun anjeun generasi kalungguhan daptar.

Anjeun gaduh tujuan mérek sorangan, tapi anjeun ogé kedah masihan deui ka pemirsa.

Tawaran umum kalebet:

  • Hirupna atanapi aksés VIP kana gempungan online anjeun atanapi kontén anu dirékam
  • Ngajual tawaran inti anjeun kalayan Pas Sadaya-aksés dilebetkeun
  • Anjeun panginten hoyong nawiskeun paket bonus, sapertos diskon kanggo layanan langganan anjeun atanapi tawaran bonus anu aranjeunna henteu tiasa kéngingkeun tempat sanés

5. Identipikasi Panyatur Poténsial pikeun KTT Anjeun

 

Ayeuna anjeun parantos ngembangkeun tujuan acara, tawaran, sareng topik, anjeun tiasa ngamimitian ngaidentipikasi calon panyatur. Anjeun bakal hoyong jalma anu tiasa nyayogikeun eusi anu saé pikeun udagan udagan anjeun, ogé jalma anu ngagaduhan pangakuan nami mérek anu bakal masihan kredibilitas kana acara éta.

Anjeun ogé peryogi jalma anu bakal daék ngabagi acara sareng pemirsa. Kusabab panyatur anjeun mangrupikeun bagian tina usaha pamasaran anjeun, anjeun bakal hoyong aranjeunna gaduh target pemirsa anu sami sahingga anjeun tiasa ngagedékeun jangkauan anjeun sareng kéngingkeun langkung seueur anu minat.

6. Rekrutikeun Panyatur KTT Online Anjeun

 

Merekrut spéker anjeun panginten kabuktosan sesah. Anjeun kedah ngagaduhan rencana kontingensi pikeun pembiayaan, panyatur anu ditolak, sareng upami panyatur dibatalkeun.

Ngadamel daptar pelacakan supados anjeun tiasa ngaidentipikasi panyatur anu anjeun parantos ngahontal, tanggal, sareng résponna. Anjeun ogé badé ngamimitian ngumpulkeun inpormasi dasar, sapertos namina, URL atanapi gagang LinkedIn, alamat email, sareng bios. Anjeun bahkan tiasa nambihan inpormasi sapertos topik anu bakal ditepikeun ku aranjeunna, naha panyaturna pas pisan, sareng catetan koréspondénsi.

Pertimbangkeun nyiptakeun témplat email janten anjeun tiasa ngukur minat anu nampilkeun. Anjeun hoyong nyerat email anu ngamimitian réspon. Panonton anjeun kedah ngaréspon kalayan arahan anu jelas, sapertos "Kuring resep ngadangukeun langkung seueur," atanapi "Kuring peryogi langkung seueur inpormasi," atanapi "Kuring henteu resep." Upami anjeun teraskeun kéngingkeun panolakan, maka anjeun tiasa ngolah deui témplat anjeun pikeun ngasupan langkung seueur inpormasi pikeun ngabantosan aranjeunna nyandak kaputusan.

Nalika ngarengsekeun gempungan, anjeun tiasa ngiringan daptar pelacak anjeun. Kalebet nami panyatur, judul presentasi akhir panyatur, pedaran ngeunaan presentasi, tag, sareng waktos sareng tanggal éta langsung.

7. Kengingkeun Spéker Anjeun Bagikeun Acara Anjeun

 

Sakali anjeun kéngingkeun panyatur satuju pikeun ngiringan, maka anjeun tiasa ngamimitian strategi marketing. Anjeun sahenteuna kedah gaduh elemen sosial anu tiasa dibagikeun sareng pamiarsa supados aranjeunna tiasa ngamimitian ngahasilkeun buzz dina acara ieu.

Pikeun mastikeun yén panyatur ngabagi kajadian, nempatkeun kana kontrak panyatur sareng tuturkeun kalayan aranjeunna sacara berkala. Ngingetkeun aranjeunna yén anjeun parantos nyiptakeun perpustakaan asét, janten ngabagi ngan ukur sababaraha klik.

Upami anjeun ngagaduhan anggaran, anjeun tiasa mayar komisi alit per saham atanapi mayar biaya sateuacanna.

8. Nyiptakeun sareng Struktur Halaman Pendaratan Kritik pikeun KTT Virtual

 

Upami anjeun henteu ngagaduhan mérek, maka anjeun badé ngamimitian. Anjeun kedah nga-outsource (sanés ngarancang nyalira) sareng pastikeun anjeun ngagaduhan file vektor.

Anjeun bakal badé ngadamel: logo acara (sapertos anu tos disebatkeun di luhur), Halaman Pendaptaran Summit Virtual anjeun, halaman hatur nuhun, desain halaman wéb acara, sareng halaman penjualan. Anjeun tiasa nambihan halaman sési kana halaman wéb acara anjeun sahingga pengunjung bakal ningali panyatur sareng panginten agénda. Kabeneran platform hosting acara sapertos Accelevents masihan unggal gempungan maya halaman wéb / halaman badarat acara anu diayakeun, janten sadayana anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngeusian éta.

Pastikeun corong penjualan anjeun parantos disiapkeun, janten média sosial atanapi kampanye pamasaran email numbu ka halaman pendaptaran, teras halaman hatur nuhun atanapi halaman halaman wénten acara, sareng akhirna halaman penjualan.

9. Kumaha Ngajalankeun KTT Anjeun, Dinten-dinten

 

Aya seueur hal anu lumangsung sateuacan acara, salami éta, sareng nuturkeun éta. Ieu anu anjeun kedah terang:

KTT pra

  • Anjeun dina tahap promosi anu utami, tapi anjeun ogé kedah nyobian tés tech sareng pemecahan masalah anjeun.
  • Pikeun pamasaran, anjeun teras-terasan ngadorong patalimarga ka puncak anjeun: daptar pamasaran email, pamasaran média sosial, sareng PPC atanapi iklan.
  • Sadaya strategi patalimarga-gen standar bakal dianggo pikeun gempungan online anjeun.
  • Anjeun ogé tiasa ngirim ebook sareng nganggo pamasaran eusi pikeun ngadidik pendaftar anu resep.
  • Pastikeun pasangan anjeun, kalebet sponsor atanapi exhibitor naon waé, parantos ngabagi acara.
  • Acara langsung anjeun bakal hectic, janten anjeun peryogi sumber pitulung. Pastikeun anjeun ngalaksanakeun-acara sateuacan acara sareng nyewa tim acara virtual pikeun ngabantosan koordinat dukungan IT sareng dukungan layanan palanggan.

Acara Live

  • Tong ragu ngirim email panginget sareng waspada ngeunaan saha anu nampilkeun salami acara langsung.
  • Anjeun bakal hoyong ngamajukeun sponsor sareng rencana post-event anu parantos anjeun damel.

Pasca-puncak

  • Coba sareng jaga gedong komunitas. Anjeun tiasa kéngingkeun aksés VIP kana sési anu tos dirékam saatos kajadian sareng ngadorong konéksi dina sési jejaring pasca acara.

Kumaha Maksimalkeun Puncak Online Pikeun Generasi Diterangkeun

Puncak online sering dianggo babarengan sareng strategi pemasaran anu langkung lega. Anjeun tiasa gaduh tujuan awal kéngingkeun palanggan newsletter énggal atanapi ngaluncurkeun produk. Ku alatan éta, KTT online bakal janten bagian-sareng-parsel pikeun usaha pamasaran anjeun.

Ngaoptimalkeun Corong Penjualan

 

Puncak maya tiasa dimaksimalkeun ku sababaraha cara, tapi anu paling penting anjeun ngémutan nyiptakeun corong jualan kahiji:

Pertimbangkeun yén corong penjualan puncak maya anjeun bakal dimimitian ku iklan langsung-ka-konsumen, pamasaran email, atanapi kemitraan.

Léngkah munggaran dina corong penjualan bakal ngarahkeun jalma pikeun ngadaptar di puncak éta. Anjeun bakal kéngingkeun inpormasi kontak anu ngadaptar, anu ogé tiasa dianggo salaku lead gen.

Naha aranjeunna hadir dina gempungan éta, anjeun hoyong palanggan anjeun ngartos yén perusahaan anjeun tiasa nyayogikeun jasa atanapi méréskeun masalah. Saatos aranjeunna langganan, arahkeun ka halaman penjualan dimana tawaran utama sayogi. Ieu panginten mangrupikeun paningkatan tina paket puncak maya gratis kana pakét VIP, atanapi éta tiasa mayar aksés ka bengkel anu dirancang pikeun diayakeun sacara éksklusif sateuacan gempungan.

Pendaptaran anjeun bakal mésér (upsell) atanapi nolak tawaran. Anjeun teras kedah ngalebetkeun down-sell.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, sakali pendaftar puncak anjeun ngadaptar, anjeun dina kaunggulan anu unik. Anjeun gaduh pilihan pikeun:

  • Tawarkeun aranjeunna langsung
  • Nawiskeun aranjeunna ngacung dina acara éta
  • Atanapi ngagaleuh aranjeunna saatos acara salaku bagian tina kampanye asuhan timah

Sadayana tiasa ditawisan geuwat (sanaos anjeun tiasa mareuman sababaraha jalma ku taktik ieu). Masih, maka petunjuk anjeun tiasa dikategorikeun langkung serius (mumpuni penjualan) atanapi kirang parah (mumpuni pamasaran) saatos aranjeunna hadir atanapi henteu ngiringan puncak.

Kajadian ieu ngahasilkeun ratusan rébu palanggan énggal pikeun kampanye pamasaran email.

Ngaoptimalkeun KTT Online

 

Puncak maya biasana gratis pikeun didatangan kusabab éta ngical vendor, sponsor, presenter, sareng mérek anjeun kamampuan pikeun néwak kalungguhan. Upsells tiasa dilakukeun sapanjang waktos, kalebet "All Access Pass" anu ditawarkeun ka hadirin anu kadaptar supados aranjeunna tiasa ngaksés pidéo atanapi rekaman saatos acara réngsé.

KTT online anjeun kedah ngagaduhan barisan spéker, sponsor, sareng mitra anu pikaresepeun, sareng anjeun tiasa nganggo konéksi ieu pikeun kauntungan anjeun. Rakan tiasa:

  • Pasang kana média sosial sapanjang acara
  • Nyayogikeun tawaran, kupon, sareng nawaran éksklusif pikeun pamiarsa sareng pendaftar
  • Ngarojong usaha pamasaran anjeun sateuacan sareng saatos acara
  • Kerja keras pikeun ningkatkeun pidangan acara
  • Tumuh otoritas brand anjeun, kapercayaan, sareng pangaruh
  • Nyiptakeun KTT Online Pangsaéna Anjeun Kalayan Accelevents
  • Puncak maya dirina sorangan mangrupikeun strategi generasi kalungguhan anu pikaresepeun sabab tiasa numuhkeun palanggan sareng masihan anjeun nuju ngamimitian damel.

Nanging, tiasa sesah ngadamel acara anu suksés tanpa platform hosting anu pas. Accelevents mangrupikeun hiji-hijina platform anu ngagaduhan fitur pituin anu dirancang pikeun ngaoptimalkeun gempungan online anjeun.

Acara host kalayan Accelevents bakal ngagaduhan aksés ka:

  • 24/7 palanggan sareng dukungan téknis
  • Analytics
  • Bodas-labél sareng platform acara hosting khusus
  • Halaman pendaratan sareng integrasi generasi kalungguhan
  • Kamampuh ngamajukeun sponsor
  • Tempat pikeun elemen mérek dina acara sareng dina halaman wéni acara
  • Fitur pikeun papacangan pemirsa, sapertos live chat, polls, sareng virtual space
  • Tikét sareng pendaptaran

coba éta Kasepakatan platform solusi virtual sadaya-dina-hiji gratis ayeuna, sareng tingali kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun ngagedékeun jangkauan anjeun sareng skala tujuan bisnis anjeun.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.