Coba haratis Buku demo

12 Cara Ngawangun Penghasilan ku Acara Hybrid

gambar anu diulas - 12 Cara Ngawangun Penghasilan ku Acara Hybrid

Usaha dina industri naon waé kedah kumaha cara maju. Upami sadaya usaha pamasaran anjeun tiasa dianggo pikeun tujuan anu sami sareng pesaing anjeun, maka anjeun panginten bakal musna dina lautan sora merek anu sami. Janten upami anjeun badé kaluar tina riungan, anjeun kedah ngalakukeun anu ngabédakeun anjeun. Salah sahiji cara pikeun ngalakukeun ieu nyaéta ngalangkungan acara hibrid.

Acara hibrid ngamungkinkeun merek ti sadaya jinis industri kasempetan pikeun ningalikeun nilai unikna. Acara hibrid anu suksés nawiskeun usaha pikeun numutkeun tumpukan pangasilanana nyayogikeun wawasan, inpormasi, atanapi produk énggal.

Upami anjeun henteu kantos ngajalankeun acara hibrid (atanapi acara naon waé pikeun masalah éta), maka anjeun panginten tiasa ati-ati pikeun ngamimitianana. Nanging, ku alat anu leres sareng profesional acara di sisi anjeun, anjeun tiasa ngungkit acara hibrid pikeun ngahasilkeun ningkat ROI.

Ieu 12 cara anu kajadian hibrid ngahasilkeun pendapatan:

1.) Kasadaran Merk sareng Teureuh

Salah sahiji cara anu paling penting pikeun ngahasilkeun nami anjeun di dieu nyaéta ku nyayogikeun acara online. Kasadaran mérek mangrupikeun taktik pamasaran umum dimana merek ngapopulerkeun namina sareng ngajantenkeun sinonim sareng barang, jasa, atanapi ideu anu aranjeunna jual. Pikeun kasadaran mérek jalan, anjeun kedah nempatkeun mérek sareng asétna payun sareng pusat pikeun target audién anjeun pikeun gampang mendakan.

Ilaharna, kampanye kasadaran mérek peryogi anggaran pamasaran ageung, sareng ieu biasana sabab meryogikeun langkung seueur waktos sareng platform iklan anu kuat pikeun hasil. Salah sahiji cara pikeun ngalangkungan masalah ieu nyaéta ku ngayakeun acara hibrid. Acara hibrid mangrupikeun seueur padamelan, tapi éta ngamungkinkeun nami anjeun kaluar di payuneun pemirsa target anjeun, sareng anjeun, dina gilirannana, nyayogikeun nilai pikeun sajumlah ageung Hadirin.

Nya kitu, upami tujuan anjeun nyaéta komunitas jangkauan, anjeun tiasa nganggo acara hibrid pikeun ngajalankeun nilai mérek anjeun ka masarakat. Acara fisik teras janten pondasi pikeun pemirsa lokal. Komponén virtual ngamungkinkeun langkung seueur anu sumping nalika usum acara sibuk atanapi dina kaayaan sapertos anu disababkeun ku COVID-19. Dina dua kaayaan, ku ningkatkeun jangkauan mérek anjeun, langkung seueur jalma sigana bakal ngalih ka bisnis anjeun nalika aranjeunna paling meryogikeunana, ngahasilkeun pendapatan lami saatos acara hibrid anjeun.

2.) Penjualan Tiket


Penjualan tikét
mangrupikeun pendekatan anu paling jelas nalika milari kamekaran penghasilan ngalangkungan acara hibrid. Ngahasilkeun penjualan tikét tiasa hésé. Anjeun kedah ngeusi batre pikeun pamiarsa anu asup akal pikeun nilai anu disayogikeun ku acara hibrid anjeun sareng cekap supados anjeun henteu kaleungitan artos dina ngajalankeun acara.

Seueur kajadian nawiskeun tingkatan tikét pikeun sémahna. Salaku conto, anu hadir tiasa mésér tikét sadinten atanapi tikét acara-lebar atanapi akhir minggu. Tiering tikét ku cara ieu ngamungkinkeun fleksibilitas anu langkung ageung pikeun anu tiasa ngahadiran acara anjeun, ningkatkeun kasempetan pikeun langkung seueur jalma anu sumping pikeun bagian anu langkung alit tibatan maksa jalma kana pendekatan anu saukuran. Salaku tambahan, nalika nganggo platform acara virtual, tikét terpadu, janten anjeun teu kedah hariwang ngeunaan detail pamrosésan pamayaran sareng nganggo aplikasi pihak katilu.

Tiket ogé tiasa dipisahkeun ku nilaina, kalebet antara jalma anu langsung sareng pemirsa online. Nawiskeun tiket umum pangakuan umum sareng premium, VIP, sareng paket tikét ekslusif nyayogikeun langkung eksklusivitas sareng nilai pikeun pembelian tikét éta, ningkatkeun poténsi pendapatan penjualan. Tina dahar beurang pribadi hiji-hiji, kasempetan jejaring, eusi éksklusif, sareng seueur deui, anjeun tiasa ngajalankeun minat (sareng FOMO) ngalangkungan prinsip éksklusif.

3.) Sponsor sareng Kemitraan

Acara hibrid diayakeun ngalangkungan kemitraan atanapi sponsor biasana langkung suksés tibatan lirén sponsor. Ngagunakeun sponsor pikeun ngadukung rapat hibrid anjeun, acara penggalangan dana, atanapi acara dagang hibrid bakal ningkatkeun kaunggulan kalapa anjeun sareng naekeun aliran pendapatan.

Ngadukung acara hibrid tiasa dipecah janten sababaraha tingkatan. Upami bisnis anjeun hosting konperénsi hibrid ngalangkungan platform acara hosting, contona, anjeun tiasa gaduh sponsor primér pikeun sakabéh platform, atanapi anjeun tiasa ngagaduhan tingkat sponsor anu langkung alit. Sponsor ieu tiasa diwanohkeun di ruang pers virtual, dina panarimaan panghargaan, dina sési breakout, dina spanduk acara virtual, dina swag, dina alat AV, dina komputer tampilan, dina kantong tote, dina program pendidikan, dina salah sahiji hibrida kamar, ngalangkungan pariwara anu ditangtoskeun dina bagian acara online, ngalangkungan pembicara utama, atanapi VIP atanapi kamar anu disponsoran sacara éksklusif.

Tangtosna, nalika nganggo sponsor atanapi kemitraan, anjeun hoyong pinter ngeunaan promosi inpormasi ieu. Upami pamilon ngiringan ruang obrolan online dina platform acara sareng anu tiasa aranjeunna tingali mangrupikeun sponsor mérek anu ngaganggu, ieu tiasa ngahirupkeun anu hadir virtual. Janten palinter ngeunaan kumaha anjeun nganggo sponsor. Kemitraan tiasa janten cara anu langkung fasih nganggo hubungan bisnis pikeun ngamajukeun mérek. Milarian pasangan anu dipikahormat pikeun naekeun pisibilitas mérek anjeun, ningkatkeun minat, sareng ningkatkeun pendapatan.

4.) Eusi Anu Diunduh

Parangkat lunak perencanaan acara hibrid anjeun bakal ngarékam sareng ngunggah sési anjeun online sahingga pamilon maya tiasa ningali éta. Nalika ieu kajantenan, tim acara anjeun tiasa ngarékam sareng nyimpen kontén éta pikeun dianggo engké. Eusi ieu tiasa dianggo dina kampanye pamasaran ka hareup, dukungan tutorial, atanapi janten bagian tina kursus engké.

Eusi anu tiasa diunduh sapertos kieu jarang sareng sering sesah didamel, janten émut yén kontén anu anjeun hasilkeun salami acara kedah berharga lami saatos acara hibrida pas. Teras, pertimbangkeun kumaha éta tiasa dirobih deui sareng dianggo deui sareng-deui pikeun pamiarsa target anu béda. Ku ngamangpaatkeun eusi ieu, anjeun tiasa gaduh sumber pendapatan anu teras-terasan!

Nalika ngagunakeun deui konténna, nempatkeun éta di tukangeun paywall atanapi login; ku cara éta, anjeun tiasa ngumpulkeun alamat email pikeun tujuan CRM teras dipasarkeun langkung langsung ka pamirsa ceruk éta. Upami anjeun hoyong ngijinkeun aksés gratis, anjeun tiasa nyayogikeun sababaraha video gratis teras ngecas premi pikeun pidéo langkung luhur sareng bahan sanés.

5.) Panungtun Kalungguhan

Peryogi para hadirin anu daptar sareng ngadaptar pikeun acara anjeun kanggo nyayogikeun alamat email. Alamat surélék masuk akal pikeun komunikasi ka pamiarsa anjeun, tapi éta ogé taktik dimeunangkeun kalungguhan anu ngamungkinkeun anjeun nganggo petunjuk pikeun panggunaan engké. Kusabab pangguna ieu resep kana acara anjeun, anjeun terang yén aranjeunna resep kana mérek anjeun.

Parangkat lunak perencanaan acara anu anjeun anggo, anu tiasa ngahijikeun sareng platform CRM, tiasa sacara gampang nyingkronkeun alamat email unggal pangguna pikeun gampang dipulih deui engké. Teras gunakeun alamat email sareng statistik sareng demografi sanés anu dikoléksi dina acara éta pikeun ngaidentipikasi tingkat minat sareng / atanapi katerlibatanana sareng mérek anjeun.

Saatos acara éta, anggo alamat email ieu dina kampanye pamasaran email. Anjeun tiasa nuturkeun sareng ideu papacangan pasca acara anu ngajantenkeun aranjeunna mikirkeun acara hibrid anjeun, sareng anjeun ogé tiasa ngirim email promosi (urang bakal engké ogé!).

6.) Kasempetan Ngumpulkeun Dana

Hosting acara hibrid pikeun ngumpulkeun artos, ngumpulkeun dana, atanapi masihan amal mangrupikeun ideu acara hibrid anu hébat. Usaha anu sanés nirlaba masih tiasa ngayakeun acara amal upami aranjeunna badé ngumpulkeun dana pikeun hiji musabab.

Hadirin resep terang yén aya anu meryogikeun anu nguntungkeun kauangan kusabab dolarna sareng émutan mérek anjeun. Ieu ogé bakal cet bisnis anjeun dina lampu anu positip, sareng mérek anjeun tiasa dikaitkeun sareng masihan deui ka anu peryogi atanapi ngadukung komunitas atanapi panyabab.

Pertimbangkeun nawiskeun slip deduksi pajak pikeun pamiarsa anu nyumbang ngalangkungan jumlah anu tangtu. Anjeun ogé tiasa nampi bagian gratis tina acara éta, sareng anu sumping tiasa mutuskeun nyumbang nalika aya dina sési éta, ku sabab éta, ningkatkeun kamungkinan jalma anu sumping kana sési éta tapi henteu maksa pemirsa jauh mayar kanggo ngahadiran.

7.) Peluncuran Produk Anyar

Kajadian hibrid mangrupikeun jalan anu saé pikeun promosi produk anyar anu bisnis anjeun bakal kaluar. Upami perusahaan anjeun henteu nawiskeun produk anu nyata, pertimbangkeun promosi jasa anyar, kemitraan énggal, damel sareng mérek ekslusif kanggo ngamajukeun produk anu anjeun bantosan mendesain, atanapi panginten anjeun badé ngaluncurkeun gerakan énggal.

"Peluncuran" mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahasilkeun pikagumbiraeun ngeunaan mérek anjeun, anu tiasa, dina gilirannana, ningkatkeun jumlah kali pamiarsa udagan anjeun ka anjeun pikeun méréskeun masalahna. Coba pikeun milari cara pikeun ngungkulan titik nyeri na salami kajadian janten terang yén anjeun mangrupikeun anggota industri anu dipercaya.

8.) Dursasana Pasang Acara

Waktu post-event nawiskeun merek sababaraha kasempetan énggal pikeun ngahontal peserta acara hibridna. Saatos kajantenan kajantenan, anjeun bakal hatur ka anu sumping pikeun mampir ka. Anjeun ogé bakal hoyong kalibet sareng aranjeunna sahingga mérek anjeun tetep luhur dina pikiran. Aya sababaraha cara anu tiasa dilakukeun ieu. Ieu sababaraha ideu:

  • Pertimbangkeun nyiptakeun komunitas post-event. Komunitas swasta ieu tiasa janten éksklusif pikeun anu ngiringan dina acara éta supados para anggota tiasa nyarioskeun perkawis aspek karesepna dina acara éta sareng nganjang deui saat-saat anu dipikaresep. Anjeun tiasa ngadorong kampanye pamasaran sapertos séri wébinar anu henteu kana kajadian atanapi eusi anu tiasa diunduh anu anjeun kumpulkeun.
  • Kirim diskon diskon khusus acara. Ku nawiskeun diskon eksklusif pikeun anu ngiringan dina acara éta, anjeun hatur nuhun kana pangrojongna. Ieu ogé ngawartoskeun aranjeunna yén upami mérek anjeun nempatan acara di mangsa hareup, anu hadir sigana bakal diganjar deui, kasadaran mérek anu ngembang sareng jalan pamasaran kecap-tina-mulut.

9.) Komunitas Jaringan

Jaringan mangrupikeun bagian anu penting pisan pikeun acara naon, bahkan kajadian virtual, sareng acara hibrida. Henteu masalah naon jinis acara anu anjeun hosting, naha éta puncak, acara dagang, atanapi konperénsi, nawiskeun kasempetan jaringan ningkatkeun minat pikeun calon peserta. Ku ningkatkeun minat, anjeun nambihan pendapatan ngalangkungan penjualan tikét sareng kasempetan pasar anu sanés anu anjeun ngamanfaatkeun tina acara ieu.

Aya sababaraha cara anu tiasa anjeun laksanakeun. Anjeun tiasa mertimbangkeun sési jaringan mayar, swasta anu diayakeun nalika acara. Hadirin maya tiasa mayar kanggo ngaksés sési jejaring dimana aranjeunna bakal tiasa pendak sareng hubungan sareng jalma anu sami, ahli dina lapangan, atanapi kasempetan padamelan anu berpotensi.

Sesi jejaring pribadi anu éksklusif tiasa gampang didamel dina parangkat lunak perencanaan acara anjeun sareng dipromosikeun bahkan dina acara kanggo ningkatkeun banding. Ningkatkeun nilai hadir dina acara ieu dina bahan pamasaran awal anjeun sabab ieu bakal ningkatkeun pendaptaran, pangalaman virtual, sareng nilai nilai tina acara anjeun.

10.) Kampanye Média Sosial

Jalan pamasaran digital anu mantap sareng kampanye média sosial mangrupikeun strategi pamasaran poténsial anu sanés dimana acara hibrid anjeun tiasa diungkit. Strategi pamasaran média sosial singkronisasi tiasa ngijinkeun mérek anjeun pikeun nyambung sareng bagian sanés pemirsa anjeun, kalebet Facebook, Twitter, sareng saluran sosial sanés.

Ku pamasaran sateuacanna, promosikeun kontén salami acara anjeun, atanapi ngajaga pancegahan nuturkeun acara ieu, anjeun bakal ningkatkeun kasadaran mérek, ngukut, sareng ngirimkeun kampanye promosi sakumaha anu anjeun pikahoyong.

Parangkat lunak perencanaan acara anu anjeun pilih pikeun janten tuan rumah acara hibrid anjeun bakal nyingkronkeun sareng integrasi média sosial, ngajantenkeun kampanye média sosial ieu langkung lugas ti kantos.

11.) Nawiskeun Acara-Hungkul

Tawaran ngan ukur acara mangrupikeun cara anu saé pikeun ningkatkeun pidangan acara hibrid anjeun sareng ningkatkeun kauntungan anjeun. Tawaran ngan ukur acara nyorong langkung seueur jalma pikeun ngiringan kana acara anjeun sabab aranjeunna terang yén aranjeunna kéngingkeun aksés éksklusif pikeun eusi, ideu, produk / kado, atanapi kasempetan. Ieu insentif anu saé pikeun usaha alit pikeun dimangpaatkeun.

Di sagigireun éta, sadaya jelema resep barang gratis!

Pertimbangkeun ngembangkeun sakedik kantong swag sareng mitra anjeun anu tiasa di-email ka unggal hadirin atanapi mendakan cara pikeun masihan aranjeunna tawaran ekslusif ti ranah digital. Dina dua hal, anu hadir virtual bakal mendakan sahenteuna sakedik nilai deui nalika tawaran aya sareng asup akal pikeun mérek anjeun.

12.) Sesi / Eusi Acara Ekslusif

Saperti tiering tikét sareng kasempetan jejaring VIP, anjeun ogé tiasa nyiptakeun sési acara ekslusif atanapi kontén ekslusif kanggo pamiarsa terpilih. Coba pikeun ngagolongkeun kontén atanapi sési ku target audién atanapi minat teras hub pasar sési salaku cara sanés pikeun ngalaksanakeun aksi.

Masing-masing paket acara éksklusif ieu tiasa ditawarkeun ku sababaraha cara, sapertos ngalangkungan pamasaran email, pamasaran média sosial, sareng sajabina. Dina dua hal éta, bandingkeun éksklusif pikeun pamiarsa acara anjeun terang yén aya nilai dina eusi ieu.

Eusi éksklusif ieu tiasa tetep éksklusif atanapi ditawarkeun dina nilai langkung mirah salaku eusi anu tiasa diunduh. Pastikeun pikeun ngadidik prospek anjeun naha langkung nguntungkeun pikeun hadir dina sési acara tibatan ngaksésna engké. Coba bawa ahli anu bakal ngobrol langsung sareng pemirsa sareng ngajawab patarosan pribados, anu henteu tiasa dilakukeun engké nalika anggota ningali kontén webinar anu tos dirékam.

-

Sakumaha anjeun tiasa tingali, aya seueur cara anu kajadian hibrid tiasa naekeun ROI. Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta kreatif! Nalika hosting acara anjeun, pertimbangkeun ngiring manajer acara anu tiasa ngarencanakeun taktik pamasaran anjeun sareng nyetél anjeun pikeun kasuksésan. Perencana acara atanapi manajer acara bakal mayunan tipayun kanggo ngadaptarkeun anjeun sareng platform manajemén acara ogé supados CRM, sési hosting, sareng taktik sponsor langkung gampil dikokolakeun nalika waktos acara sumping.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.