Coba haratis Buku demo

Naon Anu Kedah Pertimbangkeun Nalika Milih Tempat Acara Hybrid

gambar anu diulas - Naon Anu Kedah Diémutan Nalika Milih Tempat Acara Hybrid

Kajadian hibrid dijantenkeun janten jinis acara anu paling populér di 2021. Kalayan pergeseran kana acara digital dina sataun katukang sareng naékna téknologi digital anu ngamungkinkeun rapat hibrid, pemasar acara sareng perencana acara kedah ngaharepkeun acara hibrid janten prioritas dina waktos anu caket kahareup.

Acara hibrid anu suksés, sapertos jinis acara anu sanés, tiasa ngadamel atanapi ngarusak kasuksésan acara. Éta sababna tempat acara anjeun kedah siap pikeun host komponén digital anu direncanakeun.

Anjeun panginten mikir yén tempat naon waé bakal cocog pikeun didigitalkeun, tapi pikirkeun deui. Tempat kedah siap-siap pikeun digital. Ieu sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun nalika milih tempat acara hibrida:

Milih Tempat: Kumaha Peristiwa Hybrid Béda?

Aya seueur anu lebet milih tempat anu pas. Gumantung kana ukuran acara anjeun, lilana, sareng jinis pemirsa anu anjeun ngarepkeun, panitia acara kedah nimbangkeun seueur unsur tempat acara langsung pikeun mastikeun yén éta hasil.

Panitia acara biasana nganggap:

  • Biaya tempat
  • Ukuran acara
  • catering
  • parkir
  • bantuan
  • Kasadiaan tempat
  • Sareng koordinasi sareng tim acara anu sanés

Iraha pindah kana format hibrid, faktor ieu masih penting. Nanging, anjeun panginten tiasa ningali éta sacara béda. Salaku conto, anjeun panginten tiasa nyayogikeun ukuran acara pribadi anjeun pikeun sababaraha alesan. Ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun jaga yén count anu kirang, sareng anjeun tiasa nganggo tempat acara butik anu "langkung alit" atanapi langkung.

Nanging, aya sababaraha perdagangan. Ngan kusabab anjeun tiasa skala handap henteu hartosna yén biaya tempatna ogé bakal langkung alit atanapi langkung terjangkau. Acara hibrid peryogi sababaraha faktor sanés, sapertos sambungan internét anu kuat sareng kuat sareng kamampuan ngahubungkeun sareng ngahijikeun peralatan AV, contona.

Sanaos kaseueuran tempat acara parantos ngamutahirkeun téknologi na, anjeun panginten kedah mayar langkung seueur pikeun aksés mimiti ka tempat pikeun uji peralatan atanapi pikeun catu daya tambahan anu diperyogikeun.

Bisi mana waé, perencanaan pikeun tempat hibrida rada bénten tibatan tempat standar, pikeun jalma. Ieu sababaraha hal luhur anu kedah diperhatoskeun:

Konéktipitas Internét

Acara-goers anjeun bakal hoyong konéktipitas internét, tapi tim anjeun ogé peryogi aliran anu saé kualitasna supados streaming sési online henteu kaganggu. Tempat anu anjeun badé angkat kedah ngagaduhan panyadia layanan internét na (ISP) anu tiasa ngolah bandwidth internét anu luhur sareng ngajagi konéksi na aman.

Pastikeun mertimbangkeun hal ngeunaan Wifi acara ieu:

  • Aman sareng dipercaya, khususna di lingkungan kapadetan tinggi.
  • Dirojong ku tim rékayasa jejaring dina situs anu dipercaya upami pareum.
  • Pilih lebar band khusus anu tinggi, anu ngabatesan jumlah downtime anu tiasa dialaman ku ISP dina sabulan.
  • Upami tempatna henteu tiasa ngagaduhan bandwidth anu didédikasikeun, maka sigana henteu dipasang kabel serat optik.
  • Pilari minimum 10GB kecepatan streaming kalayan latency anu handap.
  • Tempat komérsial biasana ngagaduhan frekuensi 2.4 GHz, janten pastikeun mendakan tempat anu nawiskeun Wifi Dual Band (anu nyayogikeun 2.4 sareng 5 GHz kanggo pangguna anu tangtu).
  • Anjeun bakal hoyong Wifi anu tiasa diwatesan ku pangguna khusus. Salaku conto, upami anjeun nawiskeun aksés tamu, ngakukeun yén sakitar 10% pangguna bakal ngakses internét dina hiji waktos. Jumlah ieu tiasa langkung ageung dina acara perusahaan, konperénsi hibrid, atanapi rapat hibrida. Pertimbangkeun volume lalu lintas Wifi.
  • 10MB per 100 pangguna henteu kunanaon pikeun panggunaan anu seueur; 2MB per 100 pangguna henteu kunanaon pikeun riungan panggunaan low atanapi acara anu langkung alit.
  • Aliran langsung anjeun bakal peryogi kualitas aliran anu langkung luhur, bandwidth anu luhur, sareng éta peryogi langkung seueur suplai listrik.
  • Tés atanapi gancang ping kedah ngalir sakitar 30ms atanapi kirang sareng tingkat 2MB per 100 pangguna.

Napigasi naon anu diperyogikeun acara hibrid anjeun dina watesan konéktipitas internét panginten hésé. Kabeneran, seueur tempat acara anu parantos aya di luhur ieu. Janten anu anjeun kedah lakukeun nyaéta ngawartosan tempat kabutuhan anjeun. Anjeun panginten kedah milih paket streaming anu langkung ageung (sabab ieu tiasa janten pilihan anu kaukur).

Spasi sareng Peralatan

Ruang acara anjeun kedah disiapkeun sareng:

  • kaméra (kalayan sajumlah pilihan, kalebet HD, sababaraha kaméra, tripod sareng kaméra, kaméra streaming langsung, sareng kaméra anu ngadukung sajumlah ukuran layar).
  • Mikropon kualitas luhur anu tiasa nyambung kana aliran pidéo.
  • Operator AV anu tiasa ngendalikeun nalika konéksi audio ngalihkeun mics pikeun ngahindaran umpan balik sareng ngamungkinkeun audién tiasa didangukeun nalika sesi tanya jawab.
  • Operator pidéo pikeun ngendalikeun pilihan pidéo, mastikeun yén pidéo na dirékam sepanjang waktos sareng eupanna ngalih kalayan pas pikeun streaming langsung online.
  • Kamampuh nguji peralatan pikeun mastikeun yén pemirsa virtual tiasa nguping sareng ningali leres; anjeun ogé bakal hoyong nalungtik kamampuan streaming online ngalangkungan platform acara online anjeun supados anjeun terang naon panyungsi sareng / atanapi sistem operasi anu dianggo aliranna.
  • Dukungan téknis, henteu ngan ukur pikeun Wifi tapi pikeun alat-alat AV sabab aya kamungkinan alat-alat ieu rusak.

Pangrojong di bumi

Sakumaha didadarkeun di sateuacanna, tempat anu anjeun buka kedah nyayogikeun dukungan internal pikeun ngatur audio, video, alat téknis (anu kedah disayogikeun), sareng Konéktipitas Wifi.

Upami aranjeunna henteu nyayogikeun ieu, anjeun kedah negosiasi harga sareng kontrak tempat acara anu poténsial kumargi anjeun kedah sumber téknologi nyalira. Mertimbangkeun yén anjeun kedah nyewa tim AV pikeun nyandak peralatan nyalira kana acara anjeun salami sababaraha dinten, ieu bakal ngahakan bagian anu cukup tina anggaran anjeun.

Tanya naha tempat na nawiskeun dukungan IT pikeun streaming, insinyur jaringan, stasiun muatan, hookup ethernet pikeun presenter, sareng suplai listrik voltase tinggi.

Upami tempatna henteu tiasa nyayogikeun sadayana faktor ieu, maka anjeun panginten kedah outsource pikeun aranjeunna (atanapi milih tempat anu sanés). Ngayakeun batur anu ngawaskeun audio, pidéo, internét, sareng téknologi penting pisan supados acara anjeun tiasa dijalankeun kalayan sampurna pikeun anu hadir boh anu jauh sareng anu jauh.

Kasadiaan sareng aksés

Kalayan téknologi naon waé, anjeun peryogi kamampuan ngahubungkeun komputer sareng / atanapi parangkat lunak anjeun nyalira sareng uji pikeun mastikeun yén kaayaan parantos aktip. Upami anjeun gaduh sababaraha tim anjeun damel sasarengan sareng dukungan teknis di bumi, maka aranjeunna kedah ngalangkungan spésifikasi supados masing-masing anggota tim anjeun terang kumaha jalanna sareng kumaha nyambungkeun kana alat-alat AV, komputer dina situs , jaringan internét, proyektor overhead, sareng sajabina.

Upami tempat hibrida anjeun sayogi salami waktos anu anjeun pikahoyong, pastikeun yén panitia acara sareng tim anjeun tiasa ngaksés kana situs éta langkung awal pikeun ngalangkungan parameter uji coba ieu sareng nyiapkeun peralatan anjeun. Anjeun panginten ogé badé aya di lokasi sababaraha minggu sateuacana supados anjeun tiasa mastikeun yén sistem operasi anjeun sareng téknologi sanésna parantos disetél sareng cocog sareng téknologi tempat.

Upami anjeun tiasa, koordinatkeun waktos ieu sareng anggota pamirsa online test sareng presenter online supados anjeun tiasa nalungtik sadaya aspek téknologi sareng platform acara virtual.

Catu daya anu nyukupan

Sababaraha tempat anu langkung lami panginten masih tiasa kabur ku catu daya tanggal. Pasokan listrik anu tanggal atanapi alit bakal hartosna yén téknologi acara anjeun panginten tiasa ngalirkeun jalan pondok atanapi gagal di tengah acara anjeun. Anjeun peryogi suplai kakuatan acara anjeun pikeun cukup kuat pikeun nanganan sababaraha hadirin, padamel, sareng tuntutan téknologi.

Upami anjeun gaduh komputer anu saé, maka anjeun peryogi catu daya anu tiasa cocog sareng ieu. Tempat kedahna pasokan listrik komersial, tapi naha tiasa skala na leres? Tempat éta tiasa waé cocog sareng 500-1,000 hadirin. Masih, anjeun kedah mastikeun naha éta tiasa ngatur pakakas AV (sapertos mikropon sareng speaker pikeun pemirsa langsung), nyambungkeun kana switchboard, encoder, sareng komputer tower, sareng unggah pidéo / audio éta langsung ngalangkungan platform virtual anjeun.

Langkung seueur jalma acara tiasa janten host, langkung seueur kamungkinan anjeun peryogi langkung seueur alat, téknologi, sareng kakuatan. Pertimbangkeun aspek ieu sateuacan anjeun angkat sareng tempat acara ageung "saderhana".

Ngalihkeun ka acara hibrid masuk akal pikeun kalolobaan mérek. Nanging, tanpa persiapan anu saé, aya kamungkinan anjeun milih tempat acara anu henteu dugi ka dicium. Pertimbangkeun pisan kamampuan tempat acara éta pikeun nyayogikeun acara hosting hibrid mulus. Pariksa pikeun mastikeun yén aranjeunna parantos nyayogikeun acara hibrid kapungkur sareng nempatkeun masalah téknologi payun sareng tengah.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.