Coba haratis Buku demo

Kunaon Acara Hybrid Diperyogikeun Kanggo Sabuk Alat Marketer Acara

gambar anu diulas - Kunaon Acara Hybrid Diperyogikeun Kanggo Sabuk Alat Marketer Acara

Nalika industri acara ngalih kana jaman digital, beuki seueur mérek anu milari cara néwak Dursasana audién sareng ngasilkeun pendapatan ngalangkungan pamasaran acara. Henteu janten masalah naon anu bakal di pikahareupeun dina hubungan sareng pandemi COVID-19, kajadian virtual sareng hibrida di dieu cicing, sareng para pemasar kedah ngamangpaatkeun alat generasi penghasilan anu kuat ieu.

Teu yakin? Kajadian hibrid seueur damel tapi terang yén éta patut usaha. Ieu anu nyandak kami naha pemasar acara kedah ngalebetkeun acara hibrid dina sabuk alat pamasaranna.

Ihtisar Kajadian Hybrid

Kajadian hibrid mangrupikeun kajadian anu ngandung unsur-unsur kajadian langsung sareng online. Kajadian hibrid biasana diayakeun sacara langsung, tapi komponén digitalna dilebetkeun kana agenda acara. Ti ngawenangkeun interaksi digital dina acara fisik pikeun langsung ngalirkeun acara, jenis kajadian sapertos kieu ngagaduhan sababaraha manpaat.

Dina nyiapkeun acara hibrid, pemasar acara biasana badé mendakan platform acara hosting anu tiasa ngamungkinkeun acara dipasarkeun, kanggo ngolah tikét, hosting komponén virtual tina acara éta, sareng pikeun analytics sareng integrasi CRM.

Platform acara tiasa nyingkronkeun bagian acara langsung sareng online utamina nalika ngeunaan acara pendaptaran, pamasaran, sareng tikét. Ku sabab kitu, anjeun tiasa masarkeun acara hibrid anjeun online, ngajual tikét ngalangkungan platform, sareng ngantep saha waé anu mésér tikét kana acara éta pikeun ningali acara online.

Peserta anu aya di jalma tiasa ngalaman kauntungan unikna nyalira, tangtosna, sapertos ngadamel konéksi sareng jejaring sareng ningali kajadian éta sacara langsung. Munculna acara online sareng acara hibrid parantos ngijinkeun langkung seueur jalma pikeun sumping sanaos aranjeunna henteu tiasa hadir sacara langsung, maka nawiskeun langkung seueur jangkauan pemirsa, kasempetan jaringan anu langkung ageung, sareng kalenturan dina program acara.

Mangpaat Acara Hybrid

Salaku disebutkeun, acara hibrid nawiskeun seueur manpaat. Dibandingkeun sareng acara langsung, bagian acara hibrid ngamungkinkeun langkung seueur jalma pikeun ngiringan kana éta acara. Ieu tiasa janten kasus upami anu sumping sibuk ku kawajiban anu sanés, henteu tiasa komitmen kana jangka waktu acara, atanapi ayana di kota anu sanés.

Aya sababaraha cara dimana acara hibrid tiasa diayakeun. Kajadian hibrid nawiskeun langkung seueur pikeun pamilon tibatan sababaraha gaya acara online sabab nunjukkeun pamilon online yén aya unsur kajadian di jalma, anu nyiptakeun lingkungan pamirsa anu béda. Ku alatan éta, acara hibrid ngamungkinkeun langkung seueur pangirut anu hadir sabab tiasa berinteraksi sareng pamiarsa langsung, presentasi langsung, ruang paméran perdagangan, sareng boh pemirsa pribadi sareng virtual.

Kajadian hibrid nyiptakeun aksés, khususna di industri tinangtu anu tiasa tetep éksklusif atanapi sesah dilanggar. Ku alatan éta, hosting acara hibrid mangrupikeun cara anu saé pikeun nyiptakeun pikagumbiraeun dina merek, bisnis, atanapi industri anjeun. Éta nawiskeun sakedik kana mérek, bisnis, atanapi industri ngalangkungan campuran éksklusif sareng kaakraban.

Upami anjeun ningali hosting acara nalika pandemi COVID-19, atanapi nalika krisis utama sanés, maka ngagaduhan kamampuan acara hibrid di tangan raos. Hal ieu ngamungkinkeun para perencana acara siap-siap pikeun mindahkeun kana rohangan digital kalayan gancang sahingga acara anjeun tetep jalan sanaos aya halangan.

Kumaha Acara Hybrid Tiasa Ngaronjatkeun Marketing Brand

Acara hibrid nawiskeun mérek poténsial anyar pikeun promosi visi aranjeunna. Upami anjeun milari rék dilegakeun jangkauan perusahaan anjeun ku ningkatkeun kasadaran mérek, maka anjeun tiasa mertimbangkeun ngayakeun acara hibrid anu ngadorong sababaraha pilih jalma pikeun ngiringan acara éta langsung sareng muka bagéan acara virtual pikeun balarea.

Kalayan platform acara digital sapertos Kasepakatan, anjeun tiasa skala sareng pemirsa sahingga anjeun moal hariwang ngeunaan langkung-pamasaran atanapi handapeun-pamasaran acara anjeun. Kajadian hibrid tiasa janten cara anu hadé pikeun ngadorong langkung seueur jalma pikeun milari mérek anjeun nalika ngarengsekeun masalah. Éta ogé nyayogikeun kasempetan pikeun ngembangkeun mérek anjeun salaku pamimpin pamikiran dina industri.

Kajadian hibrid tiasa dilabélan bodas upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun sponsor. Ku cara kieu, mérek anjeun ningkatkeun kamampuanana ku ngangkat sababaraha mérek salaku sponsor. Henteu janten masalah naon tujuan pamasaran anjeun, acara hibrid tiasa dimangpaatkeun ku cara kieu. Anggo acara hibrid pikeun ROI, pikeun promosi kampanye pamasaran, pikeun ngajual produk / jasa, atanapi pikeun ngarobah merk anjeun kana nami rumah tangga.

Kumaha Cara Ngagabungkeun Acara Hybrid dina sabuk Alat Pamasaran Acara Anjeun

Upami anjeun ngan ukur diajar ngeunaan acara hibrid, terang yén ngasupanna salaku alat pamasaran strategis gampang.

Kalayan sadaya-ngawengku platform acara, anjeun tiasa nganggo kakuatan pinuh pikeun alat platform acara hibrid pikeun ngadukung acara hibrid anjeun. Ti mimiti ngamajukeun acara dina halaman wéb acara sareng mérek média sosial dugi ka pendaptaran sareng tikét, hosting acara éta, integrasi CRM, sareng analitik, platform éta ngahasilkeun karya sareng ku kituna anjeun tiasa nyéépkeun waktos pikeun ngajajarkeun acara pikeun tujuan pamasaran anjeun , pikeun gambar mérek, sareng nyayogikeun pangalaman kajadian fisik anu hadé sareng pangalaman virtual.

Nalika damel sareng tim sapertos Accelevents, panitia acara ogé bakal ngagaduhan tim khusus dina telepon dugi ka layanan palanggan sareng IT anu prihatin. Ieu henteu sapertos jasa streaming anu biasa, anu moal tiasa ngabantosan anjeun upami sarat téknis datang. Sabalikna, anjeun gaduh dukungan lengkep ti hiji tim téknologi acara di ujung jari anjeun sahingga anjeun tiasa ngajaga pemirsa tetep aktipitas sareng peserta acara anjeun tiasa tetep didukung.

Pertimbangkeun nyobian kajadian hibrida leutik pikeun nguji kamampuan acara, atanapi ngiuhan acara hibrid anu langkung ageung pikeun ningali kumaha jalanna. Hosting acara hibrid butuh sababaraha perencanaan, persiapan pikeun dinten, sareng setelan pikeun CRM sareng tujuan dimeunangkeun kalungguhan. Sakali acara parantos kalangkung, para ahli acara bakal tiasa ngamanfaatkeun data anu dikumpulkeun tina acara pikeun dimeunangkeun kalungguhan sareng tujuan pamasaran ka hareup. Pertimbangkeun acara hibrid pikeun kampanye pamasaran anjeun salajengna!

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.