Coba haratis Buku demo

Acara Hybrid sareng Tujuan Marketing Anjeun

gambar anu diulas - Acara Hybrid sareng Tujuan Pemasaran Anjeun

Anjeun parantos mutuskeun ngaji a acara hibrid sabab anjeun parantos sadar poténsialna salaku supir panghasilan anu kuat. Janten naon anu salajengna? Anjeun kedah ngajantenkeun jadwal acara hibrid, fitur, sareng prosés perencanaan anjeun sareng tujuan pamasaran anjeun pikeun ngamaksimalkeun kamampuan acara hibrid anjeun.

Mudah-mudahan, anjeun kéngingkeun pituduh ieu dina tahap awal perencanaan acara hibrid anjeun. Upami henteu, éta henteu kasép ngamimitian ngalaksanakeun sababaraha taktik anu didaptarkeun di handap ieu pikeun kuat timbal dimeunangkeun, otomatisasi pamasaran, sareng seueur deui.

Aya seueur cara bisnis tiasa nganggo acara hibrid pikeun ngahasilkeun pendapatan. Hayu urang nimbangkeun cara ieu pikeun ngalebetkeun tujuan pamasaran anjeun dina unggal tahap perencanaan sahingga anjeun tiasa naekeun pendapatan brand sareng pencét tujuan pamasaran anjeun.

Tahap Perencanaan

 

Tahap perencanaan mangrupikeun waktos anu sampurna pikeun memetakan kumaha acara hibrid anjeun bakal dianggo salaku bagian tina strategi pemasaran anjeun. Linggih sareng pamangku kapentingan acara hibrida sareng peta naha anjeun hoyong gaduh acara hibrida ieu. Upami éta pikeun ngawangun kasadaran mérek atanapi numuwuhkeun basa palanggan anjeun, anjeun parantos ngetok kana naon waé tujuan anjeun.

Kamungkinan, anjeun badé ngadamel acara hibrid pikeun masihan nilai ka konsumén anjeun, mendakan konsumén énggal, atanapi numuwuhkeun bisnis anjeun. Pilih tujuan primér sareng dua ka tilu tujuan sekunder. Fokus kana tujuan utami salami prosés perencanaan teras tingali kumaha tujuan sékundér tiasa kahontal dina anggaran anu langkung alit sareng kirang usaha.

Anjeun kedah ogé perencanaan tujuan pamasaran pasualan. Anggap anjeun hoyong teraskeun sareng Dursasana pemirsa lami saatos acara. Dina kasus éta, anjeun kedah pamasaran pikeun hal-hal ieu salami acara sareng netepkeun jalan pikeun komunikasi sareng papacangan saatos acara.

Ngagunakeun Platform Acara anu Kuat

 

Seuseueurna waktos, netepkeun tujuan pamasaran anjeun pikeun acara hibrid sigana moal mungkin upami teu aya alat anu pas. Anjeun panginten kaget upami terang yén platform acara maya anu intuitif sapertos Kasepakatan tiasa ngabantosan anjeun ngahontal seueur tujuan pamasaran anjeun. Tina integrasi CRM kana integrasi komunikasi mail sareng seueur deui, anjeun tiasa ngalakukeun seueur langsung ngalangkungan platform hosting ieu.

Platform Accelevents nyayogikeun perencana acara sareng sadaya pakakas anu diperyogikeun pikeun ngayakeun acara hibrida anu suksés. Platform ieu ngamungkinkeun pendaptaran sareng tikét, kalebet tikét tingkat, sponsor, sareng mérek khusus di suite anu diayakeun, kamar VIP sareng sési, ditambah kanyataan pikeun pangalaman acara anu langkung pikaresepeun, obrolan langsung sareng moderat, sareng timbal dimeunangkeun.

Tangtosna, Accelevents ngamungkinkeun mérek pikeun ngarekam presentasi sési kalayan alat-alat audiovisual anu nyambung, anu tiasa langsung ngalirkeun sareng / atanapi dirékam pikeun dijantenkeun kontén anu tiasa diunduh pikeun acara atanapi kursus anu bakal datang. Ku alatan éta, Accelevents ngaleungitkeun kabutuhan téknologi tambahan sapertos énkoder sareng nyederhanakeun prosés hosting acara.

Ngawangun Rencana Pemasaran Acara Anjeun

 

Tim anjeun kedah nyawalakeun tujuan pamasaran acara hibrid anjeun salami tahap perencanaan sabab seueur prosés perencanaan acara peryogi pamasaran. Ti mimiti ngeposkeun ngeunaan acara anjeun dina média sosial dugi ka ngawangun halaman badarat acara, anjeun bakal hoyong udaganna bakal kagambar sapanjang kampanye.

Sesi brainstorming pikeun unggal tahapan kampanye pamasaran acara bakal ditarik tina tujuan utami anjeun parantos netepkeun teras milarian cara pikeun nyasabkeun jurang sareng nyiptakeun jalan pikeun ngahontal tujuan éta. Anjeun kedah nimbangkeun kumaha tujuan pamasaran anjeun raos pikeun pamirsa target anjeun, platform virtual, sareng kumaha aranjeunna tiasa ngabantosan nyiptakeun pangalaman hibrid positip.

Salaku conto, upami anjeun hoyong nganggo acara hibrid pikeun dimeunangkeun timah, maka anjeun kedah nimbangkeun hal-hal ieu:

Peryogi sadayana pamilon input alamat emailna. Sateuacan acara diwanohkeun pikeun pendaptaran, pastikeun anjeun parantos nyetél prosés pikeun nanganan ieu di tukang. Parangkat lunak acara sapertos Accelevents ngagaduhan fitur pituin pikeun pendaptaran, Bagian Tikét, sarta Integrasi CRM. Upami anjeun nyaring sadaya pendaptaran ngalangkungan platform Accelevents pikeun komponén fisik sareng virtual, maka anjeun bakal tiasa nyinkronkeun pamundut timah pikeun kadua bagian tina acara hibrid.

Ngawitan Ngembangkeun Idéntitas Merk Acara Anjeun

 

Idéntitas merek acara anjeun bakal pisah sareng identitas merek bisnis anjeun ayeuna. Tangtosna, nalika ngembangkeun idéntitas merek subset, potongan kedah raoseun pikeun tujuan merek umum. Entong nyobian nyiptakeun deui roda.

Kusabab anjeun dipikaresep milari bisnis anjeun ngalangkungan platform acara hibrid, maka anjeun henteu hoyong ngarobih ikon mérek anjeun kuduna. Sabalikna, tampil sareng tagline atanapi gambar anu ngagambarkeun kajadian sareng dasi gambar ieu deui kana mérek anjeun supados pangguna nganggap mérek sakumaha sinonim sareng acara anjeun.

Ti dieu, anjeun teras tiasa ngamimitian ngagaleuh palette warna, citraan, sareng ikon sareng nyetél anjeun halaman wéb acara, spanduk acara, jeung sajabana. Idéntitas mérek acara anjeun kedah ngajajar sareng acara fisik sareng acara online.

Pertimbangkeun Stratégi Acara Anjeun

 

Taktik pamasaran anu anjeun anggo pikeun acara anjeun bakal rada bénten tibatan strategi pemasaran anjeun sadayana. Bagéan tina strategi pamasaran mérek anjeun pikeun nyayogikeun acara hibrid pikeun ngahontal tujuan pamasaran anjeun. Janten kumaha acara hibrid badé ngalakukeun éta?

Upami anjeun hoyong ngamajukeun mérek anjeun dina média sosial sareng mekarkeun basis kipas anjeun di dinya, strategi pemasaran acara bakal hoyong kalebet kampanye média sosial dina Twitter, Facebook, Instagram, sareng LinkedIn. Pertimbangkeun pengambilalihan média sosial, pamasaran influencer, sareng pamasaran promosi dina sagala rupa platform sosial. Tujuan acara sanés panginten nyaéta pikeun ningkatkeun otoritas domain. Dina hal ieu, anjeun bakal hoyong nganggo alat pamasaran kontén pikeun ngahasilkeun langkung seueur kontén anu ngagambarkeun hal-hal anu dipikaresep ku poténsial anjeun.

Aspék ieu tina kampanye pamasaran anjeun kedah ditarjamahkeun deui kana tujuan utama anjeun. Janten sanaos ieu henteu hartosna hartosna anjeun kedah ngawatesan strategi pamasaran anjeun, anjeun ogé henteu hoyong miceun tanaga. Entong malire pamasaran digital sareng némbak siaran pers tradisional upami éta henteu masuk akal pikeun mérek anjeun.

Mertimbangkeun Post-Acara Marketing Awal Dina

 

Seringna, strategi pemasaran post-event sami penting sareng promosi acara. Pamasaran post-event ngamungkinkeun merek pikeun terus ngawangun pikagumbiraeun pikeun mérek sareng ngabina Dursasana sareng para hadirin acara lami saatos acara réngsé.

Pastikeun pikeun nyiapkeun jalan pikeun hasil suksés pamasaran. Siapkeun pemirsa virtual anjeun ku nyayogikeun aranjeunna tetes élmu ku tukang ngagoda post-event. Pastikeun yén anjeun ngatur alamat email pamiarsa nalika acara sareng nyiapkeun jadwal kanggo kampanye pamasaran email langsung saatos acara.

Upami anjeun hoyong nganggo pamasaran post-event kanggo aktipitas anu teras-terasan, anjeun kedah platform virtual anu tiasa neraskeun tina acara hibrid ka dunya pasca-acara ieu. Upami anjeun kersa host kampanye post-event, maka nganggo platform streaming moal masuk akal sabab anjeun kedah mindahkeun sadaya kontén anjeun ka situs sanés. Salaku conto, ku platform acara, pamilon virtual tiasa sacara gampil napigasi ka sési breakout anu nyarioskeun dimana sareng kumaha ilubiung dina pasamoan acara.

Parangkat lunak perencanaan acara sapertos Accelevents ngumpulkeun seueur data kajadian, anu tiasa dianggo panata acara pikeun kampanye pamasaran anu ditarget engké. Pertimbangkeun cara-cara sanés anu data kajadian tiasa dianggo pikeun ngumpulkeun inpormasi anu leres ti mimiti.

Nyingkronkeun Acara Fisik sareng Marketing Acara Virtual

 

Kajadian hibrid siga anu nyayogikeun dua acara anu misah: komponén fisik sareng komponén virtual. Janten nalika tujuan pamasaran anjeun bakal berinteraksi sareng masing-masing gaya acara anu béda, tujuan sareng stratégi kedahna tetep raos pikeun acara éta sacara umum.

Salaku conto, nalika ngembangkeun idéntitas merek acara, pastikeun yén ikon sareng citra mérek narjamahkeun antara acara digital sareng live. Hadirin anu jauh tiasa berinteraksi sareng mérek atanapi fitur pamasaran ku cara anu béda tibatan pemirsa langsung ogé. Anjeun bakal hoyong mérek pikeun langkung berinteraksi sareng pemirsa jauh kumargi bagian tina acara anjeun nyaéta ngeunaan nyiptakeun pangalaman virtual. Ku cara kumaha citra merek tiasa berinteraksi sareng kanyataan anu ditambuh pikeun pangalaman kajadian anu langkung saé?

Upami salah sahiji tujuan anjeun nyaéta dimeunangkeun kalungguhan, anjeun bakal ngumpulkeun sadaya pendaptaran pikeun pemirsa online sareng pemirsa langsung liwat platform hosting anu nunggal. Pastikeun yén téknologi acara anu anjeun anggo ngagaduhan pilihan aplikasi acara supados pamiarsa langsung tiasa nganggo aplikasi ieu nalika aya dina acara éta.

Ngagabungkeun Tujuan Marketing anjeun dina Acara Hybrid Anjeun

 

Masang dina a acara hibrid suksés hartosna anjeun parantos ngahontal tujuan utami acara (teras sababaraha). Tanpa netepkeun tujuan pikeun acara anjeun, anjeun sigana bakal gagal langkung ku sababaraha cara ti hiji. Tanpa ngajantenkeun tujuan pamasaran anjeun kana acara hibrid anjeun, anjeun panginten henteu ngagaduhan arahan anu jelas atanapi kaleungitan kamungkinan dimeunangkeun kalungguhan.

Kalayan parangkat lunak perencanaan acara anu kuat, anjeun tiasa pencét langkung ti hiji target pamasaran. Prosés ieu didamel super intuitif sareng lugas, ngaleungitkeun kabutuhan pikeun nyambungkeun sababaraha alat atanapi ngalangkungan léngkah manual pikeun tugas administrasi dasar. Ngalangkungan perencanaan anu ati-ati, anjeun tiasa nampi acara anu suksés anu numuwuhkeun tujuan mérek anjeun sareng ngawangun pendapatan!

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.