Coba haratis Buku demo

Fitur Pangénggalna Anu Anjeun Pikahoyong dina Platform Perencanaan Acara Online

Milih Platform Perencanaan Acara Anu Leres

Upami anjeun ngajalankeun acara online, maka anjeun hoyong platform perencanaan anu ngagaduhan sababaraha fitur sareng dukungan IT anu mantep, diantarana, pikeun masihan pangalaman palanggan anu saé.

Milarian platform perencanaan acara anu leres hartosna yén ngajalankeun acara anjeun bakal langkung gampang, palanggan anjeun bakal gaduh pangalaman anu langkung saé, sareng anjeun tiasa nganggo fitur anu saé dina acara anjeun.

Janten naon anu anjeun kedah milarian?

Ieu fitur sareng kauntungan anu anjeun kedah terang nalika milih platform perencanaan acara online:

Kumaha Ngamimitian Milarian Platform Perencanaan Acara Online Anu Tepat

Upami anjeun ngaji a konperénsi virtual, webinar, atanapi KTT maya, anjeun peryogi platform perencanaan acara online pikeun ngalakukeunana. Platform komprehensif ieu langkung ti ngan ukur streaming langsung sareng live obrolan; aranjeunna tiasa nyayogikeun konperénsi anjeun nganggo alat interaktif, fitur kanggo papacangan anu hadir, jajak pendapat, obrolan, mérek tanda tangan, sareng ruang kanyataan anu ditambih. 

Upami anjeun mendakan platform anu leres, maka anjeun panginten tiasa ngahijikeun seueur alat atanapi software hosting acara anjeun. Parangkat lunak perencanaan acara suite lengkep nyayogikeun manajemén acara pikeun acara ageung boh alit. Aranjeunna bahkan tiasa ngadukung acara hibrid sareng corong penjualan.

Penting pikeun nguji platform acara online anu béda sateuacan anjeun ngalih. Anjeun kedah tiasa nyobian fiturna sareng ningali kumaha jalanna sareng kabutuhan anjeun. Platform acara online ogé tiasa mempermudah pendaptaran sareng tikét, analitik, akuntansi, sareng integrasi pamasaran email.

12 Fitur Utama anu Anjeun Pikahoyong dina Platform Perencanaan Acara Online

Ieu fitur luhur anu anjeun pikahoyong pisan dina platform perencanaan acara digital.

1. Integrasi

 

Integrations ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun perangkat lunak akuntansi, perangkat lunak pamasaran email, platform CRM, sareng saluran média sosial. Ieu mangrupikeun integrasi anu penting sabab bakal ngaktipkeun anjeun ngalacak panghasilan, sambungkeun kalungguhan anjeun kana platform acara anjeun, sareng ngabagi acara langsung dina média sosial. 

Tanpa integrasi, butuh seueur tenaga kerja manual pikeun mindahkeun atanapi ngekspor kalungguhan anjeun. Sabalikna, anjeun tiasa ngahijikeun aranjeunna seamless sakumaha registrations anjeun tuang dina.

2. Jaringan sareng Ruang Sosial

 

Jaringan mangrupikeun hal anu diperjuangkeun ku konperénsi online sareng webinar. Kusabab urang moal tiasa nyambung sacara pribadi, platform perencanaan acara kedah ngagaduhan jejaring maya rohangan, sapertos rohangan kanggo Enjing Enjing atanapi jaringan 1: 1, supados anu sumping tiasa ngalakukeun hubungan anu penting. Ku nyayogikeun rohangan sosial ieu, anjeun masihan hadirin maya anjeun kasempetan sakali-sa-hirup pikeun ngahubungi batur sapagawean, batur sapagawean, atanapi ahli. 

3 Analytics

 

Analytics ngawartosan ka host acara ngeunaan jumlah hadirin anu parantos sumping kana acara anjeun, pendapatan dihasilkeun, timana timana asalna, sareng nalika jual dijual. Upami anjeun ngajalankeun gempungan maya sababaraha dinten, maka anjeun tiasa ningali kumaha acara anjeun adil sababaraha dinten, minggu, sareng bahkan salami waktos-waktos anu tangtu dina sadidinten. 

Analytics hususna kapaké pikeun ngawartosan hiji acara ka hareup ogé. Salaku conto, upami anjeun nempatkeun seuseueurna artos pamasaran anjeun kana industri sareng publikasi perdagangan tapi seuseueurna pangunjung anjeun didaptarkeun ngalangkungan média sosial, maka anjeun terang yén anjeun kedah konsentrasi pengeluaran anjeun di tempat-tempat dimana pemirsa anjeun nyéépkeun waktos paling online nalika pamasaran acara salajengna anjeun. 

4. Automation

 

Otomatisasi ngabantosan anjeun ngatur acara anjeun langkung gampil tibatan sateuacanna. Kalayan email otomatis, aspek integrasional, sareng bewara, anjeun nyéépkeun kirang waktos hariwang ngeunaan naha pangunjung anjeun terang naon anu nuju kajantenan sareng langkung seueur waktos pokusna dina ngirimkeun acara anu bermutu. 

5. email Marketing

 

Dipikawanoh salaku salah sahiji stratégi pamasaran digital anu paling épéktip, pamasaran email mangrupikeun kabutuhan pikeun ngagaduhan perangkat lunak perencanaan acara anjeun. Integrasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun sareng nyambungkeun inpormasi registrant sareng nyingkronkeunana sareng perangkat lunak pamasaran email anjeun. Platform pendaptaran / tikét, hosting, sareng email pamasaran anjeun sadayana nyambung, ngajantenkeun pangalaman pamasaran acara anjeun langkung gampang. 

6. Kaca pendaratan

 

Kaca pendaratan penting pisan pikeun corong penjualan anjeun. Upami anjeun ngajalankeun iklan digital atanapi kampanye pamasaran dina média sosial, anjeun kedah ngarahkeun pangunjung ka tempat sanés. Anjeun tiasa ngarahkeun aranjeunna ka situs tikét anjeun, tapi bahkan éta kedah disimpen dimana-mana. 

Hiji pamasar kajadian panginten hoyong halaman badarat ngagambar patalimarga organik ogé. Anjeun tiasa ngaitkeun halaman badarat kana eusi blog sareng ngaoptimalkeunana pikeun mesin pencari salaku bentuk gambar anu sanés dina hadirin anu kadaptar. Platform acara anu saé bakal ngagaduhan tikét, halaman badarat, sareng pendaptaran kaasup.

 7. Tikét sareng Registrasi

 

Acara anjeun kedah meryogikeun tiket atanapi pendaptaran, sanaos harga tikét gratis. Ku cara ieu, mérek anjeun tiasa ngumpulkeun data lead tina pendaftar énggal anjeun tapi ogé nyingkronkeun ngahubungkeun pamiarsa anjeun langsung kana parangkat lunak. Solusi manajemén acara Accelevents hadir sareng a tikét sareng sistem pendaptaran online pituin platform. Tikét sélulér kalayan kode anu tiasa dipencét ogé sayogi upami anjeun ngajalankeun acara hibrid atanapi langsung. 

 8. Kustomisasi atanapi Bodas-labél

 

Ngajalankeun acara ekslusif bakal katingali goréng upami anjeun kedah ngajalankeunana nganggo jasa anu nempatkeun mérekna di unggal titik touch. Anjeun hoyong tiasa labél bodas acara sareng ngarobih éta ogé. Jasa streaming sapertos Zoom henteu ngamungkinkeun anjeun kamampuan ieu. 

Salaku tambahan, anjeun hoyong anu ngahadiran acara nyambung langsung sareng mérek anjeun sareng henteu fokus dina platform hosting digital. Ngaleungitkeun elemen mérek tina platform acara virtual anjeun bakal nyiptakeun pangalaman anu langkung eksklusif. 

 9. Fitur Manajemén Acara

 

Ngajalankeun acara peryogi damel. Ngadegkeun tim dina backend anu sayogi pikeun dukungan pelanggan, dukungan téknis, moderator latihan, sareng potongan logistik sanésna. Anjeun ogé kedah ngatur pamiarsa sareng ningali métrik sapertos sési, pendapatan, sareng tingkah laku audién. 

Upami anjeun nganggo platform hosting acara virtual anu saderhana, anjeun moal tiasa ngetok kana salah sahiji fitur ieu. Anjeun peryogi fitur manajemén acara pikeun ngamutahirkeun pangalaman sareng ngijinkeun hadirin anjeun pikeun berinteraksi online sareng mérek anjeun dina cara anu aranjeunna henteu pernah nyangka. 

10. Realitas Maya atanapi Augmented

 

Realitas virtual sareng réalitas augmented mangrupikeun fitur acara anu anyar anu leres-leres ngarobih pangalaman anu sumping. Fitur ieu ngabantosan pisan pikeun acara virtual, tapi éta ogé tiasa ditambihan salaku fitur sési paméré dina acara anu langsung di jalma. Pikeun acara digital, ngagaduhan komponén ieu ngamungkinkeun pamiarsa anjeun pikeun neuleumkeun dirina pinuh dina dunya acara anjeun, ningkatkeun papacangan sareng kamungkinan nganiaya tujuan mérek tingkat luhur. 

 11. Aliran Langsung atanapi Panyiaran Pidéo anu tos dirékam

 

Merek kedah gaduh pilihan ngalirkeun acara langsung atanapi hosting video anu tos dirékam. Sababaraha platform maksa jalan pikeun duanana ieu, ngabutuhkeun perusahaan mésér API pikeun streaming atanapi unggah pidéo anu tos dirékam ka YouTube pikeun dibagi ku anu nampilkeun. 

Pilih platform anu ngamungkinkeun streaming langsung sareng pidéo anu tos dirékam langsung dina aplikasi pikeun ngaleutikan usaha palanggan sareng ningkatkeun pangalaman pemirsa. 

 12. Rojongan palanggan

 

Kadang-kadang, téknologi nyababkeun masalah, sareng téknologi kajadian henteu terkecuali. Gaduh dukungan pelanggan anu kuat mangrupikeun hal anu diperyogikeun ku unggal panata acara. Anjeun kedah percanten kana platform anjeun. 

Upami platform acara anjeun dilayanan sacara global, maka anjeun kedah gaduh pangrojong pelanggan sakitar-jam atanapi pangrojong pelanggan khusus kanggo mantenkeun acara. Aranjeunna bakal tiasa ngajawab masalah téknis dina waktos langsung pikeun pangalaman anu lancar.

Kauntungan Milih Kasempetan pikeun Platform Perencanaan Acara Online Anjeun

Alami, salaku perencana acara atanapi pamasar acara, anjeun terang yén hosting acara online seueur damel. Tapi ku fitur anu leres, anjeun tiasa ngaleutikan usaha sareng hanjelu. A parangkat lunak acara virtual sapertos Accelevents hadir sareng seueur fitur konci anu didaptarkeun di luhur, janten anjeun terang yén anjeun moal kedah nempatkeun seueur padamelan ngan pikeun fitur dasar. 

Sababaraha fitur paporit urang kalebet: 

  • 24 / 7 rojongan customer
  • Fitur gamification sapertos lencana sareng penghargaan
  • Integrasi pikeun pamasaran email, akuntansi, sareng manajemén acara
  • Integrated tikét sareng pendaptaran acara sistim
  • Halaman wéb acara gratis pikeun halaman badarat acara
  • Pilihan pangunjung anu tiasa skala (harga anu turun naek sareng basis audién anjeun)
  • Pelacak sareng métrik
  • Sesi pidéo anu tos dirékam sareng langsung
  • Obrolan langsung, polling langsung, sareng fitur Q&A
  • Aplikasi aplikasi kalayan ngalacak sareng konektipitas Hadirin
  • Ruang sosial sareng acara virtual, "Aula Ageung"
  • Sareng seueur deui

Parangkat lunak perencanaan Accelevents tiasa dianggo saé sareng acara fisik, acara hibrid, sareng acara virtual. Ku milih Accelevents, anjeun kéngingkeun manpaatkeun modérenisasi acara anjeun ku téknologi anu kuat, skala téknologi anjeun dumasar kana pamiarsa, pangrojong pelanggan 24/7, sareng fitur unik sapertos gamification, badge, sareng penghargaan. 

Pesen Demo dinten ayeuna  sareng tingali naha seueur palanggan kami resep damel sareng kami!

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.