Coba haratis Buku demo

Panungtun Kalungguhan Pikeun Kajadian Maya Sareng Hybrid

gambar anu dipidangkeun - Meunangkeun Diterangkeun Pikeun Acara Maya Sareng Hybrid

Dimeunangkeun kalungguhan mangrupikeun salah sahiji tantangan pangbadagna dina pamasaran. Untungna, kajadian virtual sareng hibrid tiasa ngirangan sababaraha tantangan ieu. Hosting acara virtual atanapi hibrid ngamungkinkeun mérek pikeun nyiptakeun acara super anu nyugemakeun hadirin bari fokus kana pamundut timbel.

Naha pamundut timbal mangrupikeun tujuan pamasaran acara utami anjeun atanapi bagian tina strategi pemasaran anu langkung ageung, anu kalebet kapamimpinan panginten atanapi kasadaran mérek, acara hibrid atanapi acara virtual tiasa nyiptakeun kasempetan pikeun mérek anjeun pikeun ngembangkeun personas brand anu langkung béda, ngagolongkeun anjeun target pemirsa, sareng uji coba kampanye pamasaran email.

Baca deui pikeun diajar kumaha acara hibrid sareng virtual tiasa ngalengkepan usaha pamasaran anjeun ku dimeunangkeun kalungguhan anu maju.

Cara Kajadian Virtual sareng Hybrid Nyumbang Pikeun Ngiringan Panungtun

Acara virtual sareng acara hibrida mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngamajukeun mérek anjeun dina industri anu kompetitif. Merek sadaya bentuk sareng ukuran tiasa ngukur kakuatan acara virtual sareng hibrid pikeun pamasaran mérek anu lega sareng tujuan pamasaran anu strategis.

Kanggo sabagéan ageung, acara tradisional sareng acara online peryogi hadirin pikeun ngadaptar online. Dina ngadaptar pikeun rapat, konperénsi, atanapi gempungan, hadirin langsung sareng jauh bakal nyayogikeun mérek inpormasi kontakna sareng kadang inpormasi pribadi tambahan anu tiasa dianggo salaku titik data nasabah. Merek tiasa nganggo data ieu pikeun tujuan pamasaran sabab pamilon satuju kana panggunaan komérsialna nalika ngadaptar.

Ngumpulkeun inpormasi pamilon tina konperénsi virtual, rapat virtual, atanapi sési virtual khusus ngamungkinkeun host acara ningali kumaha hadirin anu kalibet kana kontén sareng ngawangun sambungan anu bermakna.

Panata acara tiasa ngamimitian kampanye pamasaran email, sambungkeun sareng pamilon anu kapungkur dina média sosial, sareng ngirim iklan anu ditargetkeun ka alamat IP-na. Henteu janten masalah kumaha anjeun nganggo petunjuk ieu, anjeun peryogi parangkat lunak CRM sareng klién email kanggo ngabantosan anjeun tetep teratur.

Janten kajadian virtual sareng hibrid ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun inpormasi ieu. Kabeneran, platform acara anu kuat sapertos Kasepakatan tiasa janten sistem pamundut timbel anjeun sabab ngagaduhan alat pikeun ngatur data kalungguhan ti pamiarsa acara. Data tiasa dikumpulkeun ku aplikasi pamundut, diékspor dina sababaraha jinis file, dikirim ka sponsor anu nyambung kana acara éta, disayogikeun ka unggal paméran booth show trade, atanapi sumber pikeun sési breakout jaringan. Data ogé tiasa disingkronkeun sareng fitur CRM integratif.

Sadayana attendees anu register pikeun wengi anjeunnt dirampingkeun ngaliwatan platform hosting. Ti dinya, anjeun tiasa milih sareng milih naon anu anjeun badé laksanakeun kalayan inpormasi na sareng kumaha cara anjeun nyambungkeun aranjeunna ka hareup.

Fitur kanggo Milari dina Platform Acara Acara

Dimeunangkeun kalungguhan ngan ukur asup akal nalika platform hosting acara anjeun tiasa ngalakukeun seueur ieu pikeun anjeun. Upami teu kitu, kajadian ageung tiasa peryogi sakilo rekonsiliasi manual ngalangkungan alamat email sareng data pamilon.

Coba pikeun milari platform acara hosting sareng ieu fitur newak kalungguhan:

  • Tikét Acara: Nalika anjeun dina kontrol tikét acara, anjeun tiasa nyiptakeun paket tikét khusus pikeun jinis bisnis, ukuran, atanapi gaya acara. Upami anjeun hoyong ngumpulkeun artos atanapi janten pengumpulan dana, anjeun tiasa ngendalikeun harga acara, jumlah pengumpulan dana, sareng paket donor. Inpormasi pangguna sareng pamayaran disimpen kanggo acara penggalangan dana, sareng pangguna tiasa ngaktipkeun bewara push pikeun tetep aya di luhur tawaran. Kaca tikét tiasa digabungkeun sareng raffles, sumbangan online, lelang jempé, kampanye téks-to-masihan, sarta dana-kabutuhan.
  • Tikét Scanner sareng Check-in: Aplikasi scanner tikét nyingkronkeun pendaptaran sareng check-in supados anjeun tiasa nyingkahan cek-in duplikat. Scanner tikét saé pikeun acara fisik sareng masih tiasa diintegrasikeun sareng pamiarsa online check-in. Penjualan tikét tiasa dilakukeun online atanapi online nalika dina bagian acara fisik. Sadaya penjualan sareng pariksa-in update sareng aplikasi langsung.
  • Diperenahkeun dina Korsi: Tempat luang ngamungkinkeun individu pikeun nga-check in kana acara anu khusus, janten anjeun tiasa ningali sési mana anu dipikahoyong ku pamilon online anjeun. Kumpulkeun data ngeunaan jinis-jinis sési anu masing-masing resep minat hadir, sareng nganggo pamasaran éksklusif pikeun ngajalankeun penjualan. Ngawangun papacangan pangunjung sareng nyiptakeun pangalaman hibrida anu unik, anjeun tiasa ngaktipkeun tempat lindung anu disimpen dina panyatur populér sareng meryogikeun biaya pikeun lebet kana sési éta.
  • Pembina Agenda: Ngawangun hiji agenda ngaliwatan platform acara ngamungkinkeun langkung seueur poin pengumpulan data. Kalayan pembina agenda, anjeun tiasa nambihan sési breakout sareng tag sési supados pangunjung tiasa nyaring sareng milah sési anu aranjeunna hoyong hadir. Kalayan data ieu, anjeun tiasa ngawas sési populér, ngawas minat sési ku kahadiran, sareng nyetél cap dina pendaptaran sési. Promosikeun spiker keynote, presenter terkenal, sési breakout, panel, sareng atraksi utama. Nyingkronkeun inpormasi ieu sareng média sosial sareng ningali kumaha jalma kalibet kana acara sareng mérek anjeun salami acara éta.
  • Integrasi CRM: Platform virtual anu saé bakal ngahijikeun alat-alat sanés anu anjeun anggo pikeun pamasaran, kontinuitas sareng pertumbuhan bisnis, sareng penjualan. Platform hosting Accelevents ngahijikeun sareng Hubspot, Kontak Konstan, Kampanye Aktip, Google Analytics, Pipedrive, Facebook, Mail Chimp, stripe, Square, Zapier, Salesforce, sareng Quickbooks betah aksés, henteu paduli kabutuhan anjeun. Titik data nasabah tiasa gancang sareng gampang ditransferkeun ka CRM anjeun pikeun data anu diperkaya, sareng anjeun tiasa langkung ngartos nilai lead anu ditangkep tina acara anjeun.
  • Dokuméntasi API: Téknologi acara Accelevents ngagaduhan dokuméntasi API anu tiasa diintegrasikeun kana sistem anjeun ayeuna supados henteu kedah salawasna nyiptakeun deui roda. Ngawangun platform penggalangan dana ku dukungan API anu parantos diwangun janten anjeun tiasa aksés kana data anu anjeun pikahoyong.
  • Acara Wéb Hosting: Hiji ramatloka acara kalayan dukungan pelanggan sapertos live chat sareng pilihan kontak ngamungkinkeun langkung seueur jalma pikeun nyambung sareng acara anjeun. Naha patarosan ieu nyababkeun pendaptaran pikeun acara éta henteu aya hubunganana, sabab anjeun tiasa ngumpulkeun inpormasi kontakna salaku ngawujud langsung tina halaman wéb.

Ngagunakeun Leads Ditangkep pikeun Marketing Future

Data lead sareng acara anu dicandak tina acara suksés anjeun tiasa dianggo pikeun tujuan pamasaran anu jembar, tapi anjeun kedah palinter ngeunaan éta.

Ilahar, pemasar acara bakal ngintunkeun email susulan hatur nuhun ka Hadirin anu parantos aya dina acara na. Entong overload lead anyar anjeun ku email umum, sareng tetep saderhana. Anjeun bakal hoyong ngirim email anu narik kana pangalaman merek unik tina pamiarsa pilih sareng avatar konsumén.

Parangkat lunak acara virtual bakal ngumpulkeun data tambihan ngeunaan unggal hadirin. Ieu kalebet sesi anu aranjeunna hadir, anu ngajual anu aranjeunna resep, sareng inpormasi demografi. Teken audiens udagan anjeun sareng avatar palanggan pikeun kaleungitan poténsial ngarah ku teuing ngadorong.

Upami anjeun ngajalankeun penggalangan dana, maka anjeun tiasa nyambung sareng anu ngahasilkeun jumlah sumbangan anu tangtu. Linkkeun inpormasi na sareng Kontak Konstan atanapi Akun Kampanye Aktip anjeun supados anjeun nyimpen donatur ieu dina radar anjeun pikeun acara ka hareup.

Profesional acara anu ngagunakeun média sosial dina rencana pamasaran acara na tiasa ngahijikeun Google Analytics sareng Facebook pikeun ningali naha aya paningkatan dina Dursasana. Konéksi ieu mangrupikeun kalungguhan sareng konsumén poténsial, janten pastikeun pikeun ngahontal aranjeunna sareng hatur nuhun pikeun Dursasana dina jalan anjeun.

Sedengkeun perencana acara panginten hoyong pisan nganalisis jumlah penjualan tikét, nomer ieu ngan ukur nyaritakeun hiji bagian tina carita. Anjeun kedah milarian umpan balik ti pamiarsa anu kapayunna supados anjeun tiasa ngukur pangalaman kajadian anu asli, naha aranjeunna bakal daék ngiringan acara kahareup, sareng seueur deui.

Pastikeun pikeun ngarencanakeun rencana néwak kalungguhan anjeun nalika ngembangkeun strategi pamasaran acara awal anjeun sareng nalika promosi acara, sabab anjeun panginten kedah ngarencanakeun integrasi, setting, survey, sareng cara nargetkeun calon pamiarsa.

Ngayakeun Acara Virtual sareng Hybrid Sukses sareng Accelevents

Komo upami anjeun ngaraos ngajalankeun acara "pangsaéna", acara anjeun henteu suksés upami anjeun henteu tiasa nganggo data dikumpulkeun pikeun kagunaan hareup. Kajadian maya sareng hibrid cocog pikeun tujuan pamasaran sareng dipimpin timbal sareng kedah dilebetkeun kana strategi pemasaran tiheula.

Profesional acara kedah ngamangpaatkeun parangkat lunak anu kuat sapertos Accelevents, anu tiasa ngumpulkeun data anu pas pikeun kapentingan anu hadir, jumlah dolar donor, sareng detil cek-in.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.