Coba haratis Buku demo

Kumaha Ngatur Harepan Hadirin Sakitar Acara Maya

diulas gambar- Kumaha Ngatur Ekspektasi Hadirin Sakitar Acara Maya

Hosting acara virtual mangrupikeun cara anu hadé pikeun nyambung ka pemirsa sareng ngamajukeun mérek anjeun ku cara anu énggal sareng pikaresepeun. Janten upami dugi ka waktos kanggo acara online janten host, anjeun badé siap-siap waé.

Salaku panata acara, urang nyéépkeun seueur waktos nyiapkeun kontén, pamasaran acara virtual, sareng curating pangalaman anu sumping. Sareng dina sagala kasibukan éta, urang ngalalaworakeun kana hiji aspék anu penting pisan tina acara virtual, sareng éta nyaéta ekspektasi pangunjung.

Hadirin anu sumping panginten tiasa sumping kana acara virtual anjeun tina sababaraha sudut pandang, ekspektasi, sareng gaya hirup. Anjeun sanés tugas anjeun pikeun ngendalikeun sadaya aspek ieu, tapi anjeun kedah tumut kana tinimbangan. Ngatur ekspektasi pangunjung tiasa ningkatkeun papacangan pemirsa sareng ningkatkeun kamungkinan a acara maya suksés. Baca deui pikeun diajar kumaha!

Ngartos Poténsial Harepan Hadirin Maya

Kajadian maya, anu parantos naékna langkung ti dasawarsa ayeuna, sareng parantos dorong kusabab pandemi COVID-19, nampilkeun sababaraha tantangan anu jelas béda ti kajadian pribadi. Hadirin milih ilubiung dina acara virtual ku sababaraha alesan, sareng saprak naékna COVID-19, alesan ieu parantos robih.

Sacara umum, pamirsa virtual (henteu dipangaruhan ku COVDI-19) sumping kana acara online kalayan ekspektasi ieu:

  • Aranjeunna ngiringan ngiringan acara digital bari teu genah
  • Éta sigana moal tiasa sumping dina acara fisik boh kusabab ngajadwalkeun, biaya, atanapi lokasi
  • Aranjeunna milari bit inpormasi anu tangtu tibatan pangetahuan umum ngeunaan hiji mata pelajaran
  • Éta panginten gaduh sababaraha pamendak ngeunaan mérek, produk, atanapi inpormasi anu dibagi tapi ieu sanés masalahna
  • Aranjeunna sigana moal merhatoskeun pisan kana konperénsi maya, acara dagang virtual, atanapi rapat virtual
  • Jaringan henteu salawasna janten prioritas anu langkung luhur kumargi jaringan ampir teu raoseun sapertos jaringan di-jalma
  • Aranjeunna resep ngagaduhan acara ieu salaku latar tukang

Sateuacan kebangkitan COVID-19, urang ningali hadirin tina acara maya, atanapi bahkan a acara hibrid, salaku pamiarsa anu milari langkung seueur ilmu ngeunaan mata pelajaran anu dipasihkeun sareng kéngingkeun kauntungan dina industri éta.

Sanaos ekspektasi ieu henteu sering kajadian, anu ngarencanakeun acara virtual panginten tiasa terang yén ngan sakedik anu hadir online anu bakal aktipitas dina kontén. Sésa pemirsa online tiasa waé sumping kana konperénsi virtual, rapat virtual, atanapi acara virtual salaku tugas sanés dina dinten anu sibuk.

Ayeuna, ku naékna pandemi COVID-19, urang parantos ningal sadaya kajadian urang ngalih kana format virtual, bahkan upami gaya produksi acara éta henteu raoseun pikeun mérekna. Janten sadayana pamilon, anu seueur anu bakal ngiringan kana acara éta langsung upami tiasa, kapaksa ngiringan online. Kalayan seueur persaingan dina rohangan acara virtual, ngatur ekspektasi pemirsa tiasa ningkatkeun mérek anjeun resepsi sareng kasuksésan.

Pemetaan Pemirsa Maya

Teu heran yén kusabab parobihan ieu, perencana acara ningali sababaraha jinis pamirsa anu hadir dina acara online. Ku cara kieu, perencana acara henteu kedah janten akuntansi pikeun sadaya jinis pemirsa online. Perencana acara kedah alamat sadayana jinis pamirsa sareng ekspektasi ieu pikeun mastikeun yén acara tiasa lancar.

Dina ngungkulan ekspektasi anu sumping, pastikeun pikeun peta kaluar pamirsa anu béda, tujuan audién, sareng personas pelanggan. Ieu penting pisan pikeun ngatur ekspektasi hadirin sabab anjeun kedah ngartos naha anu hadir dina acara virtual anjeun.

Coba pikeun ngaidentipikasi:

  • Pangetahuan khusus, sumber daya, atanapi konéksi anu dipirig ku pemirsa dina ngahadiran acara anjeun
  • Pengambilan konci anu dipilari ku anggota pemirsa
  • Alesan kunaon anu hadir virtual ngiringan kana acara éta (sareng naha aranjeunna bakal ngiringan acara anjeun langsung upami aya kasempetan)
  • Jenis pamirsa ku titik nyeri

Nyayogikeun Komunikasi Anu Jelas

Sakali anjeun ngagaduhan ide anu jelas ngeunaan pamirsa online anjeun, anjeun teras tiasa ngawitan komunikasi ka pamirsa ieu supados aranjeunna ngadeukeutan ka acara kalayan jelas anu diarepkeun.

Dina komunikasi sareng pemirsa anjeun, pastikeun mendakan jalan anu aranjeunna sigana bakal dianggo. Ieu sigana bakal pas sareng saluran pamasaran acara anjeun. Nyayogikeun barang-barang anu jelas sareng tiasa dipilampah anu tiasa dipahami sateuacan kajadian. Aranjeunna kedah siap sareng jinis acara anu anjeun hosting (nyaéta konperénsi, rapat, acara jejaring) atanapi upami aya sababaraha jinis acara atanapi sési anu langkung alit dina hiji acara anjeun.

Jadwal acara sareng presenter dibéré. Detil sési, sapertos panyatur, kasang tukangna, sareng tinjauan ringkes ngeunaan naon anu bakal aranjeunna carioskeun bakal masihan pemirsa kasempetan anu pas pikeun mendakan inpormasi anu aranjeunna peryogikeun sareng ngan ukur hadir nalika peryogi.

Panongton online ogé kedah siap-siap pikeun platform acara virtual. Sanaos ieu sanés janten sumber komunikasi utama, éta penting sareng kedah dikirim ku basa anu jelas, dina saluran distribusi anu gampang pikeun sumber, sareng pedoman anu jelas.

Ngararancang Pangalaman Hadirin Online

Pangalaman pamirsa online anjeun kalebet sadayana ti mimiti email pamasaran acara dugi ka pendaptaran acara sareng kualitas pidéo. Salaku panata acara, anjeun kedah ngalangkungan prosés anu pasti anu bakal dilangkungan ku hadirin pikeun ngahontal acara anjeun. Naha olahtalatah jelas sareng tiasa diaksés? Upami henteu, maka pangalaman virtual kedah didesain ulang.

Ngadamel proposal pangalaman anu sumping atanapi ngalangkungan éta dokumén léngkah-léngkah anu bakal dilalui ku anu biasa. Ti saprak ngalaman bahan-bahan pamasaran anu mimiti dugi ka ngadaptar pikeun acara éta, lebet kana téknologi acara, presentasi bookmark, sareng sajabina.

Ku cara nambihan pangalaman anu hadir kana sababaraha hal, maka anjeun bakal langkung ngartos kana wanda sareng émosina pamiarsa nalika aranjeunna sumping kana acara anjeun sareng ningkatkeun papacangan anu sumping.

Acara Téhnologi Walk-Through

Sarua sareng ngarancang pangalaman anu sumping sacara umum, pastikeun pikeun nguji téknologi acara anjeun sateuacan acara. Teknologi acara pinter sapertos Accelevents nyayogikeun anu jelas ku pangguna, tapi anjeun tetep kedah ngonpigurasikeun perangkat lunak pikeun dianggo pikeun mérek anjeun. Upami anjeun henteu nganggo tab jaringan, maka teu ngagaduhan pilihan ieu kanggo pangguna anjeun.

Pasihan pamiarsa online inpormasi "kedah-kanggo-terang", sapertos upami aranjeunna kedah ngadaptar sareng platform sateuacan acara. Tombol navigasi dina parangkat lunak kedah jelas dipaké, henteu ngaganggu, sareng gaduh labél anu jelas.

Nempatkeun diri dina sapatu maranéhna. Naha aranjeunna bakal ngartos simbol, labél, sareng daérah platform acara? Upami éta henteu jelas, maka kenalkeun bahan anu ngajelaskeun labél ieu.

Nyiptakeun FAQ Acara

FAQ Acara mangrupikeun salah sahiji cara paling gampang pikeun ngadidik sacara jelas kana aspék dasar tina acara maya. FAQ nyorong langkung seueur palanggan pikeun daptar acara sareng ngajauhkeun pangunjung online kahareup tina jasa dukungan palanggan. FAQs acara anu jelas tiasa ngijinkeun panitia acara rohangan pikeun patarosan sareng jawaban anu tangtu anu matak bangor dina ledakan email.

Jaga FAQ pondok sareng lucu, kalayan poin anu tiasa dipilari sareng komponenana interaktif pikeun ngahémat rohangan. Ati-ati kana SEO dina halaman FAQ sabab anjeun bakal hoyong halaman ieu beurat kana SEO sahingga poténsi anu sumping sareng Hadirin anu kadaptar tiasa mendakan halaman éta.

FAQ acara virtual bakal ningkatkeun papacangan pamirsa kusabab aranjeunna langkung resep kana acara éta sareng tetep caket sareng berinteraksi sareng pamiarsa anu sanés upami aranjeunna henteu ngagaduhan patarosan sareng masalah anu penting.

Latihan Webinar

Perencanaan acara maya ogé tiasa kalebet webinar palatihan, anu sampurna pikeun paméré acara maya sareng hadirin. Latihan wébinar ngeunaan cara ngerjakeun platform, prakték pangsaéna pikeun nampilkeun online, sareng langkung seueur tiasa ngabantosan boh anu nampilkeun sareng pemirsa virtual langkung raoseun dina lingkungan virtual.

Upami anjeun henteu tiasa ngembangkeun webinar palatihan, cobian mendakan wéb anu tiasa dipercaya. Wébinar mangrupikeun sertifikasi anu tiasa ngabantosan anu hadir dina jangka panjang, sabab kamampuan ieu tiasa diterapkeun dina acara maya sareng hibrid ka hareup.

-

Ngatur ekspektasi pangunjung anjeun sanés ngan ukur bakal ningkatkeun pangalaman anu sumping tapi ogé bakal nawiskeun kasempetan pikeun pangalaman kajadian virtual anu langkung lemes. Hadirin sareng anu nampilkeun bakal ngagaduhan pangalaman anu langkung positip anu bakal ngagambarkeun positip dina merek.

Pertimbangkeun ngagunakeun Kasepakatan salaku téknologi acara anjeun, anu mangrupikeun téknologi acara anu cerdas sareng kaukur anu tiasa ningkatkeun pangalaman anu sumping.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.