Coba haratis Buku demo

Faktor 5 Top Anu Anjeun Kedah Pertimbangkeun Ngajaga Acara Hybrid Anjeun Aman

Kasalametan dina acara

 

Pikeun seueur propésional acara, parantos lami ti saprak ngarencanakeun atanapi nyayogikeun acara langsung. Tapi tibatan ngantep COVID-19 nyandak dunya lirén, industri kajadian mendakan jalan pikeun nyaluyukeun. Ku nganut acara virtual, panitia parantos tiasa nganteurkeun eusi ka pamirsa anu hoyong pisan. 

Kajadian sosial virtual ayeuna biasa. Sareng kajadian-kajadian ieu parantos ngalakukeun padamelan anu saé pikeun tetep nyambung. Kajadian virtual, kumaha oge, moal pernah ngagentos kabagjaan hiji acara dina situs sareng berinteraksi sareng anu sanés. 

Kusabab vaksin janten langkung gampang sayagi, panata acara anu cerdas ningali ka hareup. Sareng salah sahiji tren muncul utama nyaéta acara hibrid. Kajadian hibrid gaduh komponén maya sareng komponén langsung jalmi. Tapi kumaha anjeun tiasa nyayogikeun acara sareng hadirin anu tetep tetep aman tina résiko pandemi anu masih aya?

Upami anjeun badé ngayakeun acara hibrid anu suksés, anjeun kedah ngutamakeun kasihatan sareng kasalametan Hadirin. Pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan bentang anu rumit ieu, kami ngempelkeun daptar tips kaamanan acara hibrida ieu!

5 Cara Anu Kabuktian Top Pikeun Ngajaga Acara Hybrid Anjeun salajengna Aman

Aya seueur anu kedah dipikirkeun nalika ngarencanakeun acara naon waé. Sareng ngarencanakeun hiji acara nalika pandemi global ngan nambihan langkung seueur komplikasi. Ieu dimana anjeun kedah mimitian nalika mikiran kaamanan acara hibrid.

1. Pilih Tempat Anu Katuhu

 

Ngamankeun tempat anu leres penting pikeun acara naon waé. Tapi ayeuna, anjeun kedah mikirkeun kumaha tempatna tiasa nampi protokol COVID-19. 

Pertimbangkeun hal-hal ieu nalika meunteun kasaluyuan tempat:

  • Ukuran tempatna 

Naha aya cukup ruang pikeun pamiarsa acara hibrid pikeun ngalih sareng ngahargaan jarak sosial? Tingali di luar ruangan rapat atanapi konperénsi, sareng tingali di lobi, ruang tunggu, sareng ruang lorong. 

  • Kapasitas maksimum tempat 

Teu mungkin anjeun bakal diidinan ngeusian tempat nepi ka kapasitas maksimum. Tapi anjeun kedah terang naha tempat éta ngagaduhan kapasitas énggal dumasar kana rekomendasi CDC. Anggo nomer ieu pikeun nganilai kasaluyuan tempatna. Éta ogé tiasa ngawartosan perencanaan acara anjeun sareng strategi marketing acara.

  • Kontrak tempat

Pastikeun maca kontrak tempat anjeun kalayan ati-ati. Tingali klausa naon waé anu aya hubunganana sareng tanggung jawab COVID, panundaan, sareng / atanapi pembatalan. Upami aya panyediaan force majeure, naroskeun skenario COVID anu katutupan. Upami COVID henteu katutup, naroskeun upami aya bekel sanés anu bakal masihan cakupan anu sami. 

nu Déwan Panaséhat Biorisk Global (GBAC) ngabantosan organisasi ngungkulan résiko biohazard sapertos COVID-19. GBAC STAR dileler ka fasilitas anu parantos ngagubal prosedur pembersihan sareng pembasmian. Ukuran ieu bakal ngirangan panyebaran rereged sapertos COVID. 

2. Ngadamel Check-In Aman

 

Pendaptaran acara sareng check-in sering janten tempat anu paling rame dina acara langsung. Sareng ieu ngajantenkeun aranjeunna salah sahiji anu paling riski dina acara hibrid anjeun. Léngkah pikeun ngalancarkeun acara check-in, ngirangan waktos ngantosan, sareng ngawatesan jumlah jalma anu ngariung di hiji daérah. 

  • Laksanakeun sateuacana 

Nganggo an platform pendaptaran acara atawa hiji halaman wéb pendaptaran acara tiasa ngaleungitkeun tempat check-in. Ajak para hadirin pikeun ngadaptar saacan-gancangna. Kirim sadaya lencana sareng idéntifikasi ku mail. Ieu bakal ngaleungitkeun kabutuhan ngantri atanapi berkumpul saatos sumping. 

  • Kadatangan Stagger 

Kalayan online check-in, peserta tiasa milih waktos kadatanganana. Ieu nyegah cohorts seueur jalmi sumping dina waktos anu sami. Mertimbangkeun yén pamiarsa ngaidentipikasi gelembung sosial / padamelan naon waé. Upami hosting konperénsi sareng kelompok anu sumping ti kantor anu sami, anjeun tiasa ngolompokkeun aranjeunna. Ieu ngandung harti yén aranjeunna bakal sumping dina waktos anu sami, ngawatesan hubunganana sareng gelembung sosial anu sanés. 

  • Nyandak langkung seueur ruang 

Upami anjeun kedah ngagaduhan pendaptaran di lokasi, cobi nganggo rohangan anu lega. Langkung seueur rohangan anjeun, langkung seueur anjeun tiasa ngadorong sareng ngalaksanakeun jarak sosial. Sanaos anjeun tiasa langkung seueur hadirin dina acara hibrid anjeun, anjeun bakal hoyong nganggo dua kali rohangan pikeun acara check-in. 

  • Nyiptakeun aliran patalimarga 

Salah sahiji cara pikeun ngendalikeun gerakan dina rohangan acara nyaéta nyiptakeun aliran lalu lintas anu jelas sareng pasti. Anjeun bakal hoyong ngadamel lawang khusus sareng kaluar. Labél arah anu anjeun pikahoyong ku jalma nalika maranéhna asup kana tempat acara. Boga tempat atanapi staf acara di tangan pikeun ngabantosan ngalaksanakeun sareng ngagampangkeun aliran ieu.

  • Komunikasi jelas 

Penting pisan yén pemirsa ngartos naon anu diarepkeun ku aranjeunna. Aranjeunna kedah terang sareng ngartos kumaha kalakuanana nalika aya di tempat acara. Tapi aranjeunna ogé kedah terang ngeunaan cék kaséhatan sareng kaamanan naon waé anu dilaksanakeun. Upami anjeun meryogikeun tamu pikeun ngahasilkeun uji COVID-19 négatip, aranjeunna kedah terang sateuacanna. Anjeun hoyong masihan aranjeunna waktos cekap pikeun kéngingkeun hiji. 

3. Desain Pikeun Kaamanan

 

Pindah cek-in online sareng netepkeun aliran lalu lintas arah saé pisan. Tapi aya deui hal anu unik sareng kreatif anu tiasa anjeun laksanakeun! Ngadamel hiasan acara anu bakal ngamajukeun kasalametan acara hibrid. Sareng seueur ieu elemen decor acara tiasa dilaksanakeun tanpa mangaruhan pangalaman anu hadir. 

Sababaraha aspék desain anu kedah diperhatoskeun nyaéta:

  • Acara mérek PPE
  • Tutuwuhan ageung sareng pangaturan kembang salaku pembagi kamar
  • Bantal mérek acara kalayan pesen anu nyatakeun sapertos "Kanggo ngahargaan jarak sosial, punten henteu linggih di dieu." Ieu mangrupikeun cara pikeun ngalaksanakeun jarak di rohangan umum sapertos ruang tunggu
  • Pembagi méja plexiglass
  • Ngadamel kombinasi tabel sareng korsi pikeun nyiptakeun jarak
  • Acara atanapi sponsor mérek stasion pembersih tangan
  • Grab sareng Go pilihan katering

4. Nyampurkeun Aturan sareng Harepan Ka Hadirin

 

Nalika ngarencanakeun sareng pamasaran acara hibrid anjeun, pastikeun nyorot usaha kaamanan anjeun. Kanggo sababaraha jalma, ieu tiasa janten pembuat bédana dina kaputusan mésérna. 

di anjeun ramatloka acara, rinci léngkah anu anjeun laksanakeun pikeun ngamankeun tempat. Detilkeun naon waé aturan anu parantos anjeun tetepkeun pikeun anu sumping. 

Sakali didaptarkeun, kirimkeun sémah pituduh lengkep atanapi daptar aturan sareng ekspektasi. Upami anjeun kedah ngarobih atanapi ngapdet aturan anjeun, surélék pembaruan ieu ka anu ngadaptar. Biasa, anjeun hoyong ulah ngirim seueur teuing email ka hadirin. Tapi, ieu jauh ti jaman biasa sareng klarifikasi panginten tiasa ditampi. 

Langkung seueur inpormasi anu tiasa anjeun nyayogikeun ka para hadirin, beuki yakin aranjeunna bakal ngiringan acara anjeun. 

5. Tetep Ayeuna sareng Saran CDC

 

Bentang pandemik pergeseran teras-terasan. Penting pikeun anjeun sadar kana rekomendasi anu pangénggalna tina Pusat Kontrol Kasakit (CDC)

pariksa Halaman wéb CDC rutin nalika dina prosés perencanaan. Pitunjuk aranjeunna tiasa ngabantosan anjeun nyusun aturan sareng padoman nyalira. 

Pastikeun pikeun parios situs langkung sering nalika tanggal acara hibrid anjeun langkung caket. Anjeun panginten diperyogikeun pikeun nyaluyukeun rencana anjeun nyalira. Salawasna gaduh pilihan anu sanés, sapertos ngalih kana acara virtual upami kumpul janten teu mungkin.

Ngajaga hadirin anu aman tina COVID-19 kedah janten prioritas utama anjeun. Nuturkeun naséhat kami sareng nganggo pendaptaran sareng platform manajemén acara tiasa ngabantosan. Platform tiasa ngagampangkeun komunikasi sareng pamiarsa sareng ngirangan titik kontak kalayan online check-in.

Pilarian janten host acara salajengna anjeun? Pesen Demo dinten ayeuna  sareng diajar langkung seueur ngeunaan kumaha platform acara hibrid sareng virtual kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngahijikeun pangalaman kajadian anu aman, anu aman!

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.