Coba haratis Buku demo
buku

Pameran Karir

Spice up job tradisional anjeun sareng narik poténsi karyawan pikeun milarian calon anu pangsaéna.

Menta Demo a
gambaran

Taroskeun sareng Wawancara Calon Idéal Anjeun

Tanpa watesan watesan fisik, dilegakeun kolam renang calon digital anjeun sareng jangkauan géografis anu langkung lega sareng ngamungkinkeun paluruh padamelan berinteraksi dina waktos anu sami. Kenalkeun calon dina skala ngaliwatan sababaraha pilihan jejaring kami kalebet obrolan grup langsung, pertandingan 1: 1, rapat pribadi, atanapi ngalangkungan sési streaming langsung grup Q&A. 

gambaran

Niron Balai Pameran Karir

Ngagunakeun fungsionalitas aula expo kami, anjeun tiasa ngawangun stan mérek khusus pikeun narik paluruh padamelan kalayan kaparigelan fungsional anu béda sareng tujuan karir anu béda-béda. Naha anjeun nyayogikeun pameran karir pikeun seueur perusahaan atanapi ngan milik anjeun nyalira, aula pameran virtual tiasa ngabantosan anjeun ngagaleuh calon calon pikeun ngalancarkeun prosés milarian bakat luhur anjeun.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.