Coba haratis Buku demo

Sering naros Patarosan

Kami di dieu pikeun mastikeun yén acara salajengna anjeun ngalangkungan ekspektasi anjeun. Hayu urang terang upami anjeun ngagaduhan patarosan.

Didatangan Basis Pangetahuan

Anu urang?

Accelevents mangrupikeun platform acara virtual & hibrida sadaya-dina-hiji anu nguatkeun panitia acara sareng ahli pamasaran pikeun nyiptakeun hubungan manusa anu otentik sareng ngajalankeun pertumbuhan anu berkelanjutan. Salaku platform téknologi acara terkemuka, Accelevents ngartikeun ulang cara mérek ngahubungkeun sareng pamirsa na sareng fitur anu ramah-pangguna sareng fitur interaktif anu ramah-pangguna. Hadirin tiasa nonton ceramah inténsip, ngiringan sababaraha sesi breakout, ngiringan dina lokakarya, berinteraksi sareng paméran virtual, jaringan sareng grup atanapi individu, ngajawab jajak pendapat, bahan unduh, sareng ngiringan obrolan langsung. Accelevents ngadukung konperénsi online multi-sisi, hibrida, sareng jalma, puncak, pengumpulan dana, seminar pendidikan, acara ngawangun tim, jaringan komunitas, festival, sareng seueur deui. 

 

Kumaha carana Accelevents ngabantosan acara kuring salajengna?

Naha anjeun hosting acara virtual / hibrid anu munggaran anjeun atanapi badé ngalih ti panyadia téknologi acara anu sanés, Accelevents nawiskeun rangkéan pinuh ku fitur platform end-to-end pikeun nguatkeun acara salajengna. Fungsionalitas anu mantep, basis élmu anu didokumentasikeun kalayan hadé, sareng dukungan acara anu didaptarkeun bakal ngajantenkeun gampang pikeun anjeun pikeun ngayakeun acara anu suksés dina platform kami.

 

Naha aya wates dina jumlah hadirin anu tiasa urang host?

Henteu! Accelevents tiasa nampi seueur hadirin sakumaha anu dipikahoyong ku acara anjeun. Harga sareng rencana fléksibel urang ngajantenkeun gampang skala acara anjeun sesuai sareng tujuan pertumbuhan anjeun nyalira. Warta anu pangsaéna nyaéta kami ngan ngeusi batre pikeun pamiarsa anu leres-leres muncul.

 

Naon Stripe & Square?

Kami nganggo Stripe sareng Square pikeun ngolah transaksi. Anjeun tiasa ningali inpormasi langkung seueur ngeunaan biaya sareng transaksi dina halaman harga kami. 

 

Kumaha kuring tiasa ngaluncurkeun acara virtual dina platform Accelevents?

Aya 2 cara. Anjeun tiasa nyetél acara nyalira nganggo prosés onboarding swalayan langsung di platform. Coba di dieu gratis. Atanapi anjeun tiasa bukuna demo sareng kami pikeun diajar langkung seueur ngeunaan platform kami sareng kumaha ngamimitian.

 

Naon tingkat kustomisasi anu ditawarkeun dina platform?

Satu ton! Gumantung kana rencana anu anjeun pilih, seueur elemen payun-hareup anu tiasa disesuaikan pikeun cocog sareng mérek anjeun nyalira. Anjeun tiasa ogé tingkat nepi ka solusi labél bodas pikeun mérek lengkep tanpa logo Accelevents katingali. Pilihan ieu cocog pikeun resél agénsi.

 

Naha kuring tiasa nampi sababaraha sési anu sami dina hiji acara?

Anjeun betcha! Anjeun tiasa nampi sababaraha sési dina waktos anu sami. Ieu saé pikeun breakout sakaligus upami anjeun ngagaduhan sababaraha trek agenda. 

 

Tingkat dukungan naon anu kalebet dina acara kuring?

  • Dukungan pelanggan langsung 24/7 sok sayogi ngalangkungan obrolan dina halaman wéb kami.
  • Kami nawiskeun dukungan acara khusus nalika acara anjeun kalayan biaya anu rata $ 250 / jam, minimal 2 jam. (Kalebet kana bungkus tinangtu)

 

Naha kuring tiasa nganggo panyadia tikét sareng pendaptaran kuring nyalira?

Accelevents nawiskeun built-in tikét sareng pendaptaran, tapi anjeun tiasa nganggo nyalira sareng ngahijikeun kana platform.

 

Kuring dijadwalkeun nyarios dina acara anu diayakeun di Accelevents. Naon anu abdi kedah laksanakeun?

Salaku spéker, anjeun kedah aksés kana tautan Accelevents Backstage kanggo tiasa ngamimitian siaran langsung anjeun. Di artikel ieu, anjeun bakal diajar léngkah-léngkahna ti mimiti nepi ka akhir dina cara ngiringan acara salaku panyatur.

 

Kami paméran dina acara anu diayakeun dina Accelevents. Naon anu urang lakukeun? 

maca artikel ieu pikeun diajar kumaha aksés sareng nyetél stan anjeun!

 

Abdi ngiringan acara di Accelevents, naon anu kuring lakukeun? 

maca artikel ieu pikeun diajar kumaha mésér tikét, pra-ngadaptar sési sareng lebetkeun acarana!

 

Naon kajadian Label Bodas?

Kalayan pilihan acara maya Label Bodas kami, sadaya merek Accelevents dihapus tina platform sareng diganti ku mérek anjeun nyalira. Ieu kalebet logo, komunikasi, footer, sareng sajabana Upami anjeun resep kana pilihan Label Bodas kami, mangga kontak tim dukungan kami liwat obrolan dina halaman wéb kami!

 

Naha Acceleventes nawiskeun tarjamahan sakaligus pikeun acara?

Leres! Kami parantos padamelan sareng Interprefy pikeun nyayogikeun tarjamahan sakaligus. Pencét Ieuh pikeun diajar langkung seueur sareng ngaktipkeunana pikeun acara anjeun.

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.