Coba haratis Buku demo
buku

Acara Pangumpulan dana

Kuatkeun misi anjeun ku ngabiayaan sabab anu tiasa ngadamel bédana ageung sareng pangaruh anu langkung ageung.

Ningali Demo
gambaran

Naekeun Sumbangan ti Dimana waé

Kumpulkeun sacara lancar sumbangan ti pamiarsa anjeun salami prosés tikét & pendaptaran ku nambihan pilihan pikeun lelang jempé, raffles, dana-a-peryogi, sumbangan online, atanapi text-to-give. Sacara sakedik nyodorkeun bewara ka hadirin pikeun ngamimitian nyumbang atanapi nawar salami hiji acara. Para donatur ogé tiasa nawar barang dina sababaraha detik ngalangkungan pesen téks.

Harga Ngumpulkeun Dana

• $ 249 per lelang, raffle, dana kabutuhan + $ 1 per jalma anu ilubiung (contona. $ 1 pikeun tiap penawar tapi aranjeunna tiasa nawar jumlah barang anu teu terbatas)
• $ 49 / bulan kanggo téks kanggo masihan + 1% tina jumlah sumbangan (upami urus ngalangkungan kami, transaksi offline gratis)
 

gambaran

Nganalisis Tujuan Ngumpulkeun Dana anjeun

Kalayan aksés kana analytics real-time, anjeun tiasa terang persis sabaraha anu anjeun naékkeun tanpa ngantosan. Konsol dasbor nyayogikeun pembaruan instan ngeunaan tawaran anu dikintunkeun sareng dana dikumpulkeun. Kumpulkeun inpormasi panawaran kalebet nami, nomer telepon, sareng email salami prosés pendaptaran sareng unduh sadaya data anu nawar pikeun analisa langkung jauh.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.