Coba haratis Buku demo

The Accelevents
Akselerasi Tumuwuh kerangka

Ngagunakeun tech event pikeun nyiptakeun acara virtual sareng hibrid anu mindahkeun jarum sareng ngajantenkeun pangaruh garis handap. Diajar langkung seueur di handap 👇

Ngamimitian Dinten

Kajadian sok janten mékanisme anu kuat pikeun tukeur. Tukeuran ideu, eusi, komunitas, pangalaman, barang-barang, sareng seueur deui. Kajadian gaduh kapasitas pikeun nyiptakeun sareng ngajantenkeun hubungan. Aranjeunna nyayogikeun aksés anu ngajual ka pembeli. Aranjeunna nyayogikeun kasempetan mérek pikeun ngawangun kasadaran sareng kasatiaan. Aranjeunna ngantepkeun pendidik ngabagi ideu bari nyayogikeun forum pikeun debat pikeun siswa. Sareng aranjeunna ngalakukeun ieu sadayana ku nyiptakeun pangalaman anu dibagikeun.

Nanging, kajadian sok dianggap biaya atanapi bahkan pusat biaya. Pemasar masihan dana acara dina anggaranana bari henteu ngartos ROI anu leres… anu matak hanjelu tina C-Suite sareng Dewan.  Kalayan kamajuan anyar dina téknologi digital, acara virtual sareng hibrid sacara dasarna "ngancik tabel" kana naon hartosna nanem modal dina hiji acara. Kalayan ningkat pisibilitas kana kumaha data ngalir sapanjang ékosistem acara, pemasar acara sareng panitia ayeuna tiasa menerkeun sareng ngesahkeun kasuksésan tujuanana bari nyetir pertumbuhan sataun-langkung-taun anu berkelanjutan.

Salaku pangagung industri, urang di Accelevents parantos nyiptakeun Rangka Akselerasi Tumuwuh anu ngajelaskeun metodologi kami ngeunaan kumaha mérek sareng organisasi acara tiasa nganggo ékosistem acara, sareng téknologi anu pakait pikeun urang, pikeun ngagancangkeun tujuanana.
Rangka Akselerasi Tumuwuh

Léngkah 1 - Rencana

Tujuan + Téma + Jejer


Dimimitian ku tujuan anjeun sareng jalma anu sumping nalika ngembangkeun peta jalan pikeun perencanaan acara. Kéngingkeun granular sareng arsiték tangtangan khusus sareng solusi anu dihadiran ku hadirin anjeun dina lingkungan acara. 

 

Léngkah 2 - promosikeun

Panyatur + Moderator + Pameran


Sakali anjeun ngaidentipikasi téma sareng topik konci anjeun, ngamankeun panyatur anjeun, sponsor sareng paméré anu tiasa masihan nilai pikeun para hadirin. Saatos mastikeun pamangku kapentingan anjeun, jiptakeun hidayah anu detil sareng aset digital anu disayogikeun pikeun masing-masing pihak anu tiasa aranjeunna anggo pikeun ngamajukeun acara ka jaringanna masing-masing. 

 

Léngkah 3 - Profil

Ngadaptarkeun + Segmen + Personalisasi


Nalika hadirin daptar acara anjeun, pastikeun pikeun progresif ngawangun profilna dumasar kana jinis tikét sareng / atanapi lapangan formulir pendaptaran. Ku cara ieu anjeun tiasa nyukupan ngabagi hadirin anjeun kana kategori persona khusus pikeun komunikasi anu dipersonalisasi sateuacan sareng salami hiji acara anu bakal ningkatkeun tingkat konversi kahadiran. Bonus: Ningkatkeun nilai anjeun ka paméran sareng sponsor kalayan profil persona anu lengkep.  

 

Léngkah 4 - Pikaresepeun

Didik + Ngahibur + Nyambung


Ngayakeun acara anu luar biasa dimana Hadirin ngaraoskeun eusina nyarios langsung ka aranjeunna. Masangkeun personas sareng lagu agenda anu disarankeun atanapi bahkan sési khusus mangrupikeun cara anu saé pikeun nganteurkeun nilai anu ditargét. Henteu aya acara anu lengkep upami teu aya jaringan. Ngagunakeun segmentasi persona, anjeun tiasa ngolompokkeun pangunjung dumasar kana kapentingan anu dibagi atanapi kabutuhan bisnis.

 

Léngkah 5 - Tumuh

Nganalisis + Curate + Komunikasi


Pantau kagiatan papacangan sareng kumpulkeun métrik sési anu wawasan anu ngagambarkeun gambar anu langkung saé pikeun anu dipikaresep ku unggal jalma. Pasangkeun métrik kagiatan sareng profil persona pikeun nyiptakeun kampanye asuhan kaluar sareng anu tiasa dipilampah pikeun tim pamasaran sareng penjualan anjeun ... atanapi nyayogikeun inpo ieu ka paméran sareng sponsor anjeun anu bakal hoyong pisan nyandak bagian dina acara salajengna anjeun. 

Diajar kumaha ngagancangkeun pertumbuhan anjeun kalayan kajadian

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.