Coba haratis Buku demo
buku

Kajadian Hybrid anu Ngabobol Wates

Ngalegaan acara pribadi anjeun ngalangkungan wates sareng ngantepkeun para hadirin nyambung ti sakumna dunya.

Menta Demo a
gambaran

Dobakeun Jangkauan Pamirsa Anjeun

Ngalegaan acara anjeun ngalangkungan watesan tempat fisik sareng ngahontal pemirsa anu langkung ageung. Ngidinan anu sumping pikeun nyiptakeun hubungan anu penting teu dimana waé dimana aranjeunna ayana. Platform kami ngahijikeun sareng panyadia audio / visual pikeun nyiarkeun pangalaman digital sacara real-time. 

  • Streaming Langsung Sesi Sesi Pribadi
  • Pangalaman Fisik sareng Maya Sakuliah Alat
  • Akses Wéb Mobile sareng Responsif
gambaran

Maksimalkeun pungsi ROI tina Acara Anjeun

Taroskeun hadirin global anu hadir, panyatur, sareng sponsor kalayan acara hibrida. Nambahkeun komponén virtual kana acara fisik bakal nyiptakeun lapisan nilai anu pamustunganana bakal ditarjamahkeun pikeun ningkat kamekaran sareng kasempetan pangasilan.

  • Sababaraha Jenis Tikét pikeun Optimasi Penghasilan
  • Ditambahkeun Kasempetan Sponsor & Pameran
  • Capture Lead pikeun Penjualan & Pemasaran

				
gambaran

Ngarobih Acara janten Komunitas Evergreen

Ngidinan anu hadir pikeun nyambungkeun, ngiringan, sareng ngawangun hubungan anu bermakna sateuacan, salami, sareng saatos acara réngsé. Ngabina rasa komunitas di sakuliling acara anjeun pikeun nguatkeun kasatiaan sareng pangirut merek anu bakal dugi ka acara maya atanapi hibrid salajengna.

  • Jaringan anu Disaluyukeun pikeun Hadirin Anu Sacara Pribadi sareng Virtual 
  • Terpadu Di Situs sareng Ruang Obrolan Virtual
  • Immersive Live Polling and Integrated Q&A
  • Hadirin Anu Milarian, Sambungkeun, sareng Rapat Penjadwal

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.