Coba haratis Buku demo

Tarjamahan Serentak ku Interprefy

Ningkatkeun jangkauan acara sareng pendapatan anjeun ku ngahijikeun leyuran tafsir sakaligus.

Request Quote a

Ngahontal pamirsa global sareng acara virtual anjeun ku ngagunakeun Interprefy sacara interpreting. Accelevents parantos damel bareng sareng Interprefy pikeun mastikeun yén anjeun tiasa ngagedéan jangkauan acara anjeun ku nyayogikeun tarjamahan langsung pikeun panyatur dina konperénsi maya anjeun, acara dagang, atanapi acara.

Nambahkeun tafsir sakaligus kana sési anjeun ngamungkinkeun para hadirin ngupingkeun sési dina basa sorangan anu tiasa nyayogikeun kontén acara anjeun ka pemirsa internasional. Kalayan Accelevents, anjeun tiasa ngahijikeun platform tafsir pihak ka-3 ngalangkungan fitur iframe. Iframe, ogé katelah pigura inline, ngamungkinkeun urang pikeun nyisipkeun média interaktif dina hiji halaman. Dina hal ieu, éta digunakeun pikeun nyisipkeun solusi interpretasi sakaligus sapertos Interprefy.

Diajar langkung seueur ngeunaan Interprefy Ieuh.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.