Coba haratis Buku demo

Kaamanan & Privasi hal nu minuhan

Nyiptakeun lingkungan anu aman sareng aman mangrupikeun prioritas utama kami nalika ngalindungan data anjeun. Kami nganggo penjagaan kelas terbaik, anu divalidasi ku auditor internasional pihak ka-3, pikeun ngirangan gangguan kana pangalaman kajadian anjeun.

Minuhan Kaamanan

Pelanggan kami nampi kapercayaanna ka Accelevents unggal waktos aranjeunna janten acara dina platform kami. Kami parantos ngalakukeun, sareng teras neraskeun, Investasi anu penting pikeun mastikeun sadaya data anu sénsitip sareng inpormasi anu diidentipikasi pribadi dijaga aman sareng aman. Accelevents parantos disahkeun ku SOC 2 sareng kami nganggo audit SOC 2 rutin pikeun ngajaga patuh kana saran kaamanan pangénggalna. Ngahontal patuh SOC 2, anu diverifikasi ku auditor pihak katilu, nunjukkeun kalayan yakin yén Accelevents taat kana protokol kaamanan kelas terbaik.

 

Privasi Data & GDPR

Kami yakin sadaya pangguna ngagaduhan hak pikeun terang naon data pribadi anu dikumpulkeun. Platform kami dirancang saluyu sareng Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) sareng prakték-prakték anu paling hadé pikeun privasi. Kami neraskeun ngawaskeun saran ngeunaan patuh GDPR ti instansi pangaturan anu aya hubunganana sareng privasi, sareng ngadamel paningkatan anu pas pikeun perjanjian aplikasi produk sareng pihak katilu kami. Salaku paningkatan disebarkeun, kami bakal masihan anjeun apdet rutin salaku bagian tina prosés panyingkepan kami. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka kami kabijakan privasi.

 

Aplikasi sareng Prasarana

Infrastruktur aplikasi Accelevents disayogikeun ku Amazon Web Services, leyuran jasa awan aman. Prasarana fisik Amazon parantos diakréditasi dina ISO 27001, SOC 1 / SOC 2 / SSAE 16 / ISAE 3402, PCI Level 1, FISMA Moderate sareng Sarbanes-Oxley. Sadaya aplikasi Accelevents tunduk kana audit kaamanan pihak katilu anu teras-terasan pikeun ngaidentipikasi bug kaamanan anu lasut. Kami mastikeun ngan ukur karyawan anu disatujuan aksés kana infrastruktur aplikasi kami sareng kami meryogikeun auténtikasi anu kaku pikeun éntri. Ngaksés data pangguna ngan dilakukeun dina dasar anu dibutuhkeun sareng panyingkepan pinuh ka konsumén dina upaya nyayogikeun dukungan anu luhur.

Gaduh patarosan? Punten kontakna ngalangkungan info@accelevents.com.

 

 

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.