Coba haratis Buku demo

Solusi Bodas Label

Ningkatkeun acara anjeun ku panganteur sareng pangalaman platform acara anu lengkep sareng mérek.

Buku Demo Label Bodas

Ngalenyepan Hadirin Dina Merk Anjeun

Rancang lingkungan acara anu nyarios langsung ka pemirsa sareng pamiarsa anjeun. Solusi labél bodas kami bakal nempatkeun organisasi sareng payuneun anjeun sareng mérek tungtung-to-tungtung lengkep sapanjang anu sumping sareng pangalaman paméré.

Tambahkeun Aliran Penghasilan kana Jasa Anjeun

Lengkepkeun pamasaran sareng penawaran acara anjeun ayeuna ku ngajual deui platform labél bodas Accelevents langsung ka palanggan anjeun. Salaku reseller agénsi, anjeun tiasa nganteurkeun nilai tambah ka palanggan anu aya sareng anu bakal datang tanpa investasi anu penting pikeun nambihan sumber sareng kompeténsi digital di bumi.

Kami Nanganan Sadaya Logistik & Onboarding

Salaku palanggan labél bodas, kami bakal nyayogikeun dukungan ti mimiti acara dugi ka akhir acara. Salaku bagian tina kemitraan labél bodas, Accelevents bakal nganilai kabutuhan acara palanggan sareng ngawangun rencana logistik lengkep sareng roadmap kalebet latihan, onboarding, komunikasi pra-acara, dukungan acara anu didedikasikan, sareng debat pasca acara.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.