Coba haratis Buku demo

Pencét & Media

Dina berita!

Accelevents Ngaluncurkeun Kerangka Anyar sareng Tumuwuhna Anyar; Ngumumkeun Perjanjian Multi-Acara sareng Blazers Tumuwuh

Accelevents ngungkabkeun idéntitas mérek anyarna, kerangka akselerasi pertumbuhan, sareng multi-acara kamitraan sareng Growth Blazers, salaku perusahaan téknologi primér pikeun Kuncén Tumuwuhna sareng séri konperénsi.

Diajar deui

Accelevents ngumumkeun Jared Surasky salaku Wakil Présidén Penjualan

Pamimpin Industri Peristiwa Ngagabungkeun Platform Kajadian Virtual sareng Hybrid Terkemuka dina Alignment sareng Prakarsa Pertumbuhan Strategis.

Maca deui

Allen Yesilevich Ditunjuk Kepala Marketing di Accelevents

Pamingpin Industri Pamasaran Gabung sareng Platform Acara Virtual sareng Hybrid anu Terkenal pikeun Ngadorong Tumuwuhna Brand Berkelanjutan di Lansekap Pas-Covid

Maca deui

Pidéo Anyar

deukeut
deukeut
deukeut

meunang anjeun diajar on

Maca wawasan panganyarna kami ngeunaan acara, téknologi, kamekaran karir sareng seueur deui.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.