Coba haratis Buku demo

Harga Hapus & Rencana fléksibel

Pilih rencana anu pas pikeun anjeun. Ukur mayar kanggo jalma anu némbongan!

Starter

dimimitian di

$ 500 / acara

Sampurna pikeun organisasi alit dugi ka sedeng anu hoyong ngamajukeun hiji acara dina hiji waktos.
  • 🚀

    ...

    20 Sesi
  • 🚀

    ...

    Acara 1 atanapi 2 Dinten
  • 🚀

    ...

    Teu Kredit Poé Hadirin Acara
  • 🚀

    ...

    Hadirin Unlimited
kaistiméwaan
  • Streaming Langsung Terpadu
  • Hadirin Dursasana
  • Booth Expo Interaktif
  • Tikét & Pendaptaran
  • Merk Acara
  • Kasempetan Bobodoran
  • mimitian Kiwari

    tanaga ahli

    dimimitian di

    $ 5,000 / acara

    Tingkatkeun pangalaman anu sumping ku muka konci fitur acara maju kami.
    • 🚀

      ...

      Sesi Unlimited
    • 🚀

      ...

      Poé Acara Unlimited
    • 🚀

      ...

      500 Kiridit Poé Hadirin Acara
    • 🚀

      ...

      Hadirin Unlimited
    kaistiméwaan
  • Sadayana dina rencana Mimitian
  • Personalisasi Hadirin anu Ditingkatkeun
  • Analisis & Metrik Canggih
  • Integrasi Partéi ka-3 khusus
  • Ngaronjat Kasempetan Merk
  • Manajer Akun Dédikasi
  • Hayu urang Ngobrol
    Kuat ku tambihan acara ieu
    • Registrant Impor

      $ 1 per hadirin
    • Pro Exhibitor Live Streaming

      $ 99 / stan per poé
    • Dukungan Acara Khusus (2 Jam Min)

      $ 250 / jam per rep
    • Dukungan Pra-Acara Laju / Onboarding

      $2,500
    • Hosting ngalegaan

      $ 150 / bulan (saatos 30 dinten munggaran)
    • Label Bodas (Hungkul Perusahaan) | Diajar deui

      $ 10,000 per taun

    Starter

    dimimitian di

    $ 500 / acara

    Sampurna pikeun organisasi alit dugi ka sedeng anu hoyong ngamajukeun hiji acara dina hiji waktos.

    mimitian Kiwari

    tanaga ahli

    dimimitian di

    $ 5,000 / acara

    Tingkatkeun pangalaman anu sumping ku muka konci fitur acara maju kami.

    Hayu urang Ngobrol

    daptaran

    Dinten Hadirin Kalebet
    -
    500
    Hadirin Hadirin
    teu sahiji bae
    teu sahiji bae
    Fee Hadirin Anu Dinten
    $3
    $3
    Bayaran Jasa Pendaftaran Anu Dibayar
    9% capped dina $ 19.95 + CCP
    7% capped dina $ 19.95 + CCP
    Jenis Tikét
    2
    Unlimited
    Tikét & Pendaptaran Terpadu
    Propil Multi-Pangatur
    -
    -

    branding

    Merek Acara Khusus
    Enhanced
    Daérah Acara Khusus
    -
    Formulir Pendaftaran Patarosan Khusus
    -
    Pembina Citakan Email Enhanced
    -
    datang lami

    pangalaman

    Sesi Per Acara
    Kegiatan acara perorangan sapertos mainstage, breakout, workshop, expo, break, jst.
    20
    Unlimited
    Exhibitors Per Acara
    15
    Unlimited
    Gamification
    standar
    Enhanced
    Streaming Video Terpadu w / Replays
    Input RTMP
    Jaringan gancang
    Lounge & Live Forum
    1: 1 Penjadwalan Rapat Pidéo
    Kamar Breakout
    Bengkel interaktif
    Sesi Sumping
    Polling, Chat, sareng Q&A
    Pos Acara aksés
    30 Poé Acara Pos; Mumpuni pikeun Meuli Poé Tambahan
    Widget Embeddable
    Hadirin Moderasi
    Pidéo Wilujeng sumping
    Manajemén Speaker
    Tag Minat pikeun Jaringan
    -
    Unlimited
    App Mobile
    -
    datang lami

    Analytics

    Dashboard Analytics
    Daptar Hadirin
    Témpél Sidang agrégat
    Durasi Sidang agrégat
    Data Penjualan Tiket
    Kadatangan Pameran
    Pamimpin Pamimpin
    Hadirin Dursasana Analytics
    -
    Skor Dursasana Hadirin
    -
    Hadirin Sidang Husus
    -

    Integrations

    Input RTMP
    Integrasi Asli
    -
    2-Jalan Zapier
    -
    Aksés API
    -
    -

    sokongan

    Rojongan Live 24 / 7
    Palatihan Interaktif Langsung
    Dokuméntasi Manajemén Acara
    Khusus dina kapal
    -
    Manajer Akun Dédikasi
    -