Coba haratis Buku demo

kabijakan privasi

Kawijakan privasi ieu disusun pikeun ngalayanan langkung saé pikeun jalma anu paduli kumaha 'Inpormasi idéntifikasi Pribadi' (PII) digunakeun online. PII, sakumaha anu dianggo dina hukum privasi AS sareng kaamanan inpormasi, mangrupikeun inpormasi anu tiasa dianggo nyalira atanapi sareng inpormasi anu sanés pikeun ngaidentipikasi, ngahubungi, atanapi milarian hiji jalma, atanapi pikeun ngaidentipikasi hiji individu dina kontéks. Punten baca kabijakan privasi kami sacara saksama pikeun kéngingkeun pamahaman anu jelas ngeunaan kumaha urang ngumpulkeun, ngagunakeun, ngajagaan atanapi upami henteu nanganan Inpormasi Identipikasi Pribadi anjeun saluyu sareng halaman wéb kami.

Naon informasi pribadi urang kumpulkeun ti urang nu didatangan blog urang, ramatloka atanapi aplikasi?

  • Jasa kami - Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi anu tiasa diidentifikasi pribadi ngeunaan anjeun, sapertos nami lengkep, nomer telepon, alamat email, atanapi anu sami, nalika anjeun ngadaptar pikeun akun dina situs kami atanapi milih pikeun nampi inpormasi pamasaran pikeun ngabantosan pangalaman anjeun. Upami anjeun milih mésér produk ti kami atanapi ngalebetkeun pamayaran nalika ilubiung dina hiji acara, prosesor pembayaran ti pihak katilu kami bakal ngumpulkeun inpormasi pamayaran anjeun. Urang tiasa ngirim email promosi atanapi jasa anu aya hubunganana. Upami anjeun henteu kersa nampi email ieu, anjeun tiasa milih kaluar tina éta iraha waé ogé dina halaman wéb kami atanapi ngalangkungan tautan unsubscribe anu aya dina email komunikasi kami.
  • Cookie - Cookie mangrupikeun file alit anu situs atanapi panyadia jasa na mindahkeun kana hard drive komputer anjeun ngalangkungan pangotéktak Wéb anjeun (upami anjeun ngijinkeun) anu ngamungkinkeun sistem situs atanapi panyadia layanan pikeun mikawanoh panyungsi anjeun sareng néwak sareng émut inpormasi anu tangtu. Éta ogé dipaké pikeun ngabantosan kami ngartos karesep anjeun dumasar kana kagiatan situs sateuacanna atanapi ayeuna, anu ngamungkinkeun urang masihan anjeun jasa anu ningkat. Téknologi sapertos cookies dianggo ku Accelevents. Téknologi ieu tiasa dianggo dina ngatur Situs. Kami nganggo cookies kanggo émutan setelan pangguna & karesep ogé pikeun oténtikasi pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna sacara umum. Pamaké tiasa ngendalikeun panggunaan cookies dina tingkat peramban masing-masing. Upami anjeun nolak cookies, anjeun masih tiasa nganggo Situs kami, tapi kamampuan anjeun pikeun nganggo sababaraha fitur atanapi daérah Situs kami tiasa diwatesan. Sababaraha fitur bakal dinonaktipkeun anu tiasa ngajantenkeun pangalaman situs anjeun kirang épisién sareng sababaraha layanan kami moal jalan leres.
  • Nanging, anjeun masih tiasa nempatkeun pesenan ku ngahubungi jasa palanggan. Kami ogé nganggo Google Analytics, Google Tag Manager, Google AdWords (Conversion Tracking). Pangguna tiasa nyetél karesep kumaha Google ngiklankeun ka anjeun nganggo halaman Setélan Ad Google. Alternatipna, anjeun tiasa milih kaluar ku ngadatangan halaman Network Advertising inisiatif milih atanapi permanén nganggo Google Analytics Opt Out Browser nambihan. Sababaraha atanapi sadaya alat ieu tiasa dianggo pikeun ngalacak inpormasi ngeunaan kabiasaan anjeun dina halaman wéb kami gumantung kana daérah anjeun. Kanggo langkungna mangga ngahubungan kami di Privasi@accelevents.com.

Inpormasi Anu Kami Kumpulkeun Ngeunaan Palanggan Kami.

  • Inpormasi Anu Patalina sareng Data Anu Dikumpulkeun Pikeun Palanggan Kami: Accelevents ngumpulkeun inpormasi dina arahan para nasabah, sareng teu ngagaduhan hubungan langsung sareng jalma anu data na tiasa ngolah. Upami anjeun ilubiung dina acara salah sahiji konsumén urang ayeuna sareng henteu hoyong deui inpormasi anjeun dikumpulkeun, mangga ngahubungan kami di privacy@accelevents.com.
  • Aksés sareng ingetan data anu dikontrol ku palanggan kami: Individu anu janten nasabah Accelevents anu ayeuna atanapi anu milari aksés atanapi hoyong ngabenerkeun, ngarobih atanapi ngahapus data anu teu leres kedah langsung naroskeun pamundutna ka privacy@accelevents.com. Individu anu janten pamilon dina acara palanggan Accelevents anu milari aksés atanapi hoyong ngabenerkeun, ngarobih atanapi ngahapus data anu teu akurat ogé kedah ngarahkeun pamundutna privacy@accelevents.com. Upami urang nampi pamundut dina bekel ieu, kami bakal nampi éta dina tujuh puluh dua (72) jam bisnis sareng nanganan langsung.

Kami bakal nahan data pribadi anu kami ngolah atas nama konsumén salami diperyogikeun pikeun nyayogikeun jasa kami. Acelevents bakal nahan inpormasi pribadi ieu sakumaha diperlukeun pikeun matuh kawajiban hukum urang, ngabéréskeun sengketa sareng maksa perjanjian urang.

Iraha Urang Ngumpulkeun Inpormasi?

Kami ngumpulkeun inpormasi ti anjeun nalika anjeun ngadaptar dina situs kami pikeun ngayakeun atanapi ilubiung dina hiji acara, ngalanggan buletin, ngeusian formulir atanapi ngalebetkeun inpormasi dina situs kami.

Kumaha Urang Paké Émbaran Anjeun?

Kami tiasa nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun ti anjeun nalika anjeun damel akun, ngadaptar pikeun acara, mésér, daptar pikeun buletin kami, ngaréspon survey atanapi komunikasi pamasaran, salayar halaman wéb, atanapi nganggo fitur situs sanés anu aya dina cara kieu:

  • Pikeun personalisasi pangalaman pangguna sareng ngamungkinkeun urang nganterkeun jinis eusi sareng penawaran produk anu anjeun paling resep.
  • Pikeun ngaronjatkeun ramatloka kami guna hadé ngawula anjeun.
  • Pikeun ngamungkinkeun urang langkung saé jasa anjeun dina ngaréspon kana jasa palanggan
  • Pikeun gancang ngolah transaksi Anjeun.
  • Pikeun ngirim surelek periodik ngeunaan urutan anjeun atanapi produk jeung jasa lianna.
  • Upami anjeun parantos masihan idin, kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun pikeun ngirim komunikasi pamasaran dina buletin kami

Kumaha Urang Bagikeun Inpormasi Anjeun

  • Émbaran pribadi diwanoh: Accelevents moal nyéwa, ngajual, dagang atanapi upami sanés mindahkeun ka pihak luar inpormasi anu anjeun tiasa dikenalkeun. Kami tiasa nyimpen inpormasi pribadi di lokasi di luar kendali langsung tina Accelevents (contona, dina server atanapi basis data babarengan sareng panyadia hosting). Sagala inpormasi anu diidentipikasi pribadi anjeun milih pikeun nyayogikeun masarakat awam dina Situs kami, sapertos ngeposkeun koméntar dina halaman blog kami, bakal sayogi pikeun anu sanés. Upami anjeun miceun inpormasi anu anjeun parantos umumkeun dina Situs kami atanapi Layanan Accelevents, salinan tiasa tetep ditingali dina halaman anu di-cache sareng diarsipkeun tina Situs kami atanapi Layanan Accelevents, atanapi upami pangguna sanés parantos nyalin atanapi nyimpen inpormasi éta. Koméntar blog kami dikelola ku aplikasi pihak katilu anu tiasa nyungkeun anjeun ngadaptar pikeun masihan koméntar. Kami henteu ngagaduhan aksés atanapi ngendalikeun inpormasi anu dipasang dina koméntar. Anjeun kedah ngahubungi atanapi lebet kana aplikasi pihak katilu upami anjeun hoyong inpormasi pribadi anu dipasang dina bagian koméntar dihapus. Pikeun diajar kumaha aplikasi pihak katilu nganggo inpormasi anjeun, punten marios kabijakan privasi aranjeunna.
  • Instansi Dimana Kami Diperyogikeun Pikeun Bagikeun Inpormasi Anjeun: Acelevents bakal ngungkabkeun inpormasi anjeun dimana diwajibkeun pikeun ngalakukeunana ku hukum, upami tunduk kana subpoena atanapi prosés hukum anu sanésna atanapi upami urang yakin yén tindakan sapertos kitu kedah (a) sasuai sareng hukum sareng pamundut anu wajar tina penegak hukum; (b) ngalaksanakeun Ketentuan Layanan kami atanapi ngajaga kaamanan atanapi integritas Layanan kami; jeung / atawa (c) ngalaksanakeun atanapi ngajagaan hak, milik, atanapi kaamanan pribadi Accelevents, pangguna kami atanapi anu sanés.
  • Naon Lumangsungna Dina Acara Parobihan Kontrol: Urang tiasa mésér atanapi ngical / nyéwa / mindahkeun perusahaan (kalebet saham di perusahaan), atanapi kombinasi produk, jasa, aset sareng / atanapi bisnis na. Inpormasi anjeun sapertos nami palanggan sareng alamat email, sareng inpormasi Pangguna sanés anu aya hubunganana sareng Layanan Accelevents tiasa janten salah sahiji barang anu dijual atanapi ditransferkeun dina jinis transaksi ieu. Urang ogé tiasa ngajual, masihan atanapi mindahkeun inpormasi sapertos kitu dina nalika divestitur perusahaan, ngahiji, akuisisi, kabangkrutan, pembubaran, reorganisasi, likuidasi, transaksi atanapi prosés anu sami anu ngalibatkeun sadayana atanapi sabagian perusahaan. Anjeun bakal dibéjaan ngalangkungan email sareng / atanapi bewara anu menonjol dina Situs kami ngeunaan parobihan kapamilikan atanapi panggunaan inpormasi pribadi anjeun, ogé naon waé pilihan anjeun ngeunaan inpormasi pribadi anjeun.
  • Testimonials: Kami nampilkeun kasaksian pribadi konsumén anu wareg dina Situs kami salian ti dukungan anu sanés. Kalayan idin anjeun, kami tiasa masangkeun kasaksian anjeun sareng nami anjeun. Upami anjeun hoyong ngapdet atanapi ngahapus kasaksian anjeun, anjeun tiasa ngahubungi kami di privacy@accelevents.com.

Panyimpenan sareng Pangolah.

Inpormasi anjeun dikumpulkeun ngalangkungan Layanan Accelevents tiasa disimpen sareng diprosés di Amérika Serikat, Éropa, atanapi nagara mana waé dimana Accelevents atanapi apiliasi na atanapi panyayogi jasa ngajaga fasilitas. Accelevents tiasa mindahkeun inpormasi anu kami kumpulkeun ngeunaan anjeun, kalebet inpormasi pribadi, ka badan anu aya hubunganana, atanapi ka pihak katilu sanés anu ngalangkungan wates sareng ti nagara anjeun atanapi yurisdiksi ka nagara-nagara sanés atanapi yurisdiksi di saluruh dunya. Accelevents taat kana standar pamrosésan data sareng kabijakan tameng privasi sapertos anu disayogikeun ku Amazon Web Services.

Ingetan Kami Kanggo Inpormasi Anjeun.

  • Upami anjeun gaduh akun sareng Accelevents, kami bakal ngajaga inpormasi anjeun salami akun anjeun aktip atanapi sakumaha diperyogikeun pikeun masihan anjeun jasa. Kami bakal nahan sareng nganggo inpormasi anjeun sakumaha diperlukeun pikeun matuh kana kawajiban hukum urang, ngabéréskeun perselisihan sareng ngalaksanakeun perjanjian urang.
  • Upami anjeun nganjang ka Situs Accelevent kami bakal ngajaga inpormasi anjeun salami diperyogikeun.

Program Kodeu Pondok

Pikeun acara anu nganggo program kode pondok, pangguna tiasa milih iraha waé ku ngagunakeun kecap konci universal STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE, sareng QUIT - sistem kami bakal ngaréspon ku ngirim pesen opt-out sareng, upami pangguna langganan, ku milih pangguna kaluar tina program. 

COPPA (Barudak Online Privasi Protection Act)

Nalika ngeunaan kumpulan inpormasi pribadi ti barudak di handapeun 13 taun, Undang-Undang Perlindungan Privasi Online Anak (COPPA) nempatkeun kolot dina kadali. Komisi Perdagangan Federal, agénsi panyalindungan konsumén bangsa, ngalaksanakeun Aturan COPPA, anu ngajelaskeun naon anu kedah dilakukeun operator halaman wéb sareng jasa online pikeun ngajagi privasi sareng kaamanan barudak online. Ngajagi karusiahan budak leutik penting pisan. Kusabab kitu, Accelevents henteu ngahaja ngumpulkeun atanapi nyungkeun inpormasi pribadi ti saha waé di handapeun umur 13. Upami urang terang yén kami parantos ngumpulkeun inpormasi pribadi ti budak di handapeun umur 13 taun, urang bakal mupus inpormasi éta gancang-gancang. Upami anjeun yakin yén kami tiasa ngagaduhan inpormasi ti atanapi ngeunaan budak di handapeun 13 taun, mangga ngahubungan kami di Privacy@accelevents.com. Kami henteu sacara khusus masarkeun ka barudak di handapeun 13 taun.

Tautan kana Halaman Wéb anu sanés. Kami henteu nanggungjawaban kanggo prakték padamelan situs wéb atanapi jasa anu numbu ka atanapi tina Layanan Accelevents, kalebet inpormasi atanapi kontén anu aya di jerona. Punten émut yén nalika anjeun nganggo tautan pikeun muka ti Layanan Accelevents ka halaman wéb atanapi jasa anu sanés, Kawijakan Privasi kami henteu dilarapkeun ka situs web atanapi jasa pihak katilu. Ngotéktak anjeun sareng interaksi dina situs web atanapi jasa pihak katilu mana waé, kalebet anu ngagaduhan tautan atanapi iklan dina halaman wéb kami, tunduk kana aturan sareng kawijakan pihak katilu éta sorangan.

Widget Média Sosial: Situs kami kalebet fitur média sosial, sapertos tombol Facebook Like sareng widget sanésna, anu dijalankeun dina Situs kami. Fitur ieu tiasa ngumpulkeun alamat IP anjeun sareng halaman mana anu anjeun sumping dina Loka kami, sareng tiasa nyetél cookie kanggo ngaktipkeun fitur kanggo leres fungsina. Fitur sareng widget média sosial tiasa di-host ku pihak katilu atanapi langsung di-host dina Situs kami. Interaksi anjeun sareng fitur ieu diatur ku kabijakan privasi organisasi anu nyayogikeunana.

Kumaha cara urang ngajagaan inpormasi sémah?

  • Accelevents prihatin ngajaga privasi sareng data anjeun, tapi kami henteu tiasa mastikeun atanapi ngajamin kaamanan tina inpormasi anu anjeun kirimkeun ka Accelevents atanapi ngajamin yén inpormasi anjeun moal diaksés, diungkabkeun, dirobih atanapi dirusak ku ngalanggar salah sahiji standar industri sacara fisik, hansip téknis atanapi manajerial. Nalika anjeun ngalebetkeun inpormasi sénsitip (sapertos log in kredensial) dina daptar atanapi formulir pemesanan kami, kami énkripsi inpormasi éta nganggo téknologi lapisan socket aman (SSL). Henteu aya metode transmisi ngalangkungan Internét atanapi metode panyimpenan éléktronik, 100% aman. Kituna, urang moal tiasa ngajamin kaamanan mutlak na. Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan kaamanan dina Situs kami, anjeun tiasa ngahubungi kami di privacy@accelevents.com.

ramatloka kami geus discan on rutin pikeun liang kaamanan sarta vulnerabilities dipikawanoh dina urutan sangkan nganjang anjeun ka situs urang salaku aman-gancang.

Kami henteu nganggo Malware Scanning.

Inpormasi pribadi anjeun aya dina jaringan anu diamankeun sareng ngan ukur tiasa diaksés ku sajumlah terbatas jalma anu ngagaduhan hak aksés khusus pikeun sistem sapertos kitu, sareng diperyogikeun supaya inpormasi tetep rahasia.

Urang ngalaksanakeun rupa-rupa ukuran kaamanan lamun pamaké tempat hiji urutan asup, submits, atawa aksés informasi maranéhna pikeun ngajaga kasalametan informasi pribadi anjeun.

Prosesor pamayaran Accelevents nyaéta Stripe Payments (http://www.stripe.com). Stripe parantos disahkeun salaku Panyayogi Tingkat 1 pikeun Industri Kartu Pamayaran (PCI) Standar Kaamanan Data (DSS), anu tingkat paling luhur anu mungkin. Kanggo verifikasi Laporan iATS Payments 'on Compliance (ROC) mangga tingali Visa's Global Registry of PCI Validated Service Providers: http://www.visa.com/splisting/searchGrsp.do?companyNameCriteria=stripe. Panyadia jasa dina daptar ieu divalidasi salaku patuh PCI DSS ku QSA sareng diperyogikeun pikeun ngesahkeun deui matuhna unggal taun.

  • Kompromasi Inpormasi Pribadi. Upami inpormasi pribadi dikompromikeun salaku ngalanggar kaamanan, Accelevents bakal langsung ngabéjaan palanggan kami anu patuh kana hukum anu berlaku.

Kumaha carana ngatur situs kami henteu ngalacak sinyal?

Kami hormat ulah ngalacak sinyal sareng henteu ngalacak, melak cookies, atanapi nganggo iklan nalika mékanisme browser Do Not Track (DNT) parantos aya.

Naha situs kami ngijinkeun pelacakan perilaku pihak katilu?

Éta ogé penting pikeun dicatet yén kami ngijinkeun pelacak paripolah pihak katilu

Lila-Émbaran adil

Amalan Émbaran Fair Prinsip ngabentuk tulang tonggong tina hukum privacy di Amérika Serikat jeung konsep aranjeunna kaasup geus maénkeun peran signifikan dina ngembangkeun hukum panyalindungan data di sakumna dunya. Ngarti kana Émbaran Prinsip Fair Praktek jeung kumaha maranéhanana kudu dilaksanakeun nyaeta kritis sasuai jeung hukum privasi rupa nu ngajaga inpormasi pribadi.

Dina urutan janten dina garis kalawan Émbaran Fair lila urang bakal nyandak peta responsif handap, kudu hiji breach data lumangsung:

Kami bakal ngabéjaan para pangguna ngalangkungan email dina 30 dinten kerja.

Kami ogé satuju kana prinsip réparasi individu, anu meryogikeun yén individu ngagaduhan hak pikeun ngudag hak anu tiasa dilaksanakeun sacara sah ngalawan pengumpul data sareng prosesor anu gagal pikeun nuturkeun hukum. Prinsip ieu henteu ngan ukur nungtut yén individu ngagaduhan hak anu tiasa dilaksanakeun ngalawan pangguna data, tapi ogé yén individu ngagaduhan jalan ka pengadilan atanapi lembaga pamaréntah pikeun nalungtik sareng / atanapi ngadakwa henteu patuh ku prosesor data.

Pilihan anjeun Ngeunaan Inpormasi Anjeun. Pikeun palanggan Accelevents anu ayeuna, anjeun tiasa marios, menerkeun, ngapdet atanapi ngahapus kalepatan kana inpormasi ngeunaan anjeun anu tetep disimpen dina file ku logging kana akun anjeun pikeun ngapdet inpormasi sandi sareng profil anjeun. Silih ganti (pikeun mata pelajaran data anu dilacak ku Accelevents sareng tilas konsumén Accelevents), anjeun tiasa langsung ngahubungi kami di privacy@accelevents.com. Kami bakal ngaku pamundut anjeun dina waktos tujuh puluh dua (72) jam sareng nanganan éta langsung. Hukum panyalindungan data masihan anjeun sajumlah hak pakait sareng pamrosésan data pribadi anjeun. Dina hubungan ieu, anjeun ngagaduhan hak pikeun nyungkeun kami ngabenerkeun atanapi ngahapus data pribadi atanapi ngawatesan pamrosésan data pribadi anjeun, upami anjeun pikir éta henteu akurat. Salajengna, anjeun ngagaduhan hak pikeun bantahan ngalawan pamrosésan dumasar kana kapentingan sah kami salaku dasar hukum. Kami diperyogikeun pikeun nganilai sareng nindak kana pamundut anjeun. Salaku tambahan, anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun portabilitas data upami éta kedah janten relevan.

Hak Pamaké; Ngahubungan Accelevents:

Anjeun gaduh hak pikeun ngaksés Data Pribadi anu dipimilik ku anjeun anu parantos anjeun kirimkeun ngalangkungan Layanan Accelevents sareng ngabenerkeun, ngarobih atanapi ngahapus Data Pribadi anjeun ku milih kaluar tina Layanan kami. Anjeun ogé ngagaduhan hak pikeun bantahan panyingkepan inpormasi anjeun ka pihak katilu sapertos anu dijelaskeun dina Kawijakan Privasi ieu, kacuali panyingkepan anu dilakukeun ka agén sareng panyadia jasa, ogé kana panggunaan inpormasi anjeun pikeun tujuan anu bénten béda ti tujuanana asalna dikumpulkeun atanapi teras diidinan ku anjeun. Anjeun tiasa ngahubungan kami sakumaha dieusian di handap.

Punten ogé kersa ngahubungi kami upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu atanapi prakték inpormasi tina Layanan Accelevents.

Anjeun tiasa ngahubungan kami di privacy@accelevents.com atanapi ku surat biasa anu ditujukeun ka:

Accelevents, Inc.
10 Kotak Kantor
Suite 800 Kidul
Boston, MA 02109

parobahan

Kawijakan Privasi ieu terakhir dirobih dina tanggal anu dicetak di handap. Accelevents ngagaduhan hak pikeun ngapdet Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu ti waktos ka waktos, sareng anjeun kedah parios halaman ieu sacara périodik pikeun parobahanana. Accelevents moal ngirangan hak-hak anjeun dina Kabijakan Privasi ieu tanpa idin anu jelas. Accelevents bakal nyayogikeun perhatosan parobihan matéri dina Kabijakan Privasi ieu ngalangkungan Situs sareng / atanapi ngalangkungan e-mail ka pangguna na sakitar tilu puluh (30) dinten sateuacan parobihan.

Terakhir Dirobih dina 5-15-21

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.