Coba haratis Buku demo
buku

Produk Ngaluncurkeun

Ngawangun buzz, nyebarkeun berita, sareng wow anu hadir pikeun pengumuman produk & PR pangénggalna.

Menta Demo a
gambaran

Ngawangun Hype pikeun Produk Anjeun

Ngahasilkeun pikagumbiraeun mimiti ku halaman badarat acara khusus anu didaptarkeun anu Hadirin tiasa dibagi dina média sosial. Nyingkahkeun peluncuran produk pangénggalna anjeun dina panggung utama ku konci unveiling dimana hadirin tiasa ilubiung dina live chat, Q&A, sareng polling. Pisahkeun kana paguneman méja bulat anu langkung alit pikeun masihan pers, média, sareng blogger katingal langkung caket.

 

gambaran

Gedekeun Pengumuman Di Sakumna Dunya

Naha anjeun ngembarkeun pengumuman di lokasi fisik atanapi ampir, siaran peluncuran ka pemirsa global ku cara anu ngadorong aranjeunna pikeun nyarioskeun berita ka pamirsa masing-masing. Host a Q&A langsung dimana saha waé tiasa luncat kana panggung pikeun naroskeun. Hurungkeun virality ku cara masihan unggal saha waé aksés éksklusif pikeun kontén anu tiasa aranjeunna promosikeun dina média sosial.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.