Coba haratis Buku demo

Kéngingkeun balna ngagugulung.

Kirimkeun kami inpo anjeun sareng anggota tim kami bakal ngirim email ka anjeun pikeun buku waktos dina kalénder kami.

Nyuhungkeun Demo Langsung

Anjeun bakal diajar kumaha…

  • Ngayakeun acara maya atanapi hibrida
  • Siapkeun halaman pendaptaran acara
  • Ngadamel sababaraha sési sareng breakout
  • Kalibetkeun pamiarsa anjeun kalayan fitur obrolan sareng jaringan
  • Ngahasilkeun kasadaran, ngawujud sareng bagi hasil
  • Speaker sareng paméran dina kapal
  • Ngakses analytics real-time

 

 

Accelevents mangrupikeun pamimpin Lélang Nonprofit on G2 Accelevents mangrupikeun pamimpin dina Fundraising on G2 Accelevents mangrupikeun pamimpin Lélang Nonprofit on G2Accelevents mangrupikeun pamimpin dina Fundraising on G2

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.