Coba haratis Buku demo
buku

Seminar & Latihan

Nganteurkeun pangalaman diajar anu pikaresepeun sareng unik sareng nawiskeun kiridit pendidikan anu neraskeun (CE). 

Menta Demo a
gambaran

Diajar dina Cara Anyar

Ganti tina setting kelas tradisional sareng jantenkeun acara diajar salajengna janten pangalaman. Kami nawiskeun sababaraha jalan anu béda pikeun nyampekeun inpormasi pendidikan anu penting pikeun anu hadir. Hadirkeun matéri anjeun dina sési intina, diskusi panel interaktif, atanapi rapat gaya-lokakarya.

gambaran

Ajak Kolaborasi

Mempermudah paguneman pendidikan hiji arah atanapi dua arah dimana unggal peserta ngagaduhan kasempetan pikeun masihan sumbangan. Pisahkeun janten kelompok pikeun ngalaksanakeun kurikulum anu langkung raket atanapi bahkan ngabagi pembelajaran peer-to-peer ngalangkungan fungsi jaringan gancang 1: 1 urang.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.