Coba haratis Buku demo
buku

Kajadian sosial

Ngadamel kenangan awét-awét ku ngahirupkeun nongkrong pikaresepeun sareng momen khusus anjeun.

Menta Demo a
gambaran

Ngadamel Nongkrong Maya Anu Teu Émut

Sagala jinis kasaayaan anu anjeun tiasa bayangkeun tiasa dijantenkeun pangalaman maya. Kami parantos nampi jam senang, pesta liburan, upacara & pancuran, acara trivia, acara ngeunah, sareng seueur deui! Cara anu langkung saé pikeun ngahijikeun jalma-jalma ti lokasi anu jauh tibatan pakumpulan virtual sosial dimana hadirin tiasa ngiringan ngabagi seuri, resep, sareng maénkeun kaulinan?

gambaran

Ngawangun Budaya & Komunitas sareng Kolaborasi Langsung

Ngokolakeun komunitas dina organisasi anjeun sareng mastikeun yén beungkeutan asli didamel kalayan fitur jaringan sapertos nongkrong kelompok sareng obrolan video 1: 1. Ngamangpaatkeun polling langsung sareng Q&A pikeun ngajantenkeun acara janten interaktif. Undang penghibur sapertos DJ, pelawak, tukang sihir, sareng emisi karaoke pikeun ngamimitian pésta!

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.