Coba haratis Buku demo

Sarat & Kaayaan

Wilujeng sumping di situs wéb ieu anu disayogikeun ku Accelevents, Inc. (sasarengan disebatkeun di dieu salaku "Perusahaan"). Perusahaan ngajaga halaman wéb ieu pikeun inpormasi pribadi, pendidikan sareng komunikasi anjeun. Aksés anjeun sareng panggunaan halaman wéb ieu tunduk kana Sarat Pamakéan ieu. Punten baca Sarat Pamakéan ieu sateuacan aksés atanapi nganggo situs wéb ieu, supados anjeun ngartos hak sareng tanggung jawab anjeun. Ku ngakses atanapi nganggo situs wéb ieu, anjeun satuju kana Sarat Pamakéan ieu. Upami anjeun henteu satuju kana Sarat Pamakéan ieu, henteu aksés atanapi nganggo halaman wéb ieu. Tanggal mimiti Sarat Pamakéan ieu nyaéta Pébruari 13th, 2017.

Parobihan Sarat Pamakéan Ieu

Perusahaan ngagaduhan hak pikeun ngarobih atanapi ngarobih Sarat Pamakéan ieu iraha waé. Sadaya parobihan bakal épéktasi langsung saatos dipasang dina halaman wéb ieu. Parobihan matérial bakal dipasang sacara jelas dina halaman wéb ieu. Ku ngakses halaman wéb saatos posting parobihan kana Syarat Pamakéan, anjeun satuju kana sagala parobihan sapertos kitu.

Émbaran situs

Inpormasi anu dipidangkeun dina halaman wéb ieu tiasa dirobah tanpa aya bewara. Perusahaan ngagaduhan hak pikeun ngarobih inpormasi sapertos kitu tanpa aya kewajiban pikeun ngabéjaan pangguna halaman wéb anu kapungkur, ayeuna atanapi calon. Inpormasi ngeunaan jasa Perusahaan ngan ukur berlaku di nagara bagian Massachusetts kecuali nyatet anu sanés. Sababaraha layanan panginten henteu sayogi di daérah-daérah tertentu. Perusahaan henteu nunjukkeun yén matéri dina halaman wéb ieu cocog atanapi sayogi pikeun dianggo di nagara sanés salain Amérika Serikat. Sing saha jalma anu aksés kana situs wéb ieu ti nagara sanés ngan ukur tanggung jawab matuh kana hukum nagara sapertos kitu.

Sadaya tawaran anu ditetepkeun dina halaman wéb ieu batal upami dilarang, sareng tunduk kana postingan aturan resmi anu aya hubunganana sareng tawaran sapertos kitu.

Hak intelektual

 

Copyright 2015, Accelevents, Inc. .. Sadaya hak ditangtayungan. Sadaya téks hak cipta, audio, video, grafik, bagan, foto, ikon, sareng desain, seleksi, sareng susunan kontén dina média naon waé dina halaman wéb ieu hak cipta ku Perusahaan, kacuali nyatet anu sanésna. Tata letak anu khas sareng asli sareng nampilkeun halaman wéb ieu ogé mangrupikeun pakéan dagang anu tiasa dijagaan dina hukum féderal anu berlaku. Salaku tambahan, seueur nami sareng tanda milik Perusahaan muncul sapanjang halaman wéb ieu. Halaman wéb ieu ogé tiasa ngandung rujukan kana tanda pihak katilu, sareng salinan bahan hak cipta pihak katilu, anu mangrupikeun milik masing-masing. Naon waé anu teu diidinan nganggo pakéan dagang, tanda, atanapi harta inteléktual sanés anu dipiboga ku Perusahaan atanapi pihak katilu mana waé anu dilarang, sareng bakal dituntut dugi ka hukum.

Pamakéan nandakeun Loka ieu

Anjeun tiasa ngaunduh sareng / atanapi nyetak kontén halaman wéb ieu ngan ukur pikeun panggunaan pribadi sareng sanés komérsial, asal anjeun henteu ngahapus atanapi ngarobih hak cipta, mérek dagang, atanapi bewara propriétari sanés. Anjeun tiasa henteu nganggo, nyalin, ngarobih, ngadistribusikaeun, eunteung, nyebarkeun deui atanapi ngirimkeun salah sahiji eusi atanapi bahan tina halaman wéb ieu tanpa ijin tertulis Perusahaan.

Pamakéan Acara Hub Virtual

Accelevents tiasa nganggo kasaksian klien, poto, screenshot, sareng logo dina komunikasi sareng bahan pamasaran kami, kalebet kanggo penghargaan sareng studi kasus anu diterbitkeun. Klién tiasa nyungkeun ngeureunkeun panggunaan inpormasi iraha waé.

Teu tanggung jawab

Henteu aya Perusahaan atanapi salah saurang perwira, perwakilan, direksi, padamel, konsultan atanapi agén nanggungjawaban kanggo karusakan langsung, teu langsung, ngahukum, khusus, insidental, conto atanapi konsekuensi atanapi karusakan naon waé (kalebet teu aya watesan, karusakan pikeun karugian panggunaan, data, inpormasi, kauntungan, hasil, kasempetan, atanapi gangguan bisnis) timbul tina atanapi ku cara naon waé anu aya hubunganana sareng panggunaan atanapi halaman wéb ieu atanapi halaman wéb anu numbu atanapi kana matéri, inpormasi, data, produk, atanapi jasa diala ngalangkungan halaman wéb ieu, atanapi anu sanésna timbul tina panggunaan halaman wéb ieu, henteu mampuh anjeun nganggo situs wéb ieu atanapi kaputusan anu dicandak atanapi tindakan anjeun laksanakeun pikeun ngandelkeun inpormasi, naséhat atanapi bahan anu disayogikeun dina halaman wéb ieu, naha karusakan sapertos éta didasarkeun di tort, kontrak, lalawora, tanggung jawab ketat atanapi anu sanés, bahkan upami Perusahaan parantos disarankan kamungkinan aya karusakan sapertos kitu. Ubar tunggal anjeun sareng eksklusif nyaéta lirén aksés anjeun sareng panggunaan halaman wéb.

Sababaraha nagara bagian henteu ngijinkeun pangaluaran atanapi watesan tina karusakan anu teu disangka-sangka atanapi akibat, janten sababaraha pangaluaran atanapi watesan di luhur henteu tiasa dilarapkeun ka anjeun.

Henteu aya Garansi

Perusahaan ngadamel sagala usaha anu wajar pikeun mastikeun yén sadaya matérial, inpormasi sareng data dina halaman wéb ieu akurat sareng tiasa dipercaya; kumaha oge, akurasi teu tiasa dijamin. Halaman wéb ieu disayogikeun ku Perusahaan dina dasar "AS IS". Perusahaan ngabantah sadayana jaminan ngeunaan halaman wéb ieu, kalebet teu aya watesan sadayana jaminan tersirat ngeunaan kaperdagangan, kabugaran pikeun tujuan khusus, gelar sareng henteu ngalanggar. Perusahaan henteu ngajamin atanapi ngagambarkeun ngeunaan hasil anu tiasa didapet tina panggunaan halaman wéb ieu, atanapi panggunaan matéri, inpormasi atanapi data anu diunduh atanapi diala tina situs wéb ieu, atanapi ngeunaan akurasi atanapi reliabilitas inpormasi anu dicandak tina halaman wéb ieu. Perusahaan henteu ngajamin atanapi ngajamin (1) akurasi, lengkep, leres, waktosna, atanapi kagunaan halaman wéb ieu atanapi matéri, inpormasi atanapi data anu diunduh atanapi diala ku panggunaan halaman wéb ieu atanapi (2) panggunaan halaman wéb ieu atanapi bahan dina halaman wéb ieu bakal nyumponan sarat pangguna atanapi henteu kaganggu, waktuna, aman atanapi bebas kasalahan. Perusahaan moal ngagaduhan tanggel waler pikeun ketepatan waktos, penghapusan, panyalahgunaan atanapi kagagalan nyimpen komunikasi pangguna naon waé.

Anjeun ngaku sareng satuju (1) yén panggunaan halaman wéb ieu aya dina kawijaksanaan sareng résiko anjeun nyalira, (2) yén panggunaan matéri, inpormasi atanapi data anu diunduh atanapi anu sanés didamel ku panggunaan halaman wéb ieu ditangtoskeun sareng résiko anjeun nyalira. , sareng (3) yén anjeun ngan ukur tanggung jawab pikeun ngarusak sistem komputer anjeun kusabab kaleungitan data anu akibat tina unduhan bahan, inpormasi atanapi data sapertos kitu, sareng pikeun bentuk karusakan anu sanés anu tiasa ditanggung. Perusahaan henteu ngajamin atanapi ngajamin yén file atanapi bahan sanés sareng inpormasi anu disayogikeun ngalangkungan halaman wéb ieu moal aya inféksi, virus, cacing, kuda Trojan atanapi kode sanés anu tiasa ngabahayakeun sistem komputer anjeun. Teu aya pihak anu kalibet dina nyiptakeun, ngahasilkeun, atanapi nganteurkeun halaman wéb ieu atanapi eusina, kalebet henteu aya watesan Perusahaan, wajib nanggungjawaban kanggo pangguna situs wéb ieu pikeun karusakan naon waé anu disababkeun tina panggunaan halaman wéb ieu atanapi panggunaan bahan, inpormasi atanapi data anu diunduh atanapi upami sanés dicandak tina halaman wéb ieu, atanapi pihak sapertos kitu ogé henteu tanggung jawab pikeun ngalaksanakeun panggunaan halaman wéb ieu atanapi kanggo inpormasi anu dipasang atanapi ditukeurkeun dina halaman wéb ieu.

Henteu aya naséhat atanapi inpormasi, naha lisan atanapi tulisan, anu dipiharep ku anjeun ti Perusahaan atanapi ku cara naon waé tina halaman wéb ieu anu bakal ngajamin.

Halaman Wéb Pihak-katilu

Halaman wéb ieu tiasa numbu ka, atanapi dikaitkeun sareng, halaman wéb sanés anu henteu diurus ku atanapi aya hubungan sareng Perusahaan. Tautan sapertos kitu ngan ukur disayogikeun salaku jasa ka pengunjung urang. Perusahaan sanés, sacara langsung atanapi henteu langsung, nunjukkeun sagala persetujuan, asosiasi, sponsor, dukungan atanapi afiliasi sareng halaman wéb anu numbu atanapi ngaitkeun. Perusahaan teu acan marios sadaya halaman wéb sapertos kitu sareng henteu tanggel waler pikeun kontén, akurasi, atanapi kawijakan halaman wéb sapertos kitu. Anjeun numbu ka halaman atanapi halaman wéb anu sanés kalayan résiko anjeun nyalira, sareng panggunaan halaman wéb sapertos kitu bakal dikawasa ku istilah panggunaan anu dipasang dina situs éta. Anjeun kedah marios istilah panggunaan halaman wéb anu anjeun navigasi.

Upami anjeun ngoperasikeun halaman wéb anu sanés sareng anu minat ngaitkeun kana halaman wéb kami, anjeun satuju pikeun kabeungkeut ku aturan ieu: (1) tautan kedah janten tautan téks-ngan jelas anu ditandaan; (2) tautan kedah "nunjuk" kana URL "www.kampas.com”Sareng henteu ka halaman séjén; (3) tautan, sareng panggunaanana, kedah aya hubunganana sareng halaman wéb anu janten poko pasualan anu cocog sareng misi Perusahaan; (4) tautan, sareng panggunaanana, tiasa henteu sapertos anu tiasa ngarusak atanapi ngébréhkeun kahadéan anu aya hubunganana sareng nami sareng tanda Perusahaan; (5) tautan, sareng panggunaanana, henteu tiasa nyiptakeun penampilan palsu anu éntitas sanés Perusahaan nyaéta pakait sareng disponsoran ku Perusahaan; (6) tautan, nalika diaktipkeun ku pangguna, kedah ningalikeun situs ieu layar lengkep sareng sanés nganggo "frame" dina halaman wéb anu numbu; sareng (7) Perusahaan ngagaduhan hak pikeun nyabut ijin kana tautan iraha waé dina kawijaksanaan budi na, boh ku amandemen Sarat sareng Kaayaan ieu atanapi ngalangkungan béwara anu sanés.

Pajeg, Raffles, sareng Lélang

Upami aya pajak, biaya pamaréntahan sanésna atanapi biaya sanés anu aya hubunganana sareng panggunaan Situs sapertos lélang, penjualan barang, raffle (sarana ngumpulkeun artos ku ngajual tikét anu nomer, salah sahiji atanapi sababaraha anu salajengna ditarik sacara acak, anu wadah atanapi anu ngagaduhan tikét sapertos anu kéngingkeun hadiah), atanapi transaksi kauangan sanés dina Situs ieu bakal janten tanggung jawab anjeun mayar. Anjeun kedah konsultasi ka panaséhat pajak ngeunaan poténsial pajak atanapi pangaruh pajak anu aya hubunganana sareng lelang, raffle, dana banding kabutuhan, penjualan sareng transaksi sanés anu dilakukeun ngalangkungan Situs.

Upami Klién milih ngalebetkeun raffle salaku bagian tina acara aranjeunna, Klién satuju yén aranjeunna ngartos sareng patuh kana sagala peraturan féderal, propinsi, sareng lokal anu berlaku pikeun raffle sareng penjualan tikét raffle ngalangkungan situs kami. Klién salajengna satuju yén Klién wajib ngagentoskeun, membela, sareng ngayakeun Perusahaan, anak perusahaan, afiliasi, perwira, dunungan, diréktur, pemegang saham, ngaheulaan, panerus anu dipikaresep, sareng agén sanés, henteu bahaya tina sareng ngalawan klaim, paménta, gugatan, sabab tindakan, prosés, karugian, tanggung jawab, karuksakan atanapi biaya (kalebet biaya pengacara anu wajar) anu timbul tina atanapi aya hubunganana sareng kagiatan raffle.

Sakali lelang parantos ditutup teu tiasa dibuka deui. Dina raraga muka deui lelang, lélang énggal kedah didamel sareng bakal mayar biaya aktivasina énggal.

waragad

Nyiptakeun akun, daptar acara sareng aksés kana Jasa gratis. Nanging, kami ngecas biaya nalika anjeun ngajual atanapi mésér tikét anu mayar sareng kanggo unggal hadirin anu ilubiung dina acara virtual atanapi hibrid dina platform. Biaya ieu tiasa bénten-bénten dumasar kana perjanjian masing-masing antara Accelevents sareng Pangatur tertentu. Bayaranana tiasa dipendakan dina halaman harga Halaman wéb Accelevents '. Biaya minimum per dinten tina acara virtual nyaéta $ 500. Sadaya anu hadir kalebet paméran, sponsor, admin, sareng staf bakal diitung dina jumlah total anu hadir.

Program Kodeu Pondok

Pikeun acara anu nganggo program kode pondok, pangguna tiasa milih iraha waé ku ngagunakeun kecap konci universal STOP, END, CANCEL, UNSUBSCRIBE, sareng QUIT - sistem kami bakal ngaréspon ku ngirim pesen opt-out sareng, upami pangguna langganan, ku milih pangguna kaluar tina program. 

Usaha Dilarang

Kalayan ngadaptar sareng kami, anjeun mastikeun yén anjeun moal nganggo Layanan pikeun nampi pembayaran anu aya hubunganana sareng usaha terlarang anu didaptarkeun sareng prosesor kartu kiridit kami (Stripe), didaptarkeun Ieuh.

Indemnification

Anjeun satuju pikeun nguntungkeun, ngabélaan sareng ngayakeun Perusahaan anu henteu bahaya, perwira, perwakilan, direksi, pagawé, konsultan sareng agén tina sagala karugian, biaya, klaim pihak katilu, tanggungan, karusakan sareng biaya (kalebet tanpa biaya pengacara terbatas) anu timbul ti atanapi aya hubunganana sareng panggunaan halaman wéb ieu, panggunaan anjeun tina matéri naon waé, inpormasi atanapi data anu diunduh atanapi diala tina situs wéb ieu, atanapi ngalanggar Ketentuan Penggunaan ieu, kalebet tanpa watesan, ngalanggar hak cipta intelektual anjeun atanapi hak sanés sanésna Perusahaan atanapi jalma atanapi badan sanés.

Tafsir sareng Perselisihan

Sarat Pamakéan ieu diatur ku undang-undang Amérika Serikat sareng Nagara Massachusetts, tanpa memperhatoskeun konflik hukum. Tempat bakal ditangtoskeun sacara éksklusif di Suffolk County, Massachusetts anu aya hubunganana sareng perselisihan anu timbul dina Sarat Pamakéan ieu, kecuali upami khusus disatujuan ku Perusahaan dina kabijaksanaan nyalira. Upami aya perselisihan, pihak anu atos kéngingkeun hak kéngingkeun biaya sareng biaya pengacara anu wajar. Upami aya penyediaan Sarat Pamakéan ieu dianggap teu tiasa dilaksanakeun atanapi henteu sah ku pengadilan atanapi arbiter, maka pengadilan atanapi arbiter kedah ngarobih ketentuan sapertos ka tingkat minimum anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun ketentuan sapertos tiasa dijalankeun sareng sah. Upami modifikasi sapertos ngabuktoskeun teu mungkin atanapi henteu tiasa dilakukeun maka penyediaanna bakal dipotong sareng istilah-istilah sésana tina Ketentuan Penggunaan ieu bakal diinterpretasi sareng dibaca pikeun masihan aranjeunna maksimal dijalankeunnana. Naon sababna tindakan atanapi klaim ngeunaan halaman wéb ieu kedah dimimitian dina sataun (1) taun saatos aksi atanapi klaim timbul.

Sadaya pangguna tina halaman wéb ieu ogé kedah nuturkeun tungtunan atanapi aturan sanés anu disayogikeun ku Perusahaan atanapi dipasang dina halaman wéb ieu. Gagalna sasuai sareng salah sahiji tungtunan atanapi aturan ieu, atanapi salah sahiji dibekelan séjén tina Sarat sareng Kaayaan ieu, bakal ngakibatkeun, diantara tindakan anu mungkin, penghentian langsung sadaya kaanggotaan sareng kaistiméwaan pikeun ngeposkeun kontén kana situs. Punten laporkeun palanggaran patunjuk ieu ka Perusahaan, sakumaha anu disayogikeun dina paragraf "Ngahubungan Kami" tina Syarat Penggunaan ieu.

sakabéh pasatujuan

Ku aksés anjeun atanapi panggunaan halaman wéb ieu, anjeun ku satuju kana Sarat Pamakéan ieu. Sarat Pamakéan ieu mangrupikeun sadaya perjanjian antara anjeun sareng Perusahaan ngeunaan aksés anjeun sareng panggunaan halaman wéb ieu sareng ngagentoskeun sadaya pamahaman atanapi perjanjian anu sateuacan atanapi kontémporér, tinulis atanapi lisan, ngeunaan masalah sapertos kitu. Sagala pengecualian tina sagala ketentuan Sarat Pamakéan ieu bakal efektif ngan ukur sacara tulisan sareng ditandatanganan ku Perusahaan. Sarat Pamakéan ieu bakal diasuransikeun pikeun kauntungan panerusna sareng panugas Perusahaan.

saenggeus
Perusahaan tiasa numpurkeun atanapi ngagantungkeun akun anjeun upami anjeun ngalanggar Sarat ieu atanapi upami Perusahaan alesan yakin yén panggunaan akun anjeun atanapi Situs tiasa nyababkeun urang ngahasilkeun biaya, karusakan, biaya, atanapi tanggungan naon waé.

Komunikasi éléktronik

Anjeun ngaku yén Sarat Pamakéan ieu mangrupikeun perjanjian anu sah sareng ngariung. Sacara lengkep anu diijinkeun ku hukum, anjeun satuju yén Sarat Pamakéan ieu sareng dokuméntasi, perjanjian, bewara atanapi komunikasi sanés antara anjeun sareng Perusahaan tiasa disayogikeun sacara éléktronik. Punten nyetak salinan sadaya dokuméntasi, perjanjian, bewara atanapi komunikasi sanés kanggo rujukan anjeun.

ngahubungan Us
Upami anjeun ngagaduhan patalékan atanapi masalah anu sanés ngeunaan Syarat Pamakéan ieu atanapi dukungan umum, mangga ngahubungan kami di info@accelevents.com

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.