Coba haratis Buku demo
buku

nembongkeun dagang

Ngayakeun acara dagang skala pinuh ku sababaraha sési, bengkel, keynotes, breakout, sareng tangtosna aula paméran anu pikaresepeun sareng bilik virtual unik anu narik para hadirin.

Menta Demo a
gambaran

Siapkeun Aula Expo dina Menit

Ngidinan peserta pameran anjeun pikeun gampang nyiptakeun tapak suku maya anu berkesan sareng pikaresepeun dina lingkungan acara dagang anjeun. Kalayan panganteur pangguna-tukang anu intuitif urang, paméré ogé tiasa nyéépkeun waktos kirang pikeun ngarakit tempatna sareng langkung seueur waktos fokus kana ngaoptimalkeun ROI. Ngarobih pangunjung stan pasip janten palanggan poténsial ku ngalibetkeun hadirin langsung dina paméran anjeun ku streaming langsung, video promo, bahan anu tiasa diunduh, sareng obrolan 1: 1.

gambaran

Maksimalkeun Poténsi Panghasilan Anjeun

Nambihan aula expo kana acara naon waé mangrupikeun cara anu saé pikeun nganteurkeun nilai tambahan pikeun sponsor sareng mitra anjeun. Ku nyiptakeun tingkatan paket sponsor anjeun tiasa nawiskeun tapak ukuran anu bénten-bénten kanggo ruang ruang virtual anu beda-beda. Sadayana paméré bakal tiasa kéngingkeun aksés ka analitik anu tiasa ditindaklakeun kalebet kunjungan stan, unduhan, sareng klik kana télépon-to-aksi khusus. Salaku panata acara, anjeun tiasa ngaevaluasi kontén paméran naon anu paling disada ku audién anjeun pikeun ngabantuan ngawartosan kaputusan paméran perdagangan ka hareup.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.