Coba haratis Buku demo
buku

Kajadian Maya Anu Mindahkeun Jarum

Kajadian maya anu lengkep anu kalibet, mangaruhan, sareng ngadorong kamekaran.

Menta Demo a
gambaran

Kajadian Canggih Didamel sederhana

Ngayakeun acara interaktif tanpa pajeulitna biasana dikaitkeun sareng platform téknologi acara. Solusi intuitif sadayana-dina-hiji kami nganteurkeun pangalaman pangguna anu luhur pikeun sadaya pamangku kapentingan acara kalebet host, pamiarsa, panyatur, sareng paméran. Ngaropea ékosistem acara pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan, kahoyong, sareng tujuan anjeun.

  • Streaming Langsung Terpadu
  • Sababaraha Panggung & Sesi Breakout
  • Acara & Merek Ngepaskeun 
  • Lantai Expo Virtual sareng Booths
gambaran

Ngajalankeun Tumuwuh sareng Salajengna kajadian

Ngahasilkeun wawasan anu tiasa ditindaklakukeun kalayan ngawangun profil anu progresif sapanjang pangalaman kajadian. Kirimkeun nilai anu langkung saé pikeun pamiarsa, sponsor, sareng paméran kalayan pamisahan khusus sareng kampanye pamasaran khusus sateuacan, salami, sareng saatos acara éta. Ngagabungkeun acara maya salaku bagian tina generasi paménta anjeun sareng inisiatif kasadaran mérek pikeun ROI optimal.

  • Dina-jero Analytics
  • Sababaraha Jenis Tikét
  • Widang Pendaftaran Khusus
  • Panungtun Panungtun
  • Integrasi Partéi ka-3
gambaran

Captivate na Delight Anjeun Hadirin

Ngadamel lingkungan anu ngawangun hubungan nyata anu bakal awét saatos acara réngsé. Fitur Dursasana sareng jejaring sababaraha urang ngamajukeun paguneman alamiah saluyu sareng topik acara sareng téma. Papanggih pamiarsa anu sanés pikeun mendakan bidang poténsial anu dipikaresep, kolaborasi, sareng bisnis.

  • 1: 1 Jaringan Kecepatan Bertenaga AI
  • Lokakarya Interaktif & Babak
  • Obrolan, Tanya Jawab, sareng Poll
  • Bahan Anu Diunduh

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.