Coba haratis Buku demo
buku

Hadir a
Webinar Langsung

Accelevents host wéb mingguan pikeun ngabantosan anjeun & tim anjeun langkung akrab sareng platform. Pariksa pilihan di handap & klik pikeun ngadaptar. Sadaya halaman wéb bakal langsung sareng anggota tim Accelevents & sapinuhna interaktif janten sumping sareng patarosan anu anjeun ngagaduhan!

Wébinar Kami

Demo Platform Acara Virtual

Upami anjeun ngan ukur nempatkeun éta perasaan perencanaan acara, ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngamimitian! Webinar bakal difokuskeun ngajelaskeun kamampuan platform acara virtual kami & kumaha kami ningali host acara kami nganggo fitur. Salaku tambahan kana éta, kami bakal nyentuh harga & naon anu aya dina peta jalan pangembangan Accelevents. Punten perhatoskeun: webinar ieu moal nutupan modul penggalangan dana urang.

ngadaptar Ayeuna

Organisasi Acara Virtual Onboarding

Siap luncat kana? Gabung sareng kami pikeun tutorial ngeunaan kumaha ngamimitian nyetél, nguji, & ngaktipkeun acara anjeun nyalira. Sedengkeun Platform Demo museurkeun kana produk réngsé, webinar ieu bakal muka mesin pikeun ngajarkeun anjeun kumaha ngawangun anjeun sorangan!

ngadaptar Ayeuna

Pelatihan Pameran Acara Maya

Kanggo seueur paméran acara, aranjeunna ngagaduhan lagu booth langsung sareng jogét. Tapi kajadian virtual? Éta sigana mangrupikeun rodeo anu énggal (tong hariwang éta henteu). Wébinar ieu didesain kanggo paméré dina acara virtual Accelevents anu aya anu hoyong sakedik pitunjuk ngeunaan cara nyetél stanna & maksimalkeun upaya pikeun ngahubungkeun sareng pamiarsa acara. Kabetot?

ngadaptar Ayeuna

Pelatihan Pembicara Acara Virtual

Naha anjeun nyarios dina acara anu badé diayakeun di Accelevents? Gabung sareng kami pikeun webinar latihan pembicara mingguan kami! Webinar ieu bakal masihan anjeun alat anu anjeun peryogikeun pikeun ngalirkeun live stream anu suksés salaku spéker dina platform.

ngadaptar Ayeuna

Demo Feature Setting Fundraising [Video]

Pidéo pondok ieu bakal masihan anjeun tingkat tingkat luhur tapi gambar lengkep ngeunaan modul ngumpulkeun dana Accelevents. Alat Lelang Senyap, Raffle, Ngabutuhkeun Kabutuhan, sareng alat Sumbangan mangrupikeun palengkep pikeun pengumpulan dana anjeun sareng ngantepkeun organisasi anjeun ngumpulkeun artos langkung gampang.

lalajo Kiwari

meunang anjeun diajar on

Maca wawasan panganyarna kami ngeunaan acara, téknologi, kamekaran karir sareng seueur deui.

kajadian anu mekar. Entong sono ketukan.

Ngadaptarkeun buletin kami pikeun nampi beja panganyarna, strategi, taktik, ideu, pembaruan produk sareng seueur deui.